MIŠRAINĖ SU ROZMARINO PADAŽU
Ingridientai:15 ml aliejaus
4 vištos krūtinėlių filė
90 ml sauso baltojo vyno
ryšulėlis svogūnus laiškų
2 nedideli salierai
raudonoji paprika
500 g mažų bulvyčių
Padažui:
200 ml majonezo
skiltelė trinto česnako
30 ml citrinų sulčių
šaukštelis džiovinto ro
Gaminimas
Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis.
Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite mišrainę ir išmaišykite. Puoškite smulkintu rozmarinu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!