21 rezultatų ieškant "rugstis"
Kopūstų ir grybų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė kopūsto, 400 g virtų grybų, pusė šaukšto citrinos aliejaus, šaukštas sojos padažo, vienas agurkas, druska, citrinų rugštis, 3 šaukštai sauso vyno. Gaminimas: Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto ..
Recepto vertinimas:
Saldžarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g. varškės, 0,5 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 0,5 stiklinės tarkuotų obuolių arba obuolių košės, (obuolių sulčių), cukraus, druskos, garstyčių arba krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyž..
Recepto vertinimas:
Obuolių ir slyvų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 obuoliai, 200 g slyvų, 100 g riešutų branduolių, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas medaus, cinamonas, citrinos rūgštis. Gaminimas: Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis arba sutarkuoti st..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 arbatinis šaukštelis cukraus; 0,5 arbatinio šaukštelio druskos; 3 šaukštai aliejaus; 1,5 šaukšto vyno acto. Gaminimas: Gerai išmaišome. Tinka vartoti su: Šis padažas naudojamas šiuose receptuose:Salotos su saldžiarūg..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 paprikos 1 morka 1 cukinija 1 indelis konservuotu ananasu 1.5litro kečupo 200ml vandens puse saukstelio krakmolo Gaminimas: Paprikas,morkas,cukinija supjaustyti ivairiai ir supilti i 200ml vandens puoda ir tros..
Recepto vertinimas:
Mėtų gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.50 g mėtų, 2.5 l vandens, 3.2 stiklinės cukraus, 4.25 g mielių, 5.0,5 šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės, 6.0,5 šaukšto citrinos rūgšties. Gaminimas: Mėtos užplikomos verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, citrinos rūgštis, uždengi..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 320g alyvų aliejaus, 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų. Gaminimas: 320g alyvų ali..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g alyvų aliejaus, 60g obuolių acto, 60g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g raudonos paprikos, 0,5g aitriųjų paprikų. Gaminimas: 400g alyvų a..
Recepto vertinimas:
Lietuviškas midusIngridientai:7kg šviežio medaus, 10l. vandens, 200g džiovintų kadagio uogų, 40g kultūrinių vyno mielių, 5g citrinos rūgšties.Gaminimas Į užvirintą ir atvėsintą vandenį sudedama 2kg medaus, padaugintos mielės, ištirpyta citrinos rūgštis, susmulkintos ir suri�..
Recepto vertinimas:
Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..
Recepto vertinimas:
Biržietiškas vaflinis tortasIngridientai:700g vaflių, 1/2 kg sviesto, 300 g miltinio cukraus, 200 g kondensuoto pieno, 600 g gero marmelado, 40 g kakavos, 1 citrina, vanilinio cukraus, 1 šaukštas konjako arba romo.Gaminimas Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis b..
Recepto vertinimas:
Kaimiškas tortasIngridientai:Pusiau sluoksniuotai tešlai: 900 g miltų, 500 g sviesto, 200 g grietinės, druskos. Sviestiniam vaisiniam kremui: 50O g sviesto, 200 g serbentų, spanguolių uogienės arba drebučių, 1 nepilnas indelis kondensuoto pieno (300 g), 1 citrinos sultys ir žieve..
Recepto vertinimas:
Svogūnų padažasIngridientai:1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 6 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos, cukraus, acto.Gaminimas Svogūnai supjaustomi griežinėliais arba smulkiai sukapojami, pakepinami svieste, suberiami miltai ir dar p..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas:
Bartkošė (Zopaulos)Ingridientai:burokėliai, krakmolas, citrinos rūgštis, druska, bulvės, lašinukai, svogūnas.Gaminimas Kelis nedidelius burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Keptuvėje paspirginame gabalėlį lašinukų kartu su susmulkintu svogūnu. Į didesnę..
Recepto vertinimas:
Kremas "Paukščių pienas" šventiniam stalui
Kremas "Paukščių pienas" šventiniam staluiIngridientai:280 g svieto, 230 g uogienės, 20 g želatinos, 160 g kiaušinių baltymų, 7 g citrinos rūgšties, 480 g cukraus, 140 g vandens, 300 g uogų.Gaminimas Želatina išbrinkinama ir ištirpinama. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas. ..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai " Spanguolėlė"Ingridientai:Tešlai: 5 šaukštai miltų, 1 šaukštas cukraus pudros, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, druska. Spanguolių drebučiams: 1 stiklinė spanguolių, 1,5 stiklinės vandens, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis želatinos. Kremui: esencija, citrinos rūgštis, �..
Recepto vertinimas:
Tailandietiškas marinatasIngridientai:Skardinė kokosų pieno, 30 g šviežios kalendros, 60 ml žuvies padažo, keturios skiltelės česnako, 5 ml trinto česnako žieveles, 25 ml citrinos sulčių, 25 ml šviežiai sumalto imbiero, viena ar du raudonuosius čili pipirus (išimtomis sėklom..
Recepto vertinimas:
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽAS
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽASIngridientai:100 g varškės1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košėscukrausdruskosgarstyčių arba tarkuotų krienų2 š..
Recepto vertinimas:
Pyragas su sausainiais Ingridientai: 400 gramų sausainių (2 pakeliai), 400 - 500 gramų varškės, 5 šaukšteliai cukraus, vanilinis cukrus, 50 gramų sviesto, cintrinos sultys, citrinos žievelės, šiek tiek pieno Glaistas pusė stiklinės cukraus, 3 šaukštai vandens, šaukštas ..
Recepto vertinimas: