20 rezultatų ieškant "rukytos 2bzuvies 2bpatiekalai"
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g džiovintų pupelių, 300 g grybų, 150 g rūkytos nugarinės, 1 šaukštas sviesto, 1 didelis svogūnas, vandens arba sultinio, druskos, pipirų, laiškinio česnako arba svogūnų laiškų, 3 šaukštai pomidorų..
Recepto vertinimas:
Rūkytos vištienos salotosIngridientai: 2 rūkytos vištienos šlaunys ar pusė rūkytos vištos 1 stiklinė ryžių 1 indelis konservuotų kukuruzų (450g) 4-5 marinuoti agurkai, galima ir šviežio 3-4 kietai virti kiaušiniai 1 indelis majonezo Pipirų Gaminimas: Ryžius išvirti..
Recepto vertinimas:
Rūkytos menkės salotos Ingridientai: 400 g rūkytos menkės 100 g raugintų ar šviežių agurkų 100 g pomidorų 75 g obuolių 1 svogūnas 3 šaukštai aliejaus (man patinka alyvuogių) acto pipirų, druskos petražolių lapelių Gaminimas: Nulupame menkę, išimame kaulus ir su..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais
Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g sluoksniuotos kiaulienos, 2.2 stiklinės džiovintų žirnių arba pupų, 3.1 litras vandens, 4.druskos, 5.pipirų, 6.šiek tiek rūkytos kiaulienos odelės, 7.2 svogūnai, 8.1 petražolės šaknis, 9.gabalėlis ..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Rūkytos menkės kotletai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 g rūkytos menkės, 2.200 g perlinių kruopų, svogūnas, 3.5 šaukštai sviesto, kiaušinis, 4.3 šaukštai džiūvėsių. Gaminimas: Kruopas užpilti vandeniu, įdėti šaukštą sviesto ir išvirti ant silpnos ugnies. Ataušinti. ..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su kumpiu ir svogūnais
Karšti sumuštiniai su kumpiu ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.6-8 riekės baltos arba juodos duonos, 2.150g. rūkytos krūtinėlės arba lašinukų,3.2 vidutinio dydžio svogūnai, 4.pipirai [pagal skonį]. Gaminimas: Ant kiekvienos duonos riekės uždedamas plonas gabalėlis..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15g sausų mielių, 500g Ekstra miltų, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 kiaušinių, 10g cukraus, 10g druskos, 5g džiovintų raudonėlių, 100g svogūnų, 100g rūkytos �..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir rūkytos mėsos salotos
Bulvių ir rūkytos mėsos salotosIngridientai:3—4 virtos bulvės, 100 g rūkytos šoninės ar kumpio, svogūnas, šaukštas miltų, 2 šaukštai 9% acto, 2 šaukštai vandens, šaukštelis kmynų, petražolių lapelių.Gaminimas Bulvės supjaustomos griežinėliais, apibarstomos kmyn..
Recepto vertinimas:
Rūkytos žuvies salotosIngridientai:500g rūkytos žuvies, 50g rūkytų lašinių, 1 raugintas agurkas, 1 svogūnas, 50g aliejaus, druska.Gaminimas Viskas supjaustoma, sumaišoma su aliejumi. Įberiami svogūnai. Pasūdoma. ..
Recepto vertinimas:
Salotos su rūkyta vištaIngridientai:500g virtų bulvių, 250g virtų morkų, 300g marinuotų agurkų, 500g konservuotų žirnelių, 100g obuolių, 500g rūkytos vištos, 500g majonezo.Gaminimas Visas daržoves ir obuolį supjaustyti šiaudeliais, sudėti konservuotus žirnelius. Viską išmaišyt..
Recepto vertinimas:
Vermišelių picaIngridientai:300 g vermišelių, 3 galvutės svogūnų, 300 g karštai rūkytos kiaulienos, druskos, maltų pipirų, po šaukštelį baziliko ir čiobrelių, 7-8 Šaukštai pomidorų padažo, 120 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto, pusė stiklinės grietinėlės, 100..
Recepto vertinimas:
Rūkytos menkės užkandisIngridientai:600 g rūkytos menkės, 100 g obuolių, po 2 raugintus agurkus ir pomidorus, svogūną, 4 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, petražolių lapelių, citrinos sultys.Gaminimas Menkę supjaustyti smulkiai, daržoves mažais kubeliais, svogūnus sukapot..
Recepto vertinimas:
Rūkytos lašišos kremasIngridientai:1/4 l grietinėlės, 1/8 žuvies sultinio, 200g rūkytos lašišos nuopjovų, druskos, aitriosios paprikos prieskonių.Gaminimas Grietinėlę išplakti iki standumo. Žuvies sultinyje maišikliu išplakti rūkytos lašišos nuopjovas, įmaišyti į griet..
Recepto vertinimas:
Rūkytos menkės salotosIngridientai:100g rūkytos menkės, 60g konservuotų žirnelių, 1 svogūnas (nedidelis), 2 šaukštai majonezo.Gaminimas Menkę, nulupus ir išėmus kaulus, ir svogūną supjaustyti mažais kvadratėliais. Į dubenėlį sudėti visus produktus ir užpilti majonezu. Kas mėg..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai, įdaryti lašišaIngridientai:4 kietai virti kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 1 arbatinis šaukštelis smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų, 1 arbatinis šaukštelis Dižono garstyčių, rūkytos lašišos juostelių.Gaminimas Kiaušinių trynius sutriname, įdedame grietinės, ..
Recepto vertinimas:
Ryžių troškinysIngridientai:300 g ryžių, 500 g pomidorų, 100 g konservuotų žirnelių, 100 g konservuotų kukurūzų, 50 g liesos rūkytos mėsos, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio, 1 šaukštas sviesto, 2 skiltelės česnako, druskos.Gaminimas Paskrudinti al..
Recepto vertinimas:
Prancūziški jautienos kepsneliai
Prancūziški jautienos kepsneliaiIngridientai:300g. jautienos filė, 4 ilgos rūkytos šoninės juostelės, 4 riekelės batono, 70 g. sviesto, 2 šaukštai aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių pakepiname riekeles. Jautienos filė..
Recepto vertinimas:
Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis
Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmisIngridientai:500 g avienos (nuo menčių); 100 g rūkytos mėsos; 1 svogūnas; 1 l mėsos sultinio; Džiovintų raudonėlių; Pipirų; 500 g šparaginių pupelių; 500 g nebirių bulvių.Gaminimas Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kub..
Recepto vertinimas: