17 rezultatų ieškant "sunkos"
Obuolių tyrės ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2,5 stiklinės obuolių tyrės, 1 stiklinė apelsinų sunkos, 1/4 šaukštelio citrinos sunkos, 3 didelių kiaušinių baltymai, 3 šaukštai cukraus Gaminimas: Išmaišyti obuolių tyrę, apelsinų ir citrinos sunką. Supilti į keturkampę sti..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio bulvės, 1 vidutinė kaliaropė, 1 mažas svogūnas, 2 šaukšteliai citrinos sunkos, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos,pipirų, aliejaus. Gaminimas: Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmai..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su vaniliniais ledais
Vaisių salotos su vaniliniais ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1/2 l vanilinių ledų, 3 apelsinai, 2 raudoni obuoliai, 150g. žalių vynuogių, 2 bananai, 380g. konservuotų ananasų, 300g. konservuotų mandarinų, 3 šaukštai likerio. Gaminimas: Ledus reiktu suminkštinti, išimant ..
Recepto vertinimas:
Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..
Recepto vertinimas:
Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g drusk..
Recepto vertinimas:
Spanguolių su čiobreliais padažas
Spanguolių su čiobreliais padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 25g šaldytų uogų, 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažo, 3g išspaustomis citrinų sunkos, 0,05g maltų juodų pipirų, 0,01g džiovintų čiobrelių Gaminimas: 25g šaldytų uogų atlaidinkite ir ..
Recepto vertinimas:
Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80g greifrutų sulčių, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo „Romeo“ Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio g..
Recepto vertinimas:
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su vaniliniais ledais
Vaisių salotos su vaniliniais ledaisIngridientai:500 ml vanilinių ledų 3 apelsinai 2 raudoni obuoliai 150 g žalių vynuogių 2 bananai 380 g konservuotų ananasų 380 g konservuotų mandarinų 3 šaukštai likerioGaminimasLedus išimkite iš šaldiklio ir įdėkite ..
Recepto vertinimas:
Burokėlių kisieliusIngridientai:1 stiklinė burokėlių sulčių, 3 stiklinės vandens, 100g cukraus, 2 šaukštai krakmolo, 1 citrina arba citrinos rūgšties.Gaminimas Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrum..
Recepto vertinimas:
Pieno kisielius su slyvomisIngridientai:1l. pieno, 1 pakelis vanilinio cukraus, 100 g cukraus, 3 kupini šaukštai krakmolo, 1/2kg geltonųjų slyvų, braškių ar aviečių.Gaminimas 3 stiklinės pieno užvirinama su cukrumi. Krakmolas išleidžiamas 1 stiklinėje šalto pieno ir maišant supil..
Recepto vertinimas:
Konservuotų ananasų kokteilisIngridientai:25ml juodųjų serbentų sunkos, 30ml. ananasų sulčių arba kompoto, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, 2 šaukšteliai cukraus sirupo, 50g konservuotų, smulkintų ananasų.Gaminimas Ananasus sudėti į taurę ir užpilti ananasų ir citrinų sultimis,..
Recepto vertinimas:
Pyragas su vyšniomisIngridientai:Tešla: 250 g. miltų, 80-100 g. margarino, 80-100 g. cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinis, Vyšnių kremas: stiklainis vyšnių (be kauliukų)kompoto, grietininio pudingo pakelis.Gaminimas Miltus ir margariną sukapoti, supilti plaktą kiaušinį, suberti vanil..
Recepto vertinimas:
"Šalta boba" su uogomisIngridientai:"Bobai": 120g razinų, 20ml romo, 9 kiaušiniai, 300g cukraus, 200g šokoladinio glajaus, 1 l. grietinėlės. Saldžiajam padažui: 2 v.š. kvietinio krakmolo, 1 kg konservuotų vyšnių, 50ml amareto.Gaminimas Kiaušinių baltymus su cukrum..
Recepto vertinimas:
Vyšninis - griliažinis tortasIngridientai:500 g vyšnių kompoto, 4 valg. šaukšt. romo, 300 g sluoksniuotos tešlos (žiūrėti skyrelį „Desertai“), 100 g rūgščios vyšnių uogienės, 125 g cukraus pudros, 750 g grietinėlės (grietinės), 7 arbat. šaukšt. želatinos, dekoratyv..
Recepto vertinimas: