21 rezultatų ieškant "rozmarino"
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Bulvės su žalumynais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijoms reikės: 1 kg bulvių, 300g mažų svogūnų, 350g rūkyto kumpio, 1 raudonosios arba žaliosios paprikos, 3 šaukštų aliejaus, 3/4 stiklinės sultinio, čiobrelių, rozmarino, druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nulupkite ir supja..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Raudonasis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. varškės, 1,5 šaukšto pomidorų tyrės ir 0,5 stiklinės sultinio arba 3/4 stiklinės pomidorų sulčių, 1 šaukštelis cukraus, 2 šaukštai aliejaus, garstyčių, šviežių arba džiovintų prieskoninių augalų (mėtų, rau..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su rozmarino padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 15 ml aliejaus, 4 vištos krūtinėlių filė, 90 ml sauso baltojo vyno, ryšulėlis svogūno laiškų, 2 nedideli salierai, raudonoji paprika, 500 g mažų bulvyčių. Padažui:200 ml majonezo, skiltelė trinto česnako, 30 ml citrinų..
Recepto vertinimas:
Salotos su kriauše ir sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 60 g fermentinio sūrio, 100 g salotų lapų, 60 g cikorinių salotų, 1/4 citrinos, 1 kriaušė, 1/4 granato, 1 šaukštelis rozmarino aliejaus, 50 g spanguolių, 50 g aliejaus, pagal skonį druskos, maltų baltųjų pipirų. Gami..
Recepto vertinimas:
Pyragas su alyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.kepimo milteliai, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4..
Recepto vertinimas:
Kviečių ir linų sėmenų plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 valg. šaukštai sviesto arba margarino; 1 puodelis kviečių; ¼ puodelio skrudintų linų sėmenų; 1/2 puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 mažas pomidoras, supjaustytas kubeliais; 2 puodeliai vištienos sultin..
Recepto vertinimas:
Daržovės nuo grotelių Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g baklažano 2 vidutinio dydžio cukinijos 2 raudonosios paprikos ankštys 2 geltonosios paprikos ankštys Marinatas: 1/2 stiklinės aliejaus citrinos sulčių 1 skiltelė česnako 2-3 šaukštai šviežių žolelių, arba 2-3 �..
Recepto vertinimas:
Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele
Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g sluoksniuotos tešlos, 100 kriaušių, 60g cukraus, 0,5g maltų cinamonų, 5g sviesto, 15g baltų razinų Gaminimas: 100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos d�..
Recepto vertinimas:
Vištienos filė su morkomis ir apelsinais
Vištienos filė su morkomis ir apelsinaisIngridientai:4 porcijoms reikės: ryšelio morkų, 4 šakelių rozmarino, 3 apelsinų, 800 g vištienos krūtinėlių, 50 g migdolų, 2 šaukštų aliejaus, 1/2 stiklinės vištienos sultinio, druskos, pipirų.Gaminimas Morką supjaustykite ratukais. S..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su rozmarino padažuIngridientai:15 ml aliejaus, 4 vištos krūtinėlių filė, 90 ml sauso baltojo vyno, ryšulėlis svogūnus laiškų, 2 nedideli salierai, raudonoji paprika, 500 g mažų bulvyčių. Padažui: 200 ml majonezo, skiltelė trinto česnako, 30 ml citrinų sulčių, šauk�..
Recepto vertinimas:
Kepta vištiena su rozmarinuIngridientai:1 kg. viščiukas, 2 šaukštai citrinų sulčių, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai sulmulkinto šviežio rozmarino, 1 citrina, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Paruoštą viščiuką nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabala..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su mėsos padažuIngridientai:6-8 porcijos: 500g. maltos jautienos, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 1 susmulkintas svogūnas, 2 stiebeliai smulkiai supjaustytų salierų, 2 smulkiai supjaustytos morkos, 1 skiltelė smulkinto česnako, 1 šakelė šviežio rozmarino, 2 valgomieji..
Recepto vertinimas:
Salotos su kriauše ir sūriuIngridientai:60 g fermentinio sūrio, 100 g salotų lapų, 60 g cikorinių salotų, 1/4 citrinos, 1 kriaušė, 1/4 granato, 1 šaukštelis rozmarino aliejaus, 50 g spanguolių, 50 g aliejaus, pagal skonį druskos, maltų baltųjų pipirų.Gaminimas Kriaušę nulupkite, ..
Recepto vertinimas:
Šventinė vištaIngridientai:didelė višta, druskos, pipirų, rozmarino arba kmynų. Padažui: 300g. raudonojo vyno, 200g. vištienos sultinio, rozmarino.Gaminimas Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. ..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su ananasais ir kumpiu
Vištienos salotos su ananasais ir kumpiuIngridientai:4 porcijoms: 1,5 kg vištienos 2 gvazdikėliai 3 šalavijo lapai 1 lauro lapas Rozmarino šakelė 4 susmulkinti saliero stiebai 1 nedidelis susmulkintas svogūnas 1 nulupta ir kubeliais supjaustyta bulvė 1 didelė nulupta ir supjaustyta morka 1..
Recepto vertinimas:
Rizotas su moliūgu ir grybaisIngridientai:4 porcijoms: 400 g supjaustyto mažais kubeliais šviežio moliūgo; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; 2 rozmarinų šakelės; 1 šiek tiek sutraiškyta česnako skiltelė; 90 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; Supjaustyta plonomi..
Recepto vertinimas:
MIŠRAINĖ SU ROZMARINO PADAŽUIngridientai:15 ml aliejaus4 vištos krūtinėlių filė90 ml sauso baltojo vynoryšulėlis svogūnus laiškų2 nedideli salierairaudonoji paprika500 g mažų bulvyčiųPadažui:200 ml majonezoskil..
Recepto vertinimas:
SALOTOS SU KRIAUŠE IR SŪRIUIngridientai:60 g fermentinio sūrio100 g salotų lapų60 g cikorinių salotų1/4 citrinos1 kriaušė1/4 granato1 šaukštelis rozmarino aliejaus50 g spanguolių50 g aliejauspagal skonį druskos, maltų baltųj&..
Recepto vertinimas:
KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU
KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽUIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės,12 gabalėlių rūkyto kumpio,1 šaukštas miltų,3 šaukštai aliejaus.Marinatui:1 šaukštas susmulkinto rozmarino,1 šaukštas susmulkinto šala..
Recepto vertinimas: