16 rezultatų ieškant "safranu"
Žuvienė “Marselietė” su šafranu
Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su šafranu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 gr šafrano, 1,5 stiklinės ryžių, 2 šaukštai sviesto, 4 stiklinės buljono, parmezanas. Gaminimas: Paimkite 2 gr. šafrano, išdžiovinkite, sutrinkite, užpilkite trupučiu karšto vandens, uždenkite, kad pritrauktų. Ryžius nuplaukite ..
Recepto vertinimas:
Šafraninės bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg mažų vienodo dydžio bulvių 2 stiklinės stipraus sultinio 1 šaukštas sviesto druskos 1/4 šaukštelio šafrano Gaminimas: Užvirinti sultinį su druska ir šafranu. Nuluptas bulves nuplauti, sudėti į puodą, supilti sultinį ir 20-25..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis velykų tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai200 ml smulkiojo cukraus1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus200 g sviesto arba margarino200 g juodo šokolado300 ml kvietinių miltųŠokolado masei paruošti reikės200 ml plaktos grietinėlės1/2 g šafranų400 g balto..
Recepto vertinimas:
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Indelis midijų arba kalmarų, 300 gramų šaldytų krevečių, 150-200 gramų žuvies filė, 0,5 kilogramo ryžių, žiupsnelis raudonųjų pipirų, šafrano, druskos pagal skonį. Gaminimas: Perpla..
Recepto vertinimas:
Ryžių pudingas su šafranaisIngridientai:12 porcijų: 1l. pieno, druskos, ant peilio galo šafranų, 1 vanilės ankštis, 170 g cukraus, 250 g Risotto ryžių, 1 apelsino sulčių, pusės žaliosios citrinos sulčių, 70 g nesūdytų pistacijų.Gaminimas Pieną užvirti su druska, šafranais, van..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su kumpiu ir gorgonzola
Rizotas su kumpiu ir gorgonzolaIngridientai:4 porcijoms: 6 valg. š. sviesto; 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 400 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 4 stiklinės (1 l) verdančio jautienos sultinio; Žiupsnelis šafrano; 50 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) s�..
Recepto vertinimas:
Ispaniška žuvies sriuba su šafranu
Ispaniška žuvies sriuba su šafranuIngridientai:6 porcijoms: 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 didelės smulkiai supjaustytos morkos; 3 plonomis riekelėmis supjaustyti porai; 1 raudonas ir 1 žalias susmulkinti pipirai; 1 valg. š. maltos paprikos; Žiupsnelis šafrano; 2 stiklinės baltojo vyn..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir cukinijomis
Salotos su krevetėmis ir cukinijomisIngridientai:6 porcijos 1 žiupsnelis šafrano, 30 ml (2 šaukštai) karšto vandens, 2 citrinos, 6 skiltelės česnako, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 500 g cukinijų, 18 neišlukštentų di..
Recepto vertinimas:
Grietinėlės ledai su uogomisIngridientai:4 porcijos 200 g šviežių ar šaldytų aviečių, 100 ml pieno, 2 šaukštai cukraus, 250 ml grietinėlės, 20 g šviežio nuvalyto imbiero, truputis šafrano, 10 g želatinos. Gaminimas Uogas (jeigu šviežios) perrenkame, nuplauname. Uogas (jeigu šal..
Recepto vertinimas:
Kepta ėriena (Tajine Äagneau)
Kepta ėriena (Tajine Äagneau)Ingridientai:2 kg ėriuko nugarinės, 6 stambūs svogūnai, 150 g žaliųjų alyvų (be kauliukų), 150 g išgliaudytų migdolų, 3 valgomieji šaukštai medaus, žiupsnelis šafranų, žiupsnelis trintų imbierų, žiupsnelis kmynų, kuokštelis šviežių koriand..
Recepto vertinimas:
Kalmarai su šafranuIngridientai:2 porcijoms: 500 g šviežių kalmarų filė; 4 česnako skiltelės; ½ stiklinės sauso baltojo vyno; 1 indelis grietinėlės; 1 citrinos sultys; 1 nubrauktas valg. š. krakmolo; druskos; kapotų petražolių; žiupsnelis šafrano; kiniškų žuvies prieskonių; ..
Recepto vertinimas:
Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)
Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)Ingridientai:1 višta (1 kg 500 g), 150 g svogūnų, 5 g česnakų, 150 g sviesto, 15 g miltų, 1,5 l vištienos arba jautienosultinio, trintų koriandrų, pipirų, šafranų, Kajeno pipirų, druskos, 1 citrina.Gaminimas Vištą supjaustykite gabaliukais, iš..
Recepto vertinimas:
Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)
Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)Ingridientai:200 g miltų, 100 g sviesto, druskos, vandens, 1 arbatinis šaukštelis kari (indiškų šafranų, raudonųjų pipirų ir kitų trintų prieskonių mišinys), aliejaus kepimui, 30 g aliejaus, 200 g maltos jautienos, 100 g svogūnų arba svogūnų l..
Recepto vertinimas:
Vėlykinis torčiukasIngridientai:Sudedamosios dalys3 kiaušiniai200 ml smulkiojo cukraus1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus200 g sviesto arba margarino200 g juodo šokolado300 ml kvietinių miltųŠokolado masei paruošti200 ml plaktos grietinėlės1/2 g šafranų400 g balto šokoladoPapuoš..
Recepto vertinimas: