20 rezultatų ieškant "saltas kokteilis"
Paukštienos paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos arba keptos paukštienos, 200g sviesto, druskos, pipirų, 1 šaukštas konjako, 2-3 šaukštai aštraus padažo, šiek tiek citrinos sulčių. Gaminimas: Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. S..
Recepto vertinimas:
Virtas bulvių vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 7 – 8 virtos bulvės, 100 g manų kruopų, 150 g miltų, 2 kiaušiniai, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 250 rūkytos mėsos arba dešros, 50 g džiūvėsių, 80 g sviesto. Gaminimas: Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska,..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 virtos bulvės, 4 – 5 šaukštai miltų, 5 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai riebalų, 1 kiaušinis. Įdarui: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 200 g virtos mėsos, 100 g grybų, 2 šaukštai džiūvėsių, 1 – 2 ki..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos ir morkų apkepas
Juodos duonos ir morkų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg juodos duonos, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 l virtų smulkiai sutarkuotų morkų, 3 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, pagal skonį citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Keptuvėje pašildyti sviestą,..
Recepto vertinimas:
Bulvės įdarytos sūriu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 didelės su lupenomis išvirtos bulvės 200 g liesos varškės 200 g fermentinio rokforo sūrio 2 šaukštai sviesto 2-3 šaukštai sukapotų svogūnlaiškių 1 šaukštelis saldžios maltos paprikos pipirų 1 šaukštas rupios druskos Gami..
Recepto vertinimas:
Šaltas grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 1 svogūnas, (1 obuolys), 1,5 stiklinės grietinės, prieskonių (druskos, cukraus, garstyčių, acto), svogūnų laiškų, krapų. Gaminimas: Grybus, svogūną ir obuolį sukapoti. Į grietinę įdėti priesk..
Recepto vertinimas:
Šaltas garstyčių arba krienų padažas
Šaltas garstyčių arba krienų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1-1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštelis garstyčių arba 1 šaukštelis tarkuotų krienų, truputis cukraus, (citrinos sulčių arba rū..
Recepto vertinimas:
Šaltas užkandis su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g. karštai rūkyto oto, 2 kietai virti kiaušiniai, 4 salotų lapai, 3 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai vandens, druskos ir pipirų. 2 šaukšteliai aliejaus, 125g. konservuotų pievagrybių, 2 maži pomidorai, 200g. konservu..
Recepto vertinimas:
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 230g. pievagrybių griežinėlių, 230g. konservuotų šparagų, 4 kiaušiniai ir 4 pomidorai, druskos ir maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 sutrinta česnako skiltelė, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukšta..
Recepto vertinimas:
"Rudeninė" mišrainė su silke Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 vnt. silkės file be odos, 2-3 nedidelės virtos bulvės su lupyna, 1-2 obuoliai, 2 rauginti arba marinuoti agurkai, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūno galvutė, majonezo, juodųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Šaltas pienas su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.60 g medaus, 2.1/2 litro pieno. Gaminimas: Ištirpinti medų truputi pašildytame piene. Atvėsinti, išplakti mikseriu arba plaktuvu. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.patiekalai.lt ..
Recepto vertinimas:
Medaus gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 šaukštai medaus, 2.0,5 stiklinės obuolių sulčių, 3.2 šaukštai obuolių sulčių, 4.1,5 stiklinės mineralinio vandens. Gaminimas: Medus ištirpinamas obuolių sultyse, supilamos citrinos sultys ir atšaldytas mineralinis vanduo. Geriama �..
Recepto vertinimas:
Rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė grietinės, 2.100 g sviesto, 3.3 kiaušiniai, 1 pakelis vanilinio cukraus, miltų, 4.2 šaukštai aguonų. Įdarui: 5.200 g varskės, 6.1 kiaušinis. 7.1 šaukštas cukraus, 8.1 šaukštas sutarkuotų apelsinų žievelių. Gaminimas: Į išs..
Recepto vertinimas:
Prismaigstytas šernienos kepsnys
Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulių kojelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulių kojelių, 3/4 - 1 litras vandens, druskos, 3 pipirai, 1/2 lauro lapelio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 1 morka, žalumynų. Gaminimas: Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu va..
Recepto vertinimas:
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g jautienos kepsnio,2. 100 g varškės, 3.3—4 šaukštai tarkuotų krienų, l šaukštas pieno arba grietinėlės, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų stori..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: