20 rezultatų ieškant "apelsinu pyragas"
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lapelių - 2 g Gami..
Recepto vertinimas:
Folijoje keptos kefalės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kefalių 50 ml apelsinų sulčių 2 apelsinų ryšelio krapų druskos, pipirų pipirų mišinio Gaminimas: Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti..
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažu
Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažuIngridientai:500-600 g kalakutų krūtinėlės, 50 g miltų, druskos, maltų pipirų, 125 g sviesto, 25 g apelsinų likerio (arba 2 šaukštus apelsinų sulčių sumaišome su trupučiu brendžio), 1/2 l. pieno, tarkuotų muskatų, 50 g tarkuoto fer..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su apelsinaisIngridientai:125 g sviesto, 235 g miltų, 200 g cukraus, 1 kiaušinių trynys, 1 šaukštas citrinų sulčių, 800 g varškės, 2 apelsinų nutarkuotos žievelės, 1 apelsino sultys, 4 kiaušiniai, apelsinų griežinėlių. Gaminimas Sviestą sukapojame su 175 g..
Recepto vertinimas:
Džiovinti vaisiai su cinamonuIngridientai:400g džiovintų vaisių mišinio (slyvų, figų, abrikosų, razinų ir kt.), 400ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių pakelis jazminų arbatos, apelsino žievelė, 2 šaukšteliai malto cinamono, 2 šaukštai medaus, keletas lašų apelsinų vandens, 6..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..
Recepto vertinimas:
Antis apelsinų ir vyšnių padaže
Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..
Recepto vertinimas:
Anties krūtinėlė apelsinų padaže
Anties krūtinėlė apelsinų padažeIngridientai:4 anties krūtinėlės (maždaug po 300g) 4 apelsinai, 2 apelsinų sultis 0,5 stiklinės apelsinų likerio 4 šaukštai sviesto, cinamono druskos, pipirųGaminimas Anties krūtinėles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių salotos su apelsinais
Pievagrybių salotos su apelsinaisIngridientai:300g. pievagrybių, pipirų žirnelių, laurų lapų, 150g. fermentinio sūrio, 150g. saldžiųjų paprikų, 100g. obuolių, 100g. apelsinų, 10g. garstyčių, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 šaukštas medaus.Gaminimas Pievagrybius nuvalome, nupla..
Recepto vertinimas:
Antis su apelsinaisIngridientai:Jauna antis, morka, svogūnas, 3 apelsinai, 375 ml. karšto vištienos sultinio, 3 šaukštai cukraus, citrina, 2 šaukštai krakmolo, 4 šaukštai apelsinų likerio, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 2 šaukštai apelsinų džemo, petražolės šaknis, 2 šaukštai ali..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas su apelsinų šerbetu
Šokoladinis pyragas su apelsinų šerbetuIngridientai:Pyragui: 150 g šokolado (geriausiai apelsinų skonio), 200 g šokolado skonio cukraus miltelių, 150 g nesūdyto sviesto, 4 kiaušiniai, 1 valgomasis šaukštas cukraus miltelių. Apelsinų šerbetui: 150 ml. vandens, 75 g. smulkiojo cukraus, ..
Recepto vertinimas:
Kepta antis su apelsinų padažu
Kepta antis su apelsinų padažuIngridientai:vidutinio dydžio antis, 2 cm ilgio imbiero šaknies gabalėlis, 2-3 česnako skiltelės, 1 raudonasis svogūnas, 4 šaukštai medaus, tarkuotos 1-2 apelsinų žievelės, 4 šaukštai sojų padažo, 1 šaukštelis malto cinamono, pusė stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Apelsininis keksas (Ramunės)Ingridientai:200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, 3 kiaušiniai, 4 tryniai, 150 g miltų, 1 citrinos žievelė, 2 apelsinų žievelės, 2 šaukštai apelsino sulčių, 100 g krakmolo, 100 g smulkintų migdolų, 100 g apelsinų cukatų, 2 šaukšteliai kepimo mil..
Recepto vertinimas:
Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažu
Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažuIngridientai:4 porcijoms: 225 g perkoštų apelsinų sulčių; 1/3 stiklinės cukraus; 2 valg. š. sviesto; 2 valg. š. grietinės; 1 valg. š. apelsinų likerio; Alyvuogių aliejaus kepimui; 225 g šviežio sutrinto rikotos (Ricotta) sūrio; 1/3 stikl..
Recepto vertinimas:
Tortas "Mokka" su mandarinaisIngridientai:3 biskvito (šviesaus) lakštai Kremui: 80 g cukraus, 40 g krakmolo arba 1 pak. vanilinio pudingo miltelių, 4 kiaušinių tryniai, 500 ml pieno, žiupsnelis druskos, 2 valg. šaukšt. tirpios kavos, 250 g nešalto sviesto, 80 g cukraus pudros. Įdarui: ..
Recepto vertinimas:
Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..
Recepto vertinimas:
Apelsinų pyragasIngridientai:250 g sviesto; 225 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. apelsinų likerio; 3 kiaušiniai; 4 tryniai; 100 g miltų; 2 apelsinų tarkuotos žievelės; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 valg. š. citrinų sulčių; 100 g krakmolo; ½ pak. kepimo miltelių; 100 g nu..
Recepto vertinimas:
Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu
Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 175 g cukraus; ½ apelsino tarkuota žievelė; 100 g miltų; 100 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Sviesto formai ištepti. Kremui: 250 ml pieno; Tarkuota apelsino žievelė; 250 ml apelsinų sulčių; 150 g cuk..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)
Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)Ingridientai:apie 1 kg rabarbarų lapkočių, apie 1 kg cukraus, apie 1 kg apelsinų, 1 arbatinis šaukštelis malto cinamono, 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero, maltų gvazdikėlių.Gaminimas Rabarbarus nuplauti, nulupti, supjaustyti gabaliukais, d�..
Recepto vertinimas:
„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais
„Vėjo malūnėliai“ su apelsinaisIngridientai:8 pyragėliams: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 60 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. apelsinų džemo; 1 valg. š. apelsinų likerio; 2 valg. š. maltų migdolų; 1..
Recepto vertinimas: