20 rezultatų ieškant "salierA -A aknys"
Upėtakių sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g upėtakių, svogūnėlis, poras, 30 g saliero, 4 petražolių šakelės, 2 šaukštai sviesto morka, druskos, baltųjų pipirų. Gaminimas: Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir ..
Recepto vertinimas:
Daržovių balandėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 bulvių, 5 – 6 stambios morkos, 1 svogūnas, 1 saliero šaknis su lapais, 1 stiklinė ryžių, 4 – 5 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas raudonųjų pipirų, druska, juodieji pipirai, kopūsto lapai, 10pomidorų. Gaminimas: Bulves ir ..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 1 salieras, 50 g. sviesto, nepilna stiklinė pieno, 1 kiaušinio trynys, 1 česnakas, 2 riekutės juodos duonos, druska, kmynai, susmulkinti petražolių lapai. Gaminimas: Bulves ir salierą supjaustykite, išvirkite pas�..
Recepto vertinimas:
Prancūziška bulvių mišrainė Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 5 virtos bulvės, 1 morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 nedidelis salieras, 1 marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g. sviesto, drus..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 – 4 virtos bulvės, 1 salieras, 3 – 4 šaukštai šviežių virtų grybų, 3,5 šaukšto majonezo, druska. Gaminimas: Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje gr..
Recepto vertinimas:
Troškinta kiauliena su padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g lašinukų, 400 g kiaulienos, svogūnas, raugintas agurkas, gabalėlis saliero, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, šaukštas miltų, šaukštas grietinės, pomidoras. Gaminimas: Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškin..
Recepto vertinimas:
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su grybais ir vištiena
Kiaušinienė su grybais ir vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g savo sultyse virtų grybų, 1 poras, 3 šaukštai margarino, l,5 stiklinės virtos arba keptos vištienos, 0,5 stiklinės šviežių žirnių arba konservuotų žirnelių, gabalėlis saliero, 3 kiaušiniai, 1 rūgštus obuol..
Recepto vertinimas:
Dešra su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 dešrelių, 50 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 0,5 saliero, 300 g šviežių grybų, 1 stiklinė obuolių sulčių arba vyno, 1 šaukštelis aštraus padažo, druskos, pipirų. Gaminimas: Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pa..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Karštos bulvių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8–10 vidutinio dydžio bulvių 4 kubeliais supjaustytos kumpio riekutės ½ supjaustyto poro 1 susmulkintas salieras 2 valgomieji šaukštai susmulkintų krapų 25 ml vandens 25 ml aliejaus 100 ml vyno acto 50 ml cukraus ½ arbatinio �..
Recepto vertinimas:
Rūkytų silkių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g rūkytos silkės, 100 g saliero, 2 marinuotos paprikos, obuolys, 2 virti kiaušiniai, svogūnų laiškų, šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų, cukraus. Padažui: 3 šaukštai majonezo, 2 šaukštai jogurto, 2 šaukštai keč..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su ciberžole Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 g menkės filė, 2 morkos, 150 g saliero, 100 g poro, 3 bulvės, svogūnas, skiltelė česnako, 2 šaukštai sviesto, 4 šaukštai greitinės, citrina, krapų, 3 šaukšteliai ciberžolės, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustyti. ..
Recepto vertinimas:
Ropinių kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 ropiniai kopūstai, 1 morka, 1 petražolės šaknis, pusė saliero, 1 svogūnas, 4 pomidorai, 3 bulvės, 1 šaukštas riebalų, 4 šaukštai grietinės, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Morką, petražolę, salierą, svogūną smul..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos salierų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Vidutinio dydžio saliero gumbas, 1 svogūnas, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 morka, 40-50 g fermentinio sūrio. Gaminimas: Salierą ir morką nulupti, sutarkuoti arba supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Sumaišyti su tarkuotu sūriu, suk..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su vynuogėmis
Vištienos salotos su vynuogėmisIngridientai:os salotos su vynuogėmis Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maišymas Sudėti..
Recepto vertinimas:
Rudens daržovių salotosIngridientai:6 porcijos 500 g morkų, 45 ml(3 šaukštai) sidro acto, 5 ml(1 arb. šaukšt.) cukraus, 75 m l(5 šaukštai) augalinio aliejaus, 90 g razinų, 750 g saliero šaknies, 175 ml majonezo, 30 ml(2 šaukštai) Dižono garstyčių (galima ir daugiau).Gaminimas Morkas..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su salierais
Burokėlių salotos su salieraisIngridientai:6 porcijos: 500 g šviežių burokėlių, 45 ml (3 valg. š.) sidro acto, 5 ml (1 arb. š.) augalinio aliejaus, 10 ml (2 arb. š.) kmynų, 750 g saliero šaknies, 175 ml majonezo, 30 ml (2 valg. š.) šviežių arba konservuotų krienų.Gaminimas Burok�..
Recepto vertinimas:
Jautiena su kaparėlių padažuIngridientai:4 gabaliukų jautienos su spranduku po 150g, druskos,maltų pipirų, aliejaus,2 šaukštų miltų,maltos paprikos,stiklinė tirpaus jautienos sultinio,150g grietinės,1 svogūno,1 poras,1 morka,1 šk. sviesto,1 šk. kaparėlių,1-2 šk. citrinos sulčių.G..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis Įdaryta nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,maltų juodųjų pipirų,aliejaus patepimui.Įdarui:i saliero,2 morkos,žalių krapų šakelių,200 g fermentinio sūrio,1 kiaušinis,druskos.Gaminimas•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio gri..
Recepto vertinimas: