20 rezultatų ieškant "sokoladas su kondensuotu p"
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 250 g džiovintų abrikosų 100 g tamsaus (pusiau saldaus) arba pieninio šokolado plytelių 50 g baltojo šokolado plytelių Gaminimas: Forma išklojama pergamentiniu popieriumi arba folija. Abrikosai nuplaunami ir nusausinami..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, cukrus, vanilė, šokoladas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, n..
Recepto vertinimas:
Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu
Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g cukruotų abrikosų 100g tamsaus (pusiau saldaus) arba pieniškojo šokolado plytelių 50g baltojo šokolado plytelių Gaminimas: 1.Formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija. Kiekvieną abrikosą supjaustykit..
Recepto vertinimas:
Įdaryti obuoliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 obuoliai, sokoladas, indelis kondensuoto pieno, 0.5 stiklines grietines, 3 saukstai cukraus, cinamono, tirstos uogienes. Gaminimas: Sokolada sutarkuoti, kondensuota piena suplakti su grietine. I puoda ipilti vandeni ir suberti cukru, kai ..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas Ingridientai: * 3 desertiniai šaukštai kakavos * 1 stiklinė cukraus * ½ pakelio sviesto * truputis pieno Gaminimas: Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais ka..
Recepto vertinimas:
Kriaušės su šokoladine varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 didelės kriaušės, 2 šaukštai cukraus, 0,5 citrinos, 250 g. varškės, 1 šaukštas medaus, 50 g. šokolado, vanilininio cukraus. Gaminimas: Nuluptos kriaušės perpjaunamos išilgai ir išimamos sėklidės. Užvirinama 1..
Recepto vertinimas:
Triufeliai iš šokolado Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 360 g juodojo šokolado, 50 g stiprios juodos kavos, 125 g sviesto, 50 ml. grietinėlės (plaktos). Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos, 50 ml. brendžio, pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių. Apvoliojimui: lydytas šo..
Recepto vertinimas:
Bordžio kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 asmenims) 2 puodeliai karšto šokolado, 2 puodeliai stiprios karštos kavos, 1/2 puodelio plaktos grietinėlės, sutarkuota apelsino žievelė. Gaminimas: Karštas šokoladas sumaišomas su karšta kava, išpilstoma į keturis šiltus puodelius. A..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis kremas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Plytelė šokolado, 2.5 tryniai, 3.cukraus, 4.1 baltymas. Gaminimas: Šokoladą sutriname, sumaišome su virintu pienu. Kai šokoladas sutirštėja, įmaišome su cukrumi sutrintus trynius ir išplaktą baltymą. Tada viską perkošiame per sie..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas I Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.80 g tarkuoto šokolado, 2.4 stiklinės pieno, cukraus. Gaminimas: Tarkuotas šokoladas supilamas į šaltą pieną, užvirinamas ir pasaldinamas. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas (I) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g tarkuoto šokolado, 4 stiklinės pieno, cukraus. Gaminimas: Tarkuotas šokoladas supilamas į šaltą pieną, maišant užvirinamas, pasaldinamas. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas (II) Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 šaukštai kakavos, 5 šaukštai pieno, 5 šaukštai cukraus. Gaminimas: Cukrus ištirpinamas šaltame piene, suberiama kakava.Viskas kaitinant maišoma.Pradėjęs tirštėti šokoladas supilamas į mažus puodelius. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas su romuIngridientai: 1. 100 g. šokolado 2. stiklinė pieno 3. 50 gr. likerio (romo) 4. karis (nebūtinai)Gaminimas Ištirpinti 100 g. šokolado piene, šiek tiek jį pašildant iki užvirs. Įpilti 50 g. likerio (balzamo, romo). Galima įberti truputį kario. Šaltini..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladasIngridientai:5 šaukšteliai kakavos, 2 šaukštai pieno, 50 g sviesto, 0,5 stikl. cukraus.Gaminimas Sviestą išlydyti, įpilti pieno, cukraus. Kaitinti kol cukrus ištirps, bet neturi labai paruduoti. Įdėti kakavos. Tokiu karštu šokoladu galima aplieti kepinius, saus..
Recepto vertinimas:
Šokoladas su grietinėle ir braškėmis
Šokoladas su grietinėle ir braškėmisIngridientai:6 porcijos: 2 šaukštai kukurūzinių miltų, 300 ml. pieno, 400 ml. tirštos grietinėlės, 250 g. pusiau saldaus (juodojo) trupinto šokolado, 400 g. šviežių braškių, supjaustytų griežinėliais.Gaminimas Mažame inde suplakite kukurūzi..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai romo triufeliaiIngridientai:170 g pusiau saldaus šokolado (susmulkinto), 0,25 puodelio sviesto, 3 šaukštai grietinėlės, 1 suplaktas kiaušinio trynys, 3 šaukšteliai romo, brendžio arba grietinėlės, 450 g šokolado, susmulkintų pistacijų riešutų (nebūtina), ..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladasIngridientai:200 g sutrupinto šokolado, 1 l.virinto karšto pieno, cukraus pagal skonį.Gaminimas Šokoladą suberiame į prikaistuvį, užpilame trupučiu karšto pieno ir laikome ant ugnies, kad šokoladas ištirptų, ir nukeliame. Po to jį dar gerai sugrūdame šaukštu, i..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladasIngridientai:80 g tarkuoto šokolado, 3-4 stiklinės pieno (grietinėlės), cukraus.GaminimasTarkuotas šokoladas supilamas į šaltą pieną, maišant užvirinamas, pasaldinamas. (auguste)..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas Ingridientai: 100 gramų juodo šokolado 100 gramų pieniško šokolado 100 gramų pieno Jei mėgstate labai saldžiai - 1 šaukštą cukraus Gaminimas Juodą ir pienišką šokoladą susmulkinti į gabalėlius, sudėti į nedidelį metalinį dubenėlį, tirpinti ant nedid..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: