20 rezultatų ieškant "sausainiai 2bjuosta"
Vaisiniai sausainiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ⅓ puodelio riebalų; 1 puodelis rudojo cukraus; 2 kiaušiniai; 1 arb. šaukštelis vanilės; 1¼ puodelio miltų; 1 puodelis maltų linų sėmenų; 1 arb. šaukštelis sodos; ½ arb. šaukštelio druskos; 1 arb..
Recepto vertinimas:
Sausainiai - saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g 550C kvietinių miltų, 1 kiaušinis, 1 kiaušinio trynys, 1/3 l šilto vandens, 1 šaukštelis citrinų sulčių, džiovintų slyvų, miltinio cukraus, cinamono. Gaminimas: Iš kiaušinių, miltų, cukraus, vandens suminkome tešl..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, 2 kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, grybų padažas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilki..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, cukrus, vanilė, šokoladas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, n..
Recepto vertinimas:
Grietininiai sausainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g margarino, 1 stiklinė rūgščios grietinės, 500 g miltų, 1 citrinos sultys ir žievelė, 0,5 kiaušinio paviršiui aptepti, 100 g kristalinio cukraus paviršiui apibarstyti. Gaminimas: Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus..
Recepto vertinimas:
Žvilgantys imbieriniai sausainiai
Žvilgantys imbieriniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g miltų;2 nubrauktų arbatinių šaukštelių kepimo miltelių;1 arbatinio šaukštelio malto imbiero;1 arbatinio šaukštelio cinamono;pusės arbatinio šaukštelio malto muskato riešuto;pusė arbatinio šaukštelio vanilinio..
Recepto vertinimas:
Naminiai sausainiai Ingridientai: 300 gramų margarino 250 gramų miltų 200 gramų cukraus 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus 1 kiaušinis Gaminimas Sutarkuokite sviesta burokų tarka, Supilkite miltus, kepimo miltelius, kiaušinį, ..
Recepto vertinimas:
Sūrio sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g miltų, 200 g margarino, druskos, pieno, tarkuoto fermentinio sūrio. Gaminimas: Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiamą druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai iškočiojamą, pa..
Recepto vertinimas:
Sausainiai " Šachmatai" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 gr. miltų, 200 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 150 gr. cukraus, žiupsnelis druskos, 2 v.š. kakavos, 2 v.š. grietinėlės. Gaminimas: 1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską sukapoti, po ..
Recepto vertinimas:
Saulėgrąžų sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 1/2 puodelio maltų saulėgrąžų sėklų 2 1/2 puodelio kvietinių miltų 1/2 puodelio razinų 1/2 puodelio susmulkintų datulių 1/4 puodelio cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 1/2 puodelio aliejaus 1/2 puodelio vandens Gamini..
Recepto vertinimas:
Amerikietiškas šokoladinis pyragas
Amerikietiškas šokoladinis pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g juodojo šokolado + 125 g juodojo šokolado 100 g nesūdyto sviesto 5 sutrinti sausainiai 350 ml kvietinių miltų 400 ml cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos 300 ml kefyro 4 kiaušiniai 100 g graikinių riešutų branduoli..
Recepto vertinimas:
Cukrinai biskvitiniai sausainiai
Cukrinai biskvitiniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 225 g miltų, 200 g miltinio cukraus, 3 kiaušinio tryniai, 4 baltymai, 60 g cukraus, kvapiųjų lašų. Gaminimas: Cukrų ir kiaušinius suplakite šluotele, karšto vandens vonelėje kol mišinys įkais iki 40 laipsnių. Paskui išk..
Recepto vertinimas:
Kokosiniai sausainiaiIngridientai: 5 baltymų 250g cukraus pudros 250g kokoso drožlių Gaminimas: Indą su baltymais pastatyti ant garuojančio vandens ir standžiai išplakti , po truputį berti cukraus pudrą . Kai masė sutirštės indą nukelti . Suberti kokoso drožles , išmaišyt..
Recepto vertinimas:
Sūrus sausainiaiIngridientai: 500g miltų 240g svieto 40g mielių druskos ir kmynų kiaušinio ( sausainiams patepti) Gaminimas: Iš recepte nurodytų produktų užminkykite tešlą ir 1 val. įmesti į šaltą vandenį ar padėti į šaldytuvą. Paskui tešlą iškočioti 1/2cm storio..
Recepto vertinimas:
Sausainiai "Pinigėliai"Ingridientai: 2 po 250 g indelių grietinės (tikros o ne riebalų mišinio) 500g margarino, lietuviškas margarinas netinka, geriau "Eve" arba koks nors kitas kietas margarinas 1 l miltų 1 kiaušinis aptepimui cukraus pabarstymui Gaminimas: Iš milt�..
Recepto vertinimas:
Vaisiniai sausainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: puodelio riebalų; 1 puodelis rudojo cukraus; 2 kiaušiniai; 1 arb. šaukštelis vanilės; 1¼ puodelio miltų; 1 puodelis maltų linų sėmenų; 1 arb. šaukštelis sodos; ½ arb. šaukštelio druskos; 1 arb. šaukštelis ci..
Recepto vertinimas:
Paprasti trapios tešlos sausainiai
Paprasti trapios tešlos sausainiaiIngridientai:250 g miltų, žiupsnelis druskos, 150 g sviesto, 2 kiaušiniai 100 g cukraus pudros.Gaminimas Miltus išsijoti ant stalo, pabarstyti druska. Ant jų sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi tr..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai " Spanguolėlė"Ingridientai:Tešlai: 5 šaukštai miltų, 1 šaukštas cukraus pudros, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, druska. Spanguolių drebučiams: 1 stiklinė spanguolių, 1,5 stiklinės vandens, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis želatinos. Kremui: esencija, citrinos rūgštis, �..
Recepto vertinimas:
BALTYMŲ SAUSAINIAIIngridientai:4 kiaušinių baltymai4 šaukštai cukraus5 šaukštai avižinių dribsniųGaminimasAvižinius dribsnius išdžiovinti orkaitėje ir truputį pakepinti. Suberti ant lentos ir pasmulkinti. Išplakti baltym..
Recepto vertinimas:
Sausainiai "Šokoladiniai rateliai"
Sausainiai "Šokoladiniai rateliai"Ingridientai:200 g sviesto,1 kiaušinis,100 g cukraus,300-350 g miltų,200 g šokolado,3-4 šaukštai pieno,1 baltymas,1 stiklinė cukraus pudros.GaminimasIš sviesto, kiaušinio, cukraus ir miltų užminkome tešlą. Ją 1 val. laikome šaltai. Tuomet iškočiojam..
Recepto vertinimas: