13 rezultatų ieškant "stiprumo"
Greitai paruošiamos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700g. virtų bulvių, 200g. svogūnų, 200g. virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai taukų, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų, pomidorai, rauginti agurkai ir petražolės patiekalui papuošti. Gaminimas: Kietesnes bulves pjaustyti gr..
Recepto vertinimas:
Keptas fazanas su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Jaunas apie 1 kg sveriantis fazanas, 2.1 šaukštelis druskos, 3.1/2 šaukšteliai pipirų, 4.100 g šoninės, 5.2 šaukštai aliejaus, 6.100 g sūrio7.1/8 l baltojo vyno, 8.1/8 l mėsos sultinio, 9.250 g šviežių grybų, 10.4 šauk..
Recepto vertinimas:
Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..
Recepto vertinimas:
Marinuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg pomidorų, 1L vandens, 150ml acto, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, garstyčių grudelių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti k..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su agurkais ir morkomis
Vištienos sriuba su agurkais ir morkomisIngridientai:GaminimasSupjaustykite krūtinėlę gabaliukais, sumaišykite su priekoniais ir citrinų sultimis ir 10 min. marinuokite. Į vištieno sultinį įberkite šiaudeliais sutarkuotas morkas ir virkite apie 10 min. ant vidutinio stip..
Recepto vertinimas:
Genujietiška sriubaIngridientai:100 g baklažanų, 30 g žaliųjų pupelių, 120 g bulvių, 100 g kopūstų, 30 g pomidorų, 20 g aguročių, 30 g pievagrybių, 20 g alyvų aliejaus, 20 g pupelių, 15 g ryžių, 10 g brinzos, 10 g sūrio, 20 g bet kokio aliejaus, 5 g sviesto, druskos...
Recepto vertinimas:
Ypatingi pievagrybiaiIngridientai:400 g smulkių pievagrybių, 100 g alyvuogių be kauliukų, 1 svogūnas, 100g vyšnių likerio, 1,5 šaukšto sviesto, 50 g lašinių, druskos, pipirų.Gaminimas Lašinius, svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais. Viską sumaišyti, pridėti sviesto ir ..
Recepto vertinimas:
Antis apelsinų ir vyšnių padaže
Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..
Recepto vertinimas:
Viščiukų šlaunelės su kariuIngridientai:12 viščiukų šlaunelių (be odos), druskos, pipirų, 4 šaukštai žemės riešutų aliejaus, 200 g porų, 200 g svogūnų, 3 česnako skiltelės, 30 g imbierų, 2 šaukštai kario, 6 žaliųjų citrinų lapeliai arba 2 žaliųjų citrinų tarkuotos �..
Recepto vertinimas:
Upėtakis drebučiuoseIngridientai:1 upėtakis (maždaug 1 kg svorio), 10 g želatinos, 1 svogūnas, 1 morka, petražolės gumbas, apelsinas papuošti, čiobrelių ir petražolių šakelės, žiupsnelis druskos, 1 nedidelio apelsino žievelės bei jo išspaustų sulčių.Gaminimas Žuvį išdarin�..
Recepto vertinimas:
Šveicariškas citrinų tortasIngridientai:250 g miltų; 200 g sviesto; 4 valg. š. cukraus pudros; 1 kiaušinis; ¼ tarkuotos citrinos žievelės; 4 citrinos; 150 g cukraus; 200 g nuluptų maltų migdolų; 3 valg. š. kapotų migdolų; 3 tryniai; Riebalų formai ištepti.Gaminimas Iš miltų, 15..
Recepto vertinimas:
Kava su ledaisIngridientai:250g vanilinių ledų,1/2 l dvigubo stiprumo virtos šaltos kavos,1/8 l saldžios grietinėlės.GaminimasVaniliniai ledai supjaustomi kubeliais ir sudedami į keturias šaltas stiklines. Užpilama šalta kava ir ant viršaus u..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su agurkais ir morkomis
Vištienos sriuba su agurkais ir morkomisIngridientai:200 g vištų krūtinėlių,50 g morkų,50 g šviežio agurko,11 vištienos sultinio,3 šaukštai citrinų sulčių,1 arbatinis šaukštelis vištienos prieskonių, druskos.GaminimasKrūtinėlę supjaustome gabaliukais, sumaišome su prieskoniais..
Recepto vertinimas: