20 rezultatų ieškant "nuvarvinti"
Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..
Recepto vertinimas:
Krevečių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lukštentų krevečių 3 citrinosaitriosios paprikos 800 ml paruošto vištienos sultinio šaukštelio cukraus 3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio) tabasko padažo 4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių druskos, pipirų G..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Blynai su burokėliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: vid. brokolio gūžė1 kiaušinis1 stikl. kefyro1 stikl. miltųdruskosvandens Gaminimas: Brokolius apvirti vandenyje (pasūdytame). išėmus nuvarvinti ir sutrinti plaktuvu/šakute, suberti miltus, supilti kefyrą, išmaišyti, įmušti kiauši..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g džiovintų abrikosų, 100 g džiovintų slyvų, 50 g džiovintų obuolių, 3 šaukštai razinų, 2 šaukštai migdolų drožlių, 2 šaukštai saulėgrąžų, 2 šaukštai pistacijų, 4 šaukštai cukraus pudros, pusės citrinos sult..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. makaronų , vandens, 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 60 - 80 g. rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto sūrio, 1 š..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..
Recepto vertinimas:
Makaronai su grybais ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g šviežių grybų, 100 g riebaus kumpio, 3 pomidorai, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, 300 g makaronų arba lakštinių, vandens. druskos, 1 šaukštas sviesto, 150 g apdžiūvusio sūrio. Gaminimas: Kum..
Recepto vertinimas:
Grybų ir virtų bulvių bandelės
Grybų ir virtų bulvių bandelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 800 g virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba grietinės, druskos, 3 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių, 5 šaukštai miltų. Padažui: 1 šaukštas svie..
Recepto vertinimas:
Makaronai su mėsos ir grybų padažu
Makaronai su mėsos ir grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g makaronų, vandens, druskos, 100 g sūdytų grybų, 100 g lašiniukų, 1 stiklinė virtų arba keptų mėsos atraižų, 1 svogūnas, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas..
Recepto vertinimas:
Makaronai su vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 višta, 500 g makaronų (spiralinių), 2 šaukštai sojos padažo, 1 kupinas šaukštas miltų, 1 morka, 200 g grietinėlės, 2 šaukštai aliejaus, 2 pomidorai, 1 kubelis vištienos sultinio, 200 g žiedinių kopūstų, 200 g brokolių, 2 ski..
Recepto vertinimas:
Makaronai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 svogūnas, 50 g sviesto, 300 g pievagrybių, 400 g makaronų, 1 šaukštas sojos padažo, 200 g kiaulienos faršo, 1 šaukštas aitriosios paprikos padažo, 1 kiaušinis, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštelis ‘’VegetosÂ’Â’, pagal sko..
Recepto vertinimas:
Porų ir bulvių kroketai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g bulvių 400 g porų (baltųjų dalių, plonai supjaustytų griežinėliais) 3 dideli kiaušiniai 0,5 stiklinės džiūvėsėlių 0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio druskos, grūstų juodųjų pipirų aliejaus virimui Ga..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI GRYBAI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg. grybų, 3 arb,šaukšteliai druskos,, 12 žirnelių juodųjų pipirų, 3 žirneliai kvepiančių pipirų, 2 lauro lapai. 3 valg.šaukštai acto, 1 arb,šaukštelis cukraus, 1-2 stiklinės vandens. Gaminimas: Grybus ..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotosIngridientai:500g smulkių makaronų, 2 galvutės šviežių brokolių (800g) arba du pakeliai šaldytų, 2 skardinės tuno aliejuje (360g), 6 skiltelės česnako, 6 šaukštai alyvų aliejaus, cukraus, druskos, pipirų.Gaminimas Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje (pusiau min..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos obuolių salotosIngridientai:2 vidutinio dydžio rūgštūs obuoliai, 200g šviežių ar konservuotų salierų, 200g konservuotų arba 4-5 švieži mandarinai, 125g mėlynų vynuogių, 20g graikinių riešutų ir migdolų, 5 valgomieji šaukštai grietinės, 2 valgomieji šaukštai majo..
Recepto vertinimas:
''KAPARĖLIAI'' IŠ NASTURTŲ SĖKLŲ
''KAPARĖLIAI'' IŠ NASTURTŲ SĖKLŲIngridientai:500g žalių nasturtų sėklų0,5 stiklinės 9 proc. spirito acto arba 2 stiklinės vyno acto100g cukraus3 gvazdikėliai2,5cm ilgio cinamono gabaliukas1 šaukštelis druskos3..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingasIngridientai:Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 1/3 stiklinės sulčių)1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių60 g tirpinto sviestoGaminimasOrkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20..
Recepto vertinimas: