25 rezultatų ieškant "rusi"
Guliašas rusiškai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 bekono kumpelis 2,5 stiklinės pieno 3 bulvės Gaminimas: Kumpį išmirkyti piene ir kepti orkaitėje kartu su bulvėmis 245 laipsnių temperatūroje. ..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 vištos šlaunelės arba 15 sparnelių, 15 bulvių, 3 morkos, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 100 g grietinės, prieskonių. Gaminimas: Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riek..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai)
Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 72 g miltų, 0,5 kiaušinio, 3 g margarino, 3 g mielių, cukraus, 115 g vandens, 5 g lydytų kiaulės taukų, 1,5 g druskos. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 35 – 40º, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pa�..
Recepto vertinimas:
Citrusinis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukštelio vanilinio cukraus 2 gabalėliai cukranendrįų cukraus ½ smulkinto raudonojo čili pipiro 2 šaukštas smulkiai Supjaustyto laiškinio česnako 1 šaukštas aliejaus ½ šaukšto d..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai su rusišku padažu Patiekalo šalis: Rusija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 virti kiaušiniai Padažui 200 g marinuotų agurkų 200 ml varškės 100 ml grietinėlės 3 valgomieji šaukštai Dižono garstyčių 2 valgomieji šaukštai cukraus 1 žiupsnis druskos 100 ml susmulkintų ..
Recepto vertinimas:
Rusiškos salotos Patiekalo šalis: Rusija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g. rūkyto kumpio ar dešros, 200 g. virtų bulvių, 100 g. konservuotų žalių žirnelių, 150 g. raugintų agurkų, 100 g. svogūnų, 1 silkė, 1,5 stiklinės majonezo, druskos. Gaminimas: Silkė nuvaloma, iš�..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su dviejų rūšių sūriu
Karšti sumuštiniai su dviejų rūšių sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6-8 riekės baltos arba juodos duonos, 50g. sviesto, 50g. bet kokio sūrio, 50g. rūkyto sūrio.. Gaminimas: Duona plonai patepama sviestu, uždedamas “pirmas” sūris, ant viršaus rūkytas sūris.Kepama ka..
Recepto vertinimas:
Rusiška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 arbatiniai šaukšteliai arbatos, verdantis vanduo, pienas, gabalinis cukrus, uogienė, citrinos sultys arba grietinėlė. Gaminimas: Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui vi..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Agurkai, kornišonai, vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto. Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..
Recepto vertinimas:
Citrusinių vaisių suflė su likeriu
Citrusinių vaisių suflė su likeriuIngridientai:2 kiaušinių tryniai, 3 kiaušinių baltymai, šaukštas vanilinio cukraus, 40g citrusinių vaisių cukatų, 20ml apelsinų likerio, pusės apelsino arba citrinos žievelė, 50g cukraus, 125ml pieno, šaukštas miltų, 20g sviesto, miltinio cukraus...
Recepto vertinimas:
Citrusinis balzamasIngridientai:2 porcijoms: 1 apelsinas, padalytas skiltelėmis, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 šaukštas klevų sirupo, 1/2 stiklinės greipfruto sulčių, 1 pakelis lieso jogurto, 1 šaukštas medaus, 6 gabaliukai ledo.Gaminimas Visus komponentus gerai suplakti. ..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marin. agurkai
Vynuogių lapuose marin. agurkaiIngridientai:Nedideli agurkai, vynuogių lapai. Marinatui: 1l vandens; 1 valg. š. druskos, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. citrinos rūgšties, 1 skiltelė česnako, 1 valg. š. prieskonių mišinio agurkų marinavimui.Gaminimas Agurkus porai valandų pamer..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su žirneliaisIngridientai:(2 asmenims) 200g ryžių (rūšį galima rinktis pagal savo skonį), 150g konservuotų žirnelių , gabalėlis sviesto, juodųjų garstyčių sėklų, druskos.Gaminimas Išverdame ryžius, įdedame sviestą, įberiame druskos ir maišome kol sviestas iš..
Recepto vertinimas:
Citrusinės salotos su avokadu ir jogurtu
Citrusinės salotos su avokadu ir jogurtuIngridientai:4 porcijoms: 1 salotų gūžės lapai 1 didelis sunokęs apelsinas 1 didelis sunokęs raudonasis greipfrutas 1 sunokęs avokado vaisius 1 citrinos sultys 125 g neriebaus jogurto 150 g nusausinto rikotos sūrio 2 valg. š. susmulkintų česnako l..
Recepto vertinimas:
Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos
Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos Ingridientai:6-8 porcijos: 175 g raudonųjų pupelių, 175 g baltųjų pupelių, 2 ryšeliai prieskonių mišinio, 2 svogūnai, Aitriosios paprikos padažo, 750 g pomidorų, 1 raudona ir 1 žalia paprika, 1 skiltelė česnako, 3 avokadai, 4-5 lašeliai ..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Rusiška rūgštynių sriubaIngridientai:800 g jautienos, 500 g rūkyto kumpio, 300 g špinatų, 150 g rūgštynių, kuokštelis pipirnių, 2 vidutinio dydžio arba 4 mažos salotos, 50 g sviesto, 6 kiaušiniai, 100 g grietinėlės, 25 g miltų, druskos, pipirų, 3-3,5 l šalto vandens.Gaminimas Ja..
Recepto vertinimas:
Rusiški šaltibarščiai su pomidorais ir ridikėliais
Rusiški šaltibarščiai su pomidorais ir ridikėliaisIngridientai:350 g agurkų, 150 g ridikėlių, 150 g pomidorų, 150 g kumpio, 450 g kefyro, 10 žaliųjų alyvuogių, šakelė krapo arba 5 g česnakų, druskos, pipirų, ledo gabaliukų.Gaminimas Agurkus, ridikėlius, pomidorus nulupkite, supj..
Recepto vertinimas:
Rusiškas mėsos ir grybų pyragas (Kulebiaka)
Rusiškas mėsos ir grybų pyragas (Kulebiaka)Ingridientai:Trapiai tešlai: 350 g miltų, 150 g sviesto, 1 kiaušinis (tešlai patepti), druskos, vandens. Įdarui: 2 kietai virti kiaušiniai, 250 g nevirtos maltos jautienos, 50 g sviesto, 250 g grybų, druskos, pipirų.Gaminimas Suminkykite birią..
Recepto vertinimas:
Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)
Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)Ingridientai:8-10 plonos geltonos saldžiosios paprikos, 8-10 vidutinio dydžio agurkai, kelios šviežios morkos, kelios skiltelės šviežio česnako. Marinatui: 1 l vandens, 5 valg. š. cukraus, 1 valg. š. druskos, 100 ml acto, 1 arb. š. prieskonių mišini..
Recepto vertinimas:
Dešrelių apkepasIngridientai:200 g salierų gumbų; 200 g pastarnokų; 200 g morkų; Vandens; Druskos; Porų; 200 g dešrelių; 2-3 valg. š. alyvuogių aliejaus. Padažui: 1 valg. š. kvietinių miltų; 300 ml pieno; Žiupsnelis druskos; Baltųjų pipirų; 1 valg. š. peletrūnų; 200 g tarkuot..
Recepto vertinimas:
RUSIŠKAI PATAISYTA SILKĖIngridientai:8 silkių filė8 virti kiaušiniaipusantros stiklinės marinuotų burokėliųpusantros stiklinės marinuotų arba raugintų agurkėliųpusantros stiklinės kapariųpusantros stiklinės grietin&..
Recepto vertinimas:
TAURUSIS MAJONEZASIngridientai:150-200 ml alyvų aliejaus1-1,5 kiaušinio tryniomažiau kaip 1/4 šaukštelio druskos0,5 šaukšto citrinų sulčių1/4 šaukštelio raudonųjų pipirų1 šaukštelis sumaltos citrinos žievel..
Recepto vertinimas: