20 rezultatų ieškant "stalo"
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Lašišų suktinukai su pipirų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g lašišų filė 8 kininio kopūsto lapai 50 ml ryžių ¼ šaukštelio juodųjų pipirų druska 8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai Padažas: 250 ml balto vyno 1 pom..
Recepto vertinimas:
Pynutė su džiovintomis slyvomis
Pynutė su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g “Malsenos Karališkų” miltų, 225 ml pieno, 40 g mielių, 75 g cukraus, 125 g sviesto, 1 citrina, 1 kiaušinio trynys, druskos. Įdarui reikės: 200 ml apelsinų sulčių, 300 g džiovintų slyvų, 100 g migdolų (smulk..
Recepto vertinimas:
Saulėgrąžų sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 1/2 puodelio maltų saulėgrąžų sėklų 2 1/2 puodelio kvietinių miltų 1/2 puodelio razinų 1/2 puodelio susmulkintų datulių 1/4 puodelio cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 1/2 puodelio aliejaus 1/2 puodelio vandens Gamini..
Recepto vertinimas:
Bananai su imbieriniu kremu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 bananai 1 šaukštas sviesto arba margarino 3 šaukštai cukraus Kremui: 150 ml grietinėlės 100 g varškės 2 šaukštai cukraus 1–2 šaukšteliai šviežiai sumalto imbiero Gaminimas: 1. Išplakite grieninėlę su cukrumi, įmaiš..
Recepto vertinimas:
Ledai su cinamonu ir šiltomis obuolių sultimis
Ledai su cinamonu ir šiltomis obuolių sultimis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kiaušiniai (pasterizuoti) 70 g cukraus 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 šaukštelis malto cinamono 200 ml grietinėlės obuolių sultims: 100 ml vandens 100 ml koncentruotų obuolių sulčių 70 g cukraus 1 obuoly..
Recepto vertinimas:
Karštos bulvių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8–10 vidutinio dydžio bulvių 4 kubeliais supjaustytos kumpio riekutės ½ supjaustyto poro 1 susmulkintas salieras 2 valgomieji šaukštai susmulkintų krapų 25 ml vandens 25 ml aliejaus 100 ml vyno acto 50 ml cukraus ½ arbatinio �..
Recepto vertinimas:
Pikantiška duona su abrikosais
Pikantiška duona su abrikosais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 25 g mielių saldžiai tešlai 3 dl drungno vandens 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 valgomieji šaukštai geltonojo cukraus 500-550 ml kvietinių miltų 100 ml rupių miltų 100 ml saulėgrąžų 100 ml sezamo sėklų 100 g džiovint..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..
Recepto vertinimas:
Kimšti kiaušiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kiaušiniai, 30 g svogūnų galvelių, 25 g grietinės, 2 g garstyčių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų pake..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su vaisių įdaru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 50 g miltų, 20 g pieno, 0,5 kiaušinio, 5 g sviesto, 5 g cukraus, 1 g druskos. Įdarui: 110 g obuolių, 100 g vyšnių be kauliukų, 30 g grietinės, 30 g cukraus. Gaminimas: Miltai išsijokite ant stalo, viduryje padarykite duo..
Recepto vertinimas:
Salotos su rūkyta menke Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bulvės, 1 raugintas agurkas, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės žirnelių, 250 g rūkytos menkės, 1/2 stiklinės majonezo, 1 virtas kiaušinis, druskos, pipirų, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas a..
Recepto vertinimas:
Linų sėmenų užtepėlė Ingridientai: 9 šaukšteliai sėmenų 1 šaukštelis druskos baziliko, čiobrelių, raudonėlių , mėtų ir kt.prieskonių linų sėmenys ir šaukštelis druskos sumalama kavamale. Tokiu pat būdu sumalama įvairių džiovintų prieskoninių žalumynų (bazil..
Recepto vertinimas:
Tradicinis fondue bourguignonne
Tradicinis fondue bourguignonne Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Gaminimas: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą tem..
Recepto vertinimas:
Aviena su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 stiklinės vandens, 2.1/2 stiklinės medaus, 3.1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Gaminimas: Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo act..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400g jautienos minkštimo, 2.50g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, druskos, pipirų, 4.1 skiltelė česnako, 5.3-4 morkos, 6.2 svogūnai, 7.100-200g virtų grybų, 8.10-12 bulvių, žalumynų. Gam..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g pieno, 25g šviežių.mielių, 2 kiaušinių tryniai, 125g kamb. temp. sviesto, 3 arb. šaukšteliai cukraus, žiupsnelis sodos, ne daugiau kaip 700g miltų. Gaminimas: Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome...
Recepto vertinimas:
Lašišos užkandėlė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 Lavašo lapas1 lydytas sūrelis su lašišaLašišos (sudytos arba rūkytos pagal skonį)Petražolių lapelių Gaminimas: Lavašą aptepame sūreliu, išdėliojame supjaustytą lašišą, apibarstome smulkintais ..
Recepto vertinimas:
Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriuba
Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: ¼ puodelio sviesto; 1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustytas svogūnas; 1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustyta morka; 1 smulkiai supjaustytas saliero stiebelis; ¼ smulkiai supjaustyto žaliojo pipiro;..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: