20 rezultatų ieškant "sutarkuota"
Mėsa įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 – 8 bulvės, 300 g mėsos faršo, 2 svogūnai, 2 riekutės pyrago, 1 morka, 50 g margarino, 2 šaukštai pomidorų pastos, mairūnas, druska. Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti ma..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 salierai, 3 rūgštūs obuoliai, 2 šaukštai acto, 2 šaukštai aliejaus, druska. Padažui: 1 citrinos sultys, 0,5 šaukštelio garstyčių, druska, pipirai, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir šampinjonų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 4 kiaušiniai, 100 g. šampinjonų, puodelis jautienos sultinio. Majonezui: 2 kietai virtų kiaušinių tryniai, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 svogūnas, 4 šaukštai baltojo vyno, 1 obuolys, 1 šaukštelis garstyčių, ..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. pievagrybių, 3 - 4 pomidorai, 1 obuolys, 1 morka, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 šaukštas grybų nuoviro, 0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, 1 poras arba 1 mažas svogūnas, ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 višta, 500 g makaronų (spiralinių), 2 šaukštai sojos padažo, 1 kupinas šaukštas miltų, 1 morka, 200 g grietinėlės, 2 šaukštai aliejaus, 2 pomidorai, 1 kubelis vištienos sultinio, 200 g žiedinių kopūstų, 200 g brokolių, 2 ski..
Recepto vertinimas:
Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis
Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelis svogūnas, 2 morkos, 4 šaukštai aliejaus, 400 g maltos mėsos (faršo), 2 česnakų skiltelės, 530 g konservuotų pomidorų be odelių, 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių, druskos, juodųjų pipirų, žiupsnelis..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais
Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g kopūstų 200g obuolių (rūgštesnių) 1 svogūnas Gaminimas: Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis. Tada sudėti nuluptą, strypeliais supjaustytą arba stambiai sutarkuotą obuolį. Sudėti smulkiai supjaust..
Recepto vertinimas:
Tarkė arba ZacirkaIngridientai: 2 kiaušiniai 0,5l pieno 0,5l vandens 1 šaukštas sviesto miltų druskos Gaminimas: Iš kiaušinių ir miltų suminkome kietą tešlą ir sutarkuojame stambia tarka. Į puodą supilame vandenį, pieną ir užverdame, kai užverda suberiame sutarkuot..
Recepto vertinimas:
Studentiška picaIngridientai: Plonapadės picos pagrindo. Daktariškos dešros. Picos prieskonių. Švelnaus arba klasikinio pomidorų padažo. Picos sūrio (picos/picarela). Marinuotu agurkų Gaminimas: Su burokinė tarkė sutarkuoti picos sūrį ir dešrą. Pagrindą sutepti ..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
Karšti sumuštiniai su sūriu ir kumpiu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6-8 riekės baltos arba juodos duonos, 40g. sviesto, 6-8 ploni griežinėliai kumpio, 100g. sūrio, pipirų. Gaminimas: Duona aptepama plonu sviesto sluoksniu. Ant kiekvienos riekelės dedamas plonas kumpio griežinėlis..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotosIngridientai: 500g žalių burokėlių 300g morkų 50-70g salierų šaknies pusės citrinos sulčių 1 rugštu obuolys sėmenų aliejaus (galima ir kito) 1 valgomasis šaukštas medaus saujelė smulkintų riešutų (kokius labiau mėgstate) arba išlukštentų saulėgrą..
Recepto vertinimas:
Bordžio kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 asmenims) 2 puodeliai karšto šokolado, 2 puodeliai stiprios karštos kavos, 1/2 puodelio plaktos grietinėlės, sutarkuota apelsino žievelė. Gaminimas: Karštas šokoladas sumaišomas su karšta kava, išpilstoma į keturis šiltus puodelius. A..
Recepto vertinimas:
Kepti duonos sumuštiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 12 juodos duonos riekelių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2-3 skiltelės česnako. Gaminimas: Vieno centimetro storio duonos riekelės gali būti keturkampės, trikampės ir kitokios formos. Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Citrinų pyragas (Ramunės)Ingridientai:Tešla: 300 g kvietinių miltų, 120 g bulvių krakmolo, 250 g sviesto arba margarino, 200 g cukraus pudros, 80 g maltų riešutų, 5 kiaušiniai, vanilinio cukraus, sutarkuota citrinos žievelė, kepimo miltelių, žiupsnelis druskos. Sultys: 2,5 c..
Recepto vertinimas:
Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais
Rizotas su porais, citrina ir rozmarinaisIngridientai:4 porcijoms: 90 g sviesto; 2 plonais griežinėliais supjaustyti nedideli porai; 90 ml vandens; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 2 valg. š. pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai sukapotas laiškinis svogūnėlis; 350 g riz..
Recepto vertinimas:
Pomidorų užkandėlėIngridientai:Jums reikės:3 pomidorųfermentinio sūrio (pagal skonį)česnakomajonezodruskospipirųGaminimasSupjaustykite pomidorus apvaliom riekelem, išdėliokite lėkštėje, kad nebūtų vienas ant kito, o pilnai užpildytų lėkštę. Smulkiai supjaustykite arba sutarkuok..
Recepto vertinimas: