20 rezultatų ieškant "keptuveje"
Deganti strutienos filė Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims115 gr. strutienos filė druska ir pipirai 1 skiltelė trinto česnako 2 valg.š. sviesto ¼ puodelio brendžio ½ puodelio jautienos sultinio 1 ½ puodelio smulkintų grybų Gaminimas: Pamušti strutienos filė plaktuku. Paba..
Recepto vertinimas:
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Greiti kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Faršas; prieskoniai; morkos; svogūnas; sūris. Gaminimas: Paruošti faršą kaip įprastai kotletams, jį paskaninti druska, pipirais, prieskoniais, pridėti kelias riekutes mirkyto batono. Sutarkuoti kelias morkas, supjaustyti svogūną ir pat..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g bulvių, 35 g svogūnų, 50 g sviesto, 50 g grietinės, 10 g svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptu..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 80 g pomidorų 60 g pieno, 10 g sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakite su pienu ir pasūdykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite kiaušinius. Kepkite maišydami kol pasidaro košelė. K..
Recepto vertinimas:
Vištiena su sūrio padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g vištienos gabaleliu miltu preiskoniu 1š. sviesto 1š. aliejaus džiūvesėlių PADAŽUI: 1š. sviesto 1š. miltų 1a.š. garstyčių stiklinę karšto vištienos sultinio 50g 35% riebumo grietineles 100g t..
Recepto vertinimas:
Maltinukai su porais ir grybais
Maltinukai su porais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,4 šaukštai maltų džiūvėsių, 2,0,5 stiklinės vandens, kiaušinis, 3,0,5 šaukštelio druskos, ketvirtis šaukštelio baltųjų pipirų, muskatų riešutų, nedidelis svogūnas, 4,400 g maltos mėsos, 5,150 g šviež..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su spanguolių padažu
Kiauliena su spanguolių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 260 g kiaulienos muštinio, 20 g miltų, 5 g aliejaus, 5 g sviesto, 30 g obuolių sulčių, 30 g vištienos sultinio, 25 g spanguolių, 10 g svogūnų laiškų, 6 g cukraus, prieskonių. Gaminimas: Į negilų dubenį suberti mil..
Recepto vertinimas:
Vištienos krūtinėlių suktinukai
Vištienos krūtinėlių suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 vištienos krūtinėlės po 125 g 1/2 šaukštelio baltųjų pipirų 1/2 šaukštelio šalavijų 4 ploni kumpio griežinėliai (po 20 g) 4 mediniai šipuliukai 4 šaukštai sviesto kepimui 1/8 l chereso 200 g grietinės druskos G..
Recepto vertinimas:
Citrinos marinatas vištienai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 didelės česnako skiltelės 2.100 ml alyvų aliejaus 3.3 šaukšteliai tamsaus rudo cukraus 4.2 šaukšteliai švelnaus acto 5.1 - 2 šaukšteliai garstyčių 6.50 ml šviežių citrinos sulčių 7.50 ml šviežių apelsinų ar laimo..
Recepto vertinimas:
Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..
Recepto vertinimas:
Jautienos žlėgtainis su vaisiais
Jautienos žlėgtainis su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g jautienos nugarinės 1.1/2 šaukštelio maltų pipirų 2.1 šaukštas aliejaus, 3.2 šaukštai sviesto 4.2 bananai 5.4 konservuotų persikų puselės 6.4 ananaso griežinėliai 7.4 šaukšteliai bruknių uogienės 8.2 ..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su lašiniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 žuvies porcijos po 2.250g., kvietinių miltų žuviai apvolioti, 3.125g., lašinių, 4.1/4 šaukštelio druskos ir pipirų, 5.1 citrina, petražolių. Gaminimas: Žuvį nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluoščiu ir apvolioti mi..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su varške Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: * Kvietiniai miltai, 250 gramų * Pienas, 1 stiklinė * Vanduo, 1 stiklinė * Kiaušiniai, 2 vienetai * Aliejus, truputį * Druska, truputį Gaminimas: Gaminimas: Lietinių su varške įdarui dar r..
Recepto vertinimas:
Makaronai su faršu Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Makaronai (būtinai itališki) 500gPomidorai 3-4 vntFaršas 300-400gKalafioras Aitrioji paprikaDruska Gaminimas: Gaminame padažą: faršą kepiname keptuvėje, kol silpnai apkeps.Į keptuvę su faršu sudedame pjaustytu..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiais
Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiaisIngridientai:4 porcijoms: 2 artišokai; 1 citrinos sultys; 2 nedideli nulupti ir sukapoti pomidorai; 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 šiek tiek sutraiškyta česnako skiltelė; 150 g supjaustytų griežinėliais pievagrybių; 2 nedideli smulkiai s..
Recepto vertinimas:
Rizotas su kumpiu ir gorgonzola
Rizotas su kumpiu ir gorgonzolaIngridientai:4 porcijoms: 6 valg. š. sviesto; 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 400 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 4 stiklinės (1 l) verdančio jautienos sultinio; Žiupsnelis šafrano; 50 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) s�..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su kokosais
Troškinta jautiena su kokosaisIngridientai:600 g jautienos kumpio (be kaulo), 100 g smulkintų kokosų, aliejaus kepti, šaukštas miltų, 2 šaukštai sojų padažo, cukraus, maltų juodųjų pipirų, druskos, kokosų juostelių ir žalumynų papuošti.Gaminimas Kumpį nuplauname, nusausiname ir ..
Recepto vertinimas:
Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..
Recepto vertinimas: