Karštas šokoladas

Ingridientai:
200 g sutrupinto šokolado,
1 l.virinto karšto pieno,
cukraus pagal skonį.
Gaminimas
Šokoladą suberiame į prikaistuvį, užpilame trupučiu karšto pieno ir laikome ant ugnies, kad šokoladas ištirptų, ir nukeliame. Po to jį dar gerai sugrūdame šaukštu, išmaišome cukrumi, kol gausime tirštą kremą. Palaipsniui pilame karštą pieną, plakdami šluotele, kad gerai susimaišytų. Karšto šokolado daugiau nebekaitiname ant ugnies, o tik perkošiame per sietelį ar koštuvą, kad nebūtų grietinėlės ir šokolado gumulėlių. Tučtuojau patiekiame karštą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!