Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)
Ingridientai:1 stikl. rūgpienio/kefyro/pasukų,
0,5 stikl. šviežių apelsinų sučių,
1 v.š. su kaupu kakavos,
dubenėlis atšaldytų braškių ar aviečių,
cukraus ar medaus pagal skonį.
Gaminimas
I sluoksnis:
0,5 stikl. rūgpienio išplakti su atšaldytomis uogomis, įdėjus cukraus ar medaus.
II sluoksnis:
0,5 stikl rūgpienio išplakti su kakava, cukrumi ar medumi.
III sluoksnis - tai spaustos apelsinų sultys. Vieną po kito pilti atsargiai į aukštą stiklinę, kad nesusimaišytų. Na, jei nepavyks, galima suplakti visus tris, vis viena bus skanus, tik plaktas kokteilis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!