20 rezultatų ieškant "skysta"
Skysta ryžių košė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50 g ryžių, 150 g pieno, 110 g vandens, 10 g cukraus, 15 g sviesto. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Patiekiant apipilkite lydytu sviestu. Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Mieliniai žagarėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g miltų, 30 g cukraus, 2 tryniai, 0,5 stiklinės pieno, 20 g mielių, 50 g riebalų, truputis druskos, citrinos žievelė, 50 g miltinio cukraus (apibarstymui), 700 g riebalų (virimui). Gaminimas: Iš kiaušinių, cukraus, trupučio milt�..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio bulvės, 1 vidutinė kaliaropė, 1 mažas svogūnas, 2 šaukšteliai citrinos sunkos, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos,pipirų, aliejaus. Gaminimas: Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmai..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų sklindžiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g žalių bulvių, 150 g virtų grybų, druskos, riebalų, miltų arba maltų džiūvėsėlių, 1 kiaušinis. Gaminimas: Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į ..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių kotletai Ingridientai: 1 kg bulvių 400g varškės 2 kiaušiniai 5-6 šaukštai miltų druskos aliejaus kepimui Padažui: 250 g lašinukų 1 didelis svogūnas 2 šaukštai grietinės mairūno Paruošimo būdas: Bulves su lupenomis išvirti. Atvėsinti , nulupti. ..
Recepto vertinimas:
Moliūgų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg moliūgų 1 1/2 l vištienos sultinio 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštas rudojo cukraus druskos baltųjų pipirų ant peilio galo malto imbiero ir cinamoono 150 g virto kumpio 200 ml saldžios grietinėlės Gaminimas: Moliūgo..
Recepto vertinimas:
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..
Recepto vertinimas:
Vištiena kinietiškai (satay) Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g vištienos krūtinėlės2-3 skiltelės česnako 1-2 sukštai medaus 4-5 šaukstai sojos padažo Prieskoniai Riebalai Gaminimas: Vištienos krūtinėlę supjaustyti 1 cm pločio juostelėm. Skystą medų, so..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliai su kopūstais
Bulviniai blyneliai su kopūstaisIngridientai:1 kg tarkuotų bulvių 400 g raugintų kopūstų 2 kiaušiniai 1 svogūnas kmynų pipirų aliejaus druskosGaminimasKopūstus smulkiai sukapoti ir savo sultyse troškinti 15 min. Atšaldyti, nupilti sulčių perteklių, sumaišyti ..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis tortas su braškėmis
Šokoladinis tortas su braškėmisIngridientai:175 g miltų, 25 g kakavos miltelių, 50 g miltinio cukraus, 125 g nesūdyto sviesto, druskos. Įdarui: 50 g baltojo šokolado, 250 g grietinėlės, 500 g braškių, 200 g maskarponės, 4 šaukštai braškių džemo.Gaminimas 1. Virtuviniu kombainu ..
Recepto vertinimas:
Kaimiškas tortasIngridientai:Pusiau sluoksniuotai tešlai: 900 g miltų, 500 g sviesto, 200 g grietinės, druskos. Sviestiniam vaisiniam kremui: 50O g sviesto, 200 g serbentų, spanguolių uogienės arba drebučių, 1 nepilnas indelis kondensuoto pieno (300 g), 1 citrinos sultys ir žieve..
Recepto vertinimas:
Ragaišis su troškintais kopūstais
Ragaišis su troškintais kopūstaisIngridientai:300 g stambiai maltų kvietinių miltų, 200 g ruginių miltų, 1,5 stiklinės pieno, 10 g mielių, po žiupsnelį cukraus ir druskos, 0,5l. raugintų kopūstų, 2 galvutės svogūnų, keli šaukštai spirgų.Gaminimas Stiklinėje ištrinti mie..
Recepto vertinimas:
Lietiniai blynai su aguonomisIngridientai:3 kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas cukraus, 2 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės aguonų, po žiupsnelį cinamono ir vanilinio cukraus, miltų, džiūvėsėlių, margarino ar aliejaus kepimui.Gaminimas Du kiaušiniai išplakami, supilamas pi..
Recepto vertinimas:
Moliūgų sriubaIngridientai:1 kg moliūgų, 1,5l. vištienos sultinio, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas rudojo cukraus, druskos, baltųjų pipirų, ant peilio galo malto imbiero ir cinamono, 150 g virto kumpio, 200 ml saldžios grietinėlės.Gaminimas Moliūgo gabalą nulup..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su aguonomisIngridientai:0,5 kg. miltų, 75 g. cukraus, 250 ml. pieno, 5 kiaušiniai, 125 g. sviesto arba margarino, 150 g. medaus, 250 g. aguonų, 75 g. miltinio cukraus, 35 g. mielių.Gaminimas Mieles ištirpiname šiltame piene, įberiame truputį cukraus, kad pradėtų putoti. Išpla..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)
Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)Ingridientai:300g miltų, 170g cukraus, 200g sviesto, 5 kiaušiniai, vanil. cukraus, 1-1,5 stiklinė tirštos uogienės. Glajui: pieno, miltinio cukraus, citrinos rūgštelės.Gaminimas Sviestą sukant įmušti po vieną kiaušinį, b..
Recepto vertinimas:
Blynai su aguonomis (Skirmantės) (foto)
Blynai su aguonomis (Skirmantės) (foto)Ingridientai:3 kiaušiniai; 2 š. grietinės; 2 š. cukraus; 2 st. pieno; 0,5 st. aguonų; Po žiupsnį cinamono ir vanilinio cukraus; miltų; džiūvėsėlių; aliejaus kepimui. Gaminimas Du kiaušinius išplakti, supilti pieną, grietinę, suberti ag..
Recepto vertinimas:
Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)
Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)Ingridientai:1 stiklinė rupiai maltų avižinių dribsnių; vandens; saujelė džiovintų vaisių. (patogu sumalti kavamale), vandens (tiek, kad tešla išeitų kaip blynams arba kaip skysta grietinė), saujelė džiovintų vaisių.Gaminimas Gautus rupi..
Recepto vertinimas:
Kepti vafliai Ingridientai: Stiklinė vandens, 4 stiklinės miltų, 2 - 3 kiaušiniai, pusė stiklinės cukraus (jei kam reikia tai ir daugiau), 1 šaukštas grietinės, 1 gramas aliejaus, žiupsnelis druskos, (minkštesniems vafliams) vienas arbatinis šaukštelis degtinės Gaminimas Su..
Recepto vertinimas: