20 rezultatų ieškant "siltas"
Karštas šokolado padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g smulkinto saldaus šokolado, 30 g sviesto, ½ stiklinės grietinėlės, ½ stiklinės cukraus, 2 šaukštus kukurūzų sirupo. Gaminimas: Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukrau..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Ledai su cinamonu ir šiltomis obuolių sultimis
Ledai su cinamonu ir šiltomis obuolių sultimis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kiaušiniai (pasterizuoti) 70 g cukraus 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 šaukštelis malto cinamono 200 ml grietinėlės obuolių sultims: 100 ml vandens 100 ml koncentruotų obuolių sulčių 70 g cukraus 1 obuoly..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su kroketais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 l jautienos sultinio, 6 rauginti agurkai, petražolių lapų, cukraus, druskos. Kroketams: 600 g virtų bulvių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 3 tryniai, 300 g taukų, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti ir supjaust..
Recepto vertinimas:
Šiltas pienas su kakava Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.80 g medaus, 2.2 šaukštai kakavos,3.600 ml pieno. Gaminimas: Truputyje pieno ištirpinti kakavą. Likusį pieną užvirti, įpilti ištirpintą kakavą ir pavirti dar 2-3 minutes. Atvėsinti, įdėti medų, išplakti mikseriu ir iškošt..
Recepto vertinimas:
Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai sumuštiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 riekės ragaišio, baltos duonos arba sausainių; 40g. šokoladino sviesto (arba 35g. sviesto, 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros, kakavos), 1-2 arbat. šaukšteliai pieno, 2 obuolių griežinėliai iš kompoto, 1 arbat.šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Virtas rūkytas kumpisIngridientai:800g rūkyto kumpio, prieskonių ir prieskoninių daržovių, stiklinė krienų padažo (karšto).Gaminimas Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puod�..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliaisIngridientai:1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės pieno, atskiesto perpus su vandeniu, 100 g sviesto, 2—3 kiaušiniai, 2—3 šaukštai cukraus, 6—8 obuoliai, cinamono, citrinos nutarkuotos žievelės, druskos.Gaminimas Išverdama tiršta biri ryž..
Recepto vertinimas:
Kvietinis ragaišisIngridientai:1kg stambiai maltų kvietinių nusijotų miltų, 3 stiklinės vandens arba pieno (galima pasukų, išrūgų), 12g druskos, 20g mielių, 50 g cukraus.Gaminimas Vanduo arba pienas pašildomas. Atskirai stiklinėje ištrinamos mielės su cukrumi, supilamos į pieną,..
Recepto vertinimas:
Ruginių miltų plokštainisIngridientai:300g persijotų stambiai maltų ruginių miltų, 1 stiklinė grietinės, 5 kiaušiniai, 100g sviesto, 300g cukraus, 1 šaukštelis sodos, 1 šaukštas prieskonių kaip meduoliams (cinamono, gvazdikėlių, kvepiančiųjų pipirų, muskato riešuto, imbier..
Recepto vertinimas:
Mieliniai blynaiIngridientai:2 stiklinės kvietinių miltų, 20 g mielių, 2 kiaušiniai, 2—3 stiklinės pieno, cukraus, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Trečdalis miltų užplikoma verdančiu pienu, viršus pabarstomas miltais ir pusvalandžiui paliekama, kad susaltų. Mielės išt..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotosIngridientai:500g smulkių makaronų, 2 galvutės šviežių brokolių (800g) arba du pakeliai šaldytų, 2 skardinės tuno aliejuje (360g), 6 skiltelės česnako, 6 šaukštai alyvų aliejaus, cukraus, druskos, pipirų.Gaminimas Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje (pusiau min..
Recepto vertinimas:
Bulvės su svogūnaisIngridientai:500 g bulvių, 2 dideli svogūnai, 2-3 šaukštai sviesto arba margarino, 3 nepilni šaukštai miltų, 0,5 l. mėsos sultinio, pipirų, druskos ir daug susmulkintų petražoliųGaminimas Svogūnus supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti svieste...
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelės su riešutais
Mielinės bandelės su riešutaisIngridientai:250 ml pieno, 50 g tirpinto sviesto, 0,5 stiklinės cukraus, 40 g mielių, 500 g miltų, žiupsnelis druskos, kiaušinis. Įdarui: 200 g riešutų, 50 g sviesto, 0,5 stiklinės cukraus. Aptepui: 5 šaukštai citrinų sulčių, 200 g cukraus pudros,Ga..
Recepto vertinimas:
Pupelių troškinys su šonineIngridientai:3 stikl. virtų pupelų, 200g rūkytos šoninės, 3 pomidorai ar 2-3 v.š pomidorų tyrės, 2 svogūnai, 2 skilt. česnako, 1 v.š. riebalų, druskos, pipirų.Gaminimas Į keptuvę sudėti pjaustytą svogūną ir kepti kol suminkštės. juostel�..
Recepto vertinimas:
Morkų ir bananų apkepasIngridientai:500g morkų, 2 bananai, 100g cukraus, 1 kiaušinis, 2 šaukštai miltų, 1 šaukštelis cinamono, 100g migdolų, džiūvėsių.Gaminimas Morkas nuskusti ir virti garuose kol suminkštės. Tada morkas sutrinti su bananais iki vientisos masės. Į šią masę sud..
Recepto vertinimas:
Šokoladinės bandelės su mango vaisiais
Šokoladinės bandelės su mango vaisiaisIngridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 4 šaukštai kakavos miltelių, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 250 g kapotų šviežių mango vaisių, 60 g pusiau saldaus (juodojo) šokolado gabaliukų, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, 250 g natūral..
Recepto vertinimas:
Vyšnios su ledaisIngridientai:4 porcijos 500 g vyšnių, 3 šaukštai miltinio cukraus, 2-3 šaukštai raudonųjų serbentų želė, 400 g vanilinių arba grietininių ledų, malto cinamono, 100 ml romo, juodojo šokolado drožlių, vaflių papuošti.Gaminimas Šviežias vyšnias nuplauname, nusa..
Recepto vertinimas:
Spurgos su abrikosų džemuIngridientai:500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 40 g cukraus; 125 ml drungno pieno; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis malto kardamono; ½ citrinos trinta žievelė; 2 kiaušiniai; 1 trynys; 100 g sviesto; Miltų kočiojimui; 180 g abrikosų dže..
Recepto vertinimas: