Bulvių ir rūkytos mėsos salotos

Ingridientai:
3—4 virtos bulvės,
100 g rūkytos šoninės ar kumpio,
svogūnas,
šaukštas miltų,
2 šaukštai 9% acto,
2 šaukštai vandens,
šaukštelis kmynų,
petražolių lapelių.
Gaminimas
Bulvės supjaustomos griežinėliais, apibarstomos kmynais. Keptuvėje pakepinama rūkyta kiauliena, sudedamas susmulkintas svogūnas, pakepinama, išberiama miltų. Maišant dar pakepinama, užpilama vandens ir acto, įberiama cukraus, druskos pagal skonį ir virinama 5 min. Bulvės užpilamos karštu padažu ir atšaldomos. Valgoma su virtu liežuviu ar kiaulienos kepsniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!