Agurkienė su krapais
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1kg agurkų
1 šaukštelis šviežių rozmarinų
0,5 l daržovių sultinio
2 šaukšteliai citrinos sulčių
druskos, baltųjų pipirų
150 g grietinės
6 šaukštai smulkintų krapų
Gaminimas:
Du agurkus atidedame į šalį. Visi kiti agurkai plonai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, šaukšteliu išskobiamos sėklos ir tada susmulkinami maždaug 2 cm dydžio kubeliais. Kubeliai apibarstomi rozmarinais, tada suberiami į puodą su daržovių sultiniu ir uždengus 20 min. paverdami ant mažos ugnies. Atidėti agurkai nuplaunami, nušluostomi, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Tarkuoti agurkai apšlakstomi citrinos sultimis, pabarstomi druska, pipirais ir sukrečiami į bebaigiančią virti sriubą. Sudedama grietinė ir gerai išmaišoma. Sriuba paduodama apibarsčius smulkintais krapais
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!