7 rezultatų ieškant "siaudeliu"
Akapulko kava Sudėtingumas: 2 Ingridientai: (1 asmeniui) 1 valgomasis šaukštas tirpios kavos, 40g cukraus pudros, 1/41 vandens,truputis romo ir citrinos sulčių, ledo gabaliukų. Gaminimas: Kava su cukraus pudra ištirpi-nama vandenyje. Į pailgą stik-linę dedama ledo gabaliukų ir supilam..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo. 60g sūdytos la..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu kilkių užpilu
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu kilkių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g salotų mišinio (tinka „Salpronės“ aisbergo, radičio salotų ir tarkuotų morkų Mix’as), 30g agurkų, 10g porų, 60g aliejiniu kilkių..
Recepto vertinimas:
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..
Recepto vertinimas:
Kivių ir degtinės kokteilis (Renatos)
Kivių ir degtinės kokteilis (Renatos)Ingridientai:3 gerai prinokę kiviai, 100ml gazuoto vandens, 100ml degtinės, šlakelis kivių sirupo, 1 citrinos sultys, 6 ledo kubeliai.Gaminimas Kivius nulupame ir sutriname iki tyrės (blenderiu ar šakute). Į aukštą taurę dedame ledo kubelius, pilame ..
Recepto vertinimas:
Imbiero arbata Ingridientai:5-6 porcijoms: 1 gabalėlio šviežio imbiero, 1,5 citrinos, 5-6 šaukštelių juodosios arbatos, 1 gvazdikėlio, 5-6 ledo gabaliukų, ledinukų cukraus. Gaminimas Imbierą nulupkite ir supjaustykite į 4 dalis. Vieną citriną išspauskite ir supjaustykite plonai..
Recepto vertinimas:
Brokolių salotosIngridientai:300 g brokolių,100 g fermentinio sūrio „Žalgiris", sauja išlukštentų pistacijų, 2 šaukštai majonezo.Marinatui:1,5 stiklinės vandens,1/3 stiklinės obuolių acto,druskos, cukraus,laurų lapas, 2 pipirai, 2 gvazdikėliai.GaminimasBrokolius ..supjaustome" �..
Recepto vertinimas: