23 rezultatų ieškant "svieziais"
Muštiniai su obuolių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 4 po 150 g kiaulienos nugarinės muštiniai 1 pakelis (28 g) graikiškų maltos mėsos prieskonių “Santa Maria” 4 valg. š. aliejaus 6 valg. š. natūralių obuolių sulčių arba tarkuotų obuolių 125 ml mėso..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelė višta, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, 4 stiklinės buljono, pomidorų tyrė, švieži pomidorai, lydytas sūris Gaminimas: Paimkite mažą vištą, patroškinkite. 1,5stiklinės ryžių išplaukite, nusausinę patroškinkite su 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Kepintų vėžių uodegėlių 200 g valytų vėžių uodegėlių ½ smulkintos aitriosios paprikos 2 sutrintos česnako skiltelės druskos ir pipirų 2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus Išmaišykite vi..
Recepto vertinimas:
Apkepas su šviežiais vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 65 g kruopų, 170 g pieno ar vandens, 10 g cukraus, 5 g sviesto, 0,5 kiaušinio, 60 g šviežių obuolių, 5 g grietinės, 5 g džiūvėsėlių, 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sor..
Recepto vertinimas:
Baklažanai su šviežiais grybais
Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, pagal skonį druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti i..
Recepto vertinimas:
Irisų fondiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 stiklinės rafinuoto cukraus pudros, 1/2 stiklinės demeraros cukraus, 1/2 stiklinės kondencuoto pieno, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, stiklinė riebios grietinėlės, vienu ar kitu metų laiku gaunamų vaisių Gaminimas: 1. Cukraus pudrą ir..
Recepto vertinimas:
Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..
Recepto vertinimas:
Daržovės su šviežiais briedžiukais
Daržovės su šviežiais briedžiukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių briedžiukų, 250 g morkų, 250 g žiedinių kopūstų, 250 g baltųjų ridikėlių, 1,5 šaukšto sviesto arba margarino, 1 šaukštas miltų, druskos, cukraus, l stiklinė vandens arba sultinio, krapų, laišk..
Recepto vertinimas:
Rūkytos vištienos salotosIngridientai: 2 rūkytos vištienos šlaunys ar pusė rūkytos vištos 1 stiklinė ryžių 1 indelis konservuotų kukuruzų (450g) 4-5 marinuoti agurkai, galima ir šviežio 3-4 kietai virti kiaušiniai 1 indelis majonezo Pipirų Gaminimas: Ryžius išvirti..
Recepto vertinimas:
Lapinės salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g salotų, 30 g salotų grietinės, krapų druskos. Gaminimas: Salotų lapai suplėšomi stambiais gabalais, užpilami grietine, įdedama druskos, cukraus, acto, bei krapų. Lapines salotas galima patiekti sumaišytas su šviežiais agurkais. Ska..
Recepto vertinimas:
Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu
Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms paruošti reikės: 1.800 g sterko file 2.300 g „Daumantų“ pusriebio majonezo 3.150 g grietinėlės 4.80 g „Daumantų“ rapsų aliejaus 5.50 g susmulkintų petražolių 6.1 vnt. citri..
Recepto vertinimas:
Žuvies kukuliai pomidorų padaže
Žuvies kukuliai pomidorų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg žuvies(menkės, ešerių ar kt) 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.1 kiaušinis, 4.2 svogūnai, 5.1/3 stiklinės aliejaus, 6.2 šaukštai grietinės, 7.3 šaukštai pomidorų košės, maltų pipirų, druskos, ..
Recepto vertinimas:
Baklažanai su šviežiais grybais
Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sul..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su kruopomisIngridientai:Sriubai tinka įvairios kruopos: perlinės, miežinės, avižinės, ryžių, sorų arba manų.Gaminimas Į verdantį vandenį suberiamos kruopos (išskyrus manų), 30—40 min. paverdamos ir vanduo nupilamas. Į verdantį nuovirą suberiamos perplautos n..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas:
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmisIngridientai:1l. voveraičių, 50 g lašinukų, 4-5 šviežios bulvės, 2 svogūnai, 1 česnako skiltelė, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų juodųjų pipirų. Gaminimas Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verda..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su baravykaisIngridientai:1kg jautienos, 4—6 džiovinti arba 6—8 švieži baravykai, 2—3 svogūnai, 1 šaukštelis miltų, 40 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1/2 stiklinės sultinio.Gaminimas Mėsa išverd..
Recepto vertinimas:
Kepti kiaušiniai su rūkytu kumpiu
Kepti kiaušiniai su rūkytu kumpiuIngridientai:6 kiaušiniai, 200g kumpio, 25g taukų, 1—2 svogūnai, druskos, pipirų.Gaminimas Virtas rūkytas kumpis ar liesesnė mėsa supjaustoma griežinėliais. Taukai ištirpinami keptuvėje, sudedama supjaustyta mėsa ir iš abiejų pusių apkepi..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių apkepas su kumpiuIngridientai:4 kiaušiniai, 150—200g virto rūkyta kumpio ar liesos mėsos, 200 g duonos, petražolių lapelių, pipirų, 1 šaukštas taukų, druskos.Gaminimas Duona supjaustoma nedideliais gabalėliais ir pakepinama riebaluose. Į riebalais išteptą apkep..
Recepto vertinimas:
Skryliai su šviežiais grybaisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), vandens, 400 g grybų, 1—2 svogūnai, 100 g sviesto, 2—3 šaukštai grietinės, pipirų, druskos.Gaminimas Išverdami skryliai. Grybai (baravykai, raudonviršiai, lepšės ar ..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapaisIngridientai:300g picos tešlos, plakto kiaušinio glazūravimui, pomidorų, mairūno. Įdarui: 500g gūžinių kopūstų arba šviežių daržovių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 smulkiai supjaustytos svogūnų galvos, 440g konservuotų pomidorų (be k..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos apkepas su šviežiais makaronais
Kalakutienos apkepas su šviežiais makaronaisIngridientai:Iki 1kg Kalakutienos filėŠaldytų brokolių (galima naudoti ir kitas daržoves)Šviežių makaronų dėžutė300g fermentinio sūrioAlyvuogių aliejaus, grietinelėsGaminimasKalakutieną supjaustom kubeliais ir pamarinuojam. Marinatą gali..
Recepto vertinimas:
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykaisIngridientai:1 viščiukas,2 morkos,5-6 baravykai,1 poras,150 g sviesto,truputis petražolių,druskos,pipirų.GaminimasNuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų pe..
Recepto vertinimas: