20 rezultatų ieškant "sviezias"
Keptas ananasas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių 250 ml pieno 150 ml manų 1 kiaušinis 3 valgomieji šaukštai cukraus 100 ml aliejaus Gaminimas: Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežin�..
Recepto vertinimas:
Kalakuto salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g rūkytos kalakuto krūtinėlės 2 apelsinai 1 šviežias agurkas 150 g sojų ankščių 100 g žemės riešutų Padažas natūralus jogurtas petražolės krapai cukrus pipirai Gaminimas: Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis, agurką grieži..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotos su poraisIngridientai: 1/3 pakelio makaronų Poras šviežias agurkas 2 šaukštai konservuotų kukurūzų 2 šaukštai majonezo skiltelė česnako pipirų druskos Paruošimo būdas: Išvirti makaronus . Atvėsusius supilti į dubenį . Supjaustyti porą , agurką ..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės biriai virtų ryžių, 1 morka, 2 pomidorai, 2 marinuoti vidutinio dydžio agurkai, 1 nedidelis šviežias agurkas, 1 stiklinė žaliųjų žirnelių, 2 stiklinės susmulkintų graikiškų riešutų, 5 šaukštai majonezo, 2..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..
Recepto vertinimas:
Sraigės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 porcijoms paruošti reikia: 2.400 gramų miltų; 3.1 kiaušinio; 4.20 gramų šviežių arba džiovintų mielių; 5.1/4 litro pieno; 6.80 gramų sviesto arba margarino; 7.60 gramų cukraus; 8.100-150 gramų razinų; 9.250 gramų liesos varškės; pie..
Recepto vertinimas:
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos (nugarinės arba šlaunies), druskos, pipirų, 1 kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 didelis šviežias karpis, 2.2 morkos, 3.3 šaukštai smulkintų petražolių, 4.1 citrina, 5.1 svogūno galva, krapai, lauro lapeliai, pipirai, druska, didelė stiklinė baltojo vyno Gaminimas: Karpį ištrinkite prieskoniais, druska ir palikite por..
Recepto vertinimas:
Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje keptas karpis Ingridientai: 1 šviežias karpis (apie 1,5 kilogramo), 2,5 šaukšto miltų, 250 gramų grietinės, 1/3 stiklinės tarkuoto sūrio, druskos, prieskonių žuvims balto vyno Gaminimas Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į ..
Recepto vertinimas:
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..
Recepto vertinimas:
Salotos "Gaiva" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Poras 1/2Šviežias agurkas 300-400 gKrabų lazdelės 200 g..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir agurkų mišrainėIngridientai:3—4 virtos su lupenomis bulvės, šviežias ar raugintas agurkas, 2—3 šaukštai majonezo, druskos, cukraus, 10—15 marinuotų nasturtų sėkių (kaparių).Gaminimas Bulvės ir agurkai nulupami ir supjaustomi kubiukais, užpilami maj..
Recepto vertinimas:
Sūris su kmynaisIngridientai:8—10l. rūgusio pieno, 1 šaukštelis kmynų, 1/2 šaukštelio druskos.Gaminimas Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanes..
Recepto vertinimas:
Pakepintas sūrisIngridientai:400g lietuviško sūrio, 100 g sviesto.Gaminimas Šviežias, gerai suspaustas sūdytas sūris supjaustomas 1cm storio riekutėmis, sudedamas į emaliuotą dubenėlį, uždedamas sviestas (gabaliukai) ir keletą minučių kepama krosnyje ar orkaitėje. Apkepęs (sumink�..
Recepto vertinimas:
Agurkai su medumiIngridientai:4 vidutinio didumo agurkai, 150 g medaus.Gaminimas Nuplauti švarūs agurkai sudedami į lėkštę. Šviežias nesusicukravęs medus patiekiamas atskirame dubenėlyje. ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTAS UNGURYSIngridientai:1 šviežias ungurys, 2-3 svogūno galvutės, 100 g kaimiško sviesto, 5-6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, prieskonių.GaminimasUngurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus..
Recepto vertinimas: