20 rezultatų ieškant "baltuju ridiku salotos"
VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 viščiukų broilerių filė 50 ml balto vyno acto 50 ml vandens 1 svogūnas 1 arbatinis šaukštelis peletrūno 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 200 ml grietinės Gaminimas: Filė supjaustykit..
Recepto vertinimas:
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lapelių - 2 g Gami..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos salotos su vaisiais ir salierais
Kalakutienos salotos su vaisiais ir salierais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g virtos arba keptos kalakutienos po 200 g apelsinų ir vynuogių 50 g migdolų drožlių 4 saliero stiebai 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių Padažui 4 šaukštai majonezo 2 šaukštai tirštos grietinė..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Žuvienė “Marselietė” su šafranu
Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g sviesto arba margarino 300 ml kvietinių miltų 1/2 arbatinis šaukštelis druskos 50 ml vandens Sūrio ir špinatų įdarui 200 ml grietinėlės arba pieno 1/4 arbatinio šaukštelio druskos 1 žiupsnis baltųjų pipirų (ant peilio galo) 1 žiupsn..
Recepto vertinimas:
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Krevečių užkandėlė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 gr.virtų nuluptų krevečių Padažui: 1 šaukšto majonezo, 0,5 šaukšto kečupo, žiupsnelio druskos, baltųjų pipirų, maltos paprikos, 1šaukšto alyvuogių aliejaus, kelių lašelių citrinos sulčių, 1arbatinis šaukštelis grei..
Recepto vertinimas:
Spagečių apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštelis aliejaus druskos 400 g spagečių 500 g pomidorų 200 g kumpio 1 česnako skiltelė 1/4 l grietinės baltųjų pipirų žiupsnelis mairūnų 60 g fermentinio sūrio Gaminimas: Puode užvirinti 3 l pasūdyto vandens, įpilti alieja..
Recepto vertinimas:
Folijoje keptos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 didelės bulvės, 2 svogūnai, aitriosios paprikos ankštis, skiltelė česnako, 2 pomidorai, šaukštas sviesto, 160 g koncervuotų baltųjų pupelių, šaukštelis cukraus, pusė šaukštelio maltų raudonųjų pipirų, 3 šaukštai pomidor..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g bulvių, “brie"arba “camembert” sūrio, svogūno, 2 kiaušinių, 2-3 šaukštų miltų, 8 šaukštų aliejaus, druskos, baltųjų pipirų, suppjaustytų svogūno laiškų. Gaminimas: Bulves ir svogūnus..
Recepto vertinimas:
Vištiena ir pastos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos filė 1 raudona paprika 1 geltona paprika 1 poras maistiniai riebalai 888 ml vandens 2 kubeliai buljono 50 g pastos 1 žiupsnelis baltųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus 1 žiupsnelis raudonųjų ankšti..
Recepto vertinimas:
Salotos su kriauše ir sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 60 g fermentinio sūrio, 100 g salotų lapų, 60 g cikorinių salotų, 1/4 citrinos, 1 kriaušė, 1/4 granato, 1 šaukštelis rozmarino aliejaus, 50 g spanguolių, 50 g aliejaus, pagal skonį druskos, maltų baltųjų pipirų. Gami..
Recepto vertinimas:
Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Ingridientai: 3 l vištienos sultinio 50g baltųjų kiniškų grybų 0,5 šaukšto baltųjų pipirų (pagal skonį galima ir daugiau jei norime aštriau); 0,5 puodelio baltojo acto 1 indelis bambuko ūglių juostelių; 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Serbentų gėrimasIngridientai:1l. raudonųjų ir baltųjų serbentų sulčių, 1l. vandens, 50g cukraus, 2—3 griežinėliai citrinos.Gaminimas Lygios dalys raudonųjų ir baltųjų serbentų sulčių sumaišoma su virintu ir atšaldytu vandeniu, suberiamas cukrus, išmaišoma, sumetami cit..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Kukulaičiai su žalumynaisIngridientai:400 g maltos jautienos, 100 g maltos kiaulienos, 50 g minkšto sviesto, 2 kiaušinių tryniai, 2 riekės batono, po šaukštą smulkintų krapų ir smulkintų petražolių, pomidoras, šaukštas citrinų sulčių, šaukštas maltų saldžiųjų paprikų, malt�..
Recepto vertinimas:
Baltųjų pupelių sriubaIngridientai:200 g baltųjų pupelių; 1,5 l atšaldyto virinto vandens; 1 ryšulėlis žalumynų; 1 didelė bulvė; 1 didelė morka; 1 svogūnas; 1 žalioji paprika; 1 raudonoji paprika; ½ arb. š. druskos; 2 pomidorai; 100 g lašinukų; 2 valg. š. kapotų petražolių...
Recepto vertinimas:
Katalonietiški įdaryti upėtakiai
Katalonietiški įdaryti upėtakiaiIngridientai:6 upėtakiai, citrina, druskos, 125 g tarkuotų džiūvėsių, 6 lapai sviestinio popieriaus. Įdarui: 60 g svogūnų, 10 g petražolių, 60 g juodųjų slyvų, 50 g išgliaudytų migdolų, raudonas ankštinis pipiras, aliejaus, acto, druskos, baltųj..
Recepto vertinimas:
Dešrelių apkepasIngridientai:200 g salierų gumbų; 200 g pastarnokų; 200 g morkų; Vandens; Druskos; Porų; 200 g dešrelių; 2-3 valg. š. alyvuogių aliejaus. Padažui: 1 valg. š. kvietinių miltų; 300 ml pieno; Žiupsnelis druskos; Baltųjų pipirų; 1 valg. š. peletrūnų; 200 g tarkuot..
Recepto vertinimas: