20 rezultatų ieškant "saknis"
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Jautienos sriuba su kepenėlėmis
Jautienos sriuba su kepenėlėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morka, Gabaliukas saliero, Poras, Petražolės šaknis, 500 g jautienos kaulų, 300 g kepenėlių, 100 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, trynys, druskos, pipirų, muskato, vandens. Gaminimas: Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovė..
Recepto vertinimas:
Jautiena su krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 1,5 stiklinės mėsos sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai tarkuotų krienų. Gaminimas: Mėsą užvirinti, sud..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su lašinukais
Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su daržovėmis
Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 40 g riebalų, svogūnas, druskos, pipirų, mairūno, 2 skiltelės česnako, tarkuotos citrinos žievelės, petražolės šaknis, 4 morkos, 4 kopūsto griežinėliai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druska. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 250 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai petražolių lapelių, mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..
Recepto vertinimas:
Virta kiauliena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos, 1 l vandens, svogūnas, 0,5 griežčio, 4 morkos, petražolės šaknis, 0,5 kg kopūstų, 6 bulvės, druskos, 3 pipirai. Gaminimas: Mėsą sudėti į šaltą vandenį ir užvirinti. Tada virti 1 valandą. Paskui sudė..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulienos kojos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg kiaulės kojų, 1 l vandens, druskos, 3 pipirai, lauro lapas, svogūnas, petražolės šaknis, morka. Gaminimas: Kiaules kojas virti 2 valandas. Po valandos įdėti druskos, pipirų, supjaustytas daržoves. Išvirus, patiekti šaltą. Ska..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su žirniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiauliena, 2 stiklinės džiovintų žirnių, 1 l vandens, druskos, pipirų, 2 svogūnai, petražolės šaknis, gabalėlis morkos. Gaminimas: Žirnius 6 valandas mirkyti. Į puodą sudėti mėsą, ant jos žirnius, supjaustytas daržoves,..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kiaulienos, druskos, pipirų, vandens, svogūnas, petražolės šaknis, krakmolo. Gaminimas: Mėsą apkepti orkaitėje. Tada įtrinti ją druska, pipirais ir kepti 2 valandas.baigiant kepti, įdėti svogūną, petražolės šaknį. Padažą pa..
Recepto vertinimas:
Virta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 3 l vandens, svogūnas, petražolės šaknis, morka, šaukštas miltų, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Paruoštą antį įdėti į verdantį vandenį ir virti 2 valandas. Vėliau sudėti daržoves ir pasūdyti. Išvirusią, supjaustyti. Mil..
Recepto vertinimas:
Troškinta višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Višta, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 stiklinės vandens, poras, 2 morkos, petražolės šaknis, citrinos sulčių, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g vištienos, 1 l vandens, poras, 5 morkos, stiklinė žirnių, kopūstas, 200 g pupelių, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėliau sudėti ..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kalakutienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su grybais ir pomidorais
Kalakutiena su grybais ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 3 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, svogūnas, morka, petražolės šaknis, saliero gabalėlis, 3 šaukštai pomidorų padažo, stiklinė troškintų grybų, druskos, 2 stiklinės sultinio, 2 šaukštai gri..
Recepto vertinimas:
Vištiena su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g paukštienos, 3 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, svogūnas, morka, petražolės šaknis, saliero gabalėlis, 3 šaukštai pomidorų padažo, stiklinė troškintų grybų, druskos, 2 stiklinės sultinio, 2 šaukštai grietinės, 4 pomid..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriubaIngridientai:2—3 bulvės, 2—3 kopūsto lapai arba 150 g žiedinių kopūstų, morka, petražolės šaknis, svogūnas, 2 šaukštai konservuotų žaliųjų žirnelių, šaukštas aštraus pomidorų padažo arba pomidoras, 30 g riebalų.Gaminimas Stambiai sutarkuo..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkaiIngridientai:Agurkai, kartieji pipirai, saldieji pipirai, lauro lapai, krapai, vyšnių ir serbentų lapai, krieno šaknis, trys šaukštai cukraus, trys šaukštai druskos,100 gramų acto.GaminimasĮ trijų litrų stiklainį sudėti agurkus ir visus prieskonius. Viską užpilti ver..
Recepto vertinimas: