20 rezultatų ieškant "riesuto"
Jautiena su žalumynų įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės:4 gabaliukų jautienos (po 200g),druskos, pipirų,3 šaukštų garstyčių,4 griežinėlių šoninės,po 1 ryšelį petražolių ir builio,2 kiaušinių,100g riebios varškės,2 svogūnų,4 skiltelių česnako,muškato..
Recepto vertinimas:
Vištienos kremas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g virtos vištienos, 70 g sviesto, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, 0,5 litro grietinėlės, 10 g želatinos, muskato riešuto, pipirų, druskos, 0,5 litro sultinio drebučiams. Gaminimas: Vištieną ištrinkite prieskoniais ir tris kartus gerai p..
Recepto vertinimas:
Neriebus meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g medaus, 5 kiaušiniai, 1,2 stiklinės cukraus, 2,5 šaukšto tirpinto sviesto, stiklinė grietinės, 3,5-4 stiklinės miltų, šauktas sodos, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio: maltų gvazdikėlių, cinamono, muskato riešuto, kvapiųjų pip..
Recepto vertinimas:
Kepti obuoliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žali obuoliai 1/2 stiklinės smulkiai kapotų datulių šaukštas smulkintų graikinių riešutų šaukštas tarkuotų citrinos žievelių pusė stiklinės vandens 1/2 stiklinės lipnaus rudojo cukraus 30g sviesto 1/4 šaukštelio malto cinamono 1/..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su sūriu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 stiklinės vištienos sultinio, šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, stiklinė balto vyno, 2 skiltelės česnako, 300 g tarkuoto fermentinio sūrio, 3 tryniai, 100 g grietinės, smulkintų petražolių, pipirų, muskato riešuto. Gam..
Recepto vertinimas:
Riebus biskvitas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g sviesto, 9 kiaušiniai, 200 g cukraus, 1 citrina, 150 krakmolo, 75 g miltų, ¼ muškato riešuto. Gaminimas: Sviestą ištrinkite iki baltumo, dėkite po vieną trynį, po vieną šaukštą cukraus ir sukite dar 10 minučių. Ir taip kartoki..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir cukinijų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600g bulvių 200g cukinijos 200g virtos dešros 200g grietinėlės 75g lydyto sūrio druskos, pipirų, muškato riešuto Gaminimas: Bulves nuskusti.Nuvalyti cukinijas, supjaustyti griežinėliais. Supjaustyti ratukais..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5kg bulvių 8 šaukštai tarkuoto sūrio 1 stiklinė pieno 2 kiaušiniai žiupsnelis muskato riešuto druskos, pipirų žalumynų Gaminimas: Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir vėl išplakite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuo..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūrio tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 150 g miltų, 100 g margarino, 3 šaukštai šalto vandens, druskos. Įdarui: 100 g lašinių, 2 svogūnai, 150 g „Rambyno” sūrio, 2 raudonieji ankštiniai pipirai, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 1 arbatinis šaukš..
Recepto vertinimas:
Tradicinio sūrio fondiu receptas
Tradicinio sūrio fondiu receptas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 česnako skiltelė, 150 ml sauso baltojo vyno, 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių, 275 g tarkuoto Emmenthal sūrio, 275 g tarkuoto Gruyere sūrio, 1 valgomasis šaukštas kukurūzų miltų, 3 valgomieji šaukštai vyšnių d..
Recepto vertinimas:
Įdarytas viščiukas, keptas folijoje
Įdarytas viščiukas, keptas folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 viščiukas, 2.2 šaukštai aliejaus, truputis druskos. Įdarui: 3.4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 4.3 kiaušinių baltymai, petražolių lapelių, muskato riešuto, druskos pagal skonį. Gaminimas: Įšdarytas vi..
Recepto vertinimas:
Žuvis su česnakais ir imbieru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 gyvos žuvys, druskos, po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero, 2.3 šaukštus sojų padažo 3.3 šaukštai aliejaus, 4.3 šaukštai susmulkinto muskato riešuto, 5.0.5 citrinos sultys. Gaminimas: Žuvis nuvalyti, i..
Recepto vertinimas:
Lydeka geltonajame padažeIngridientai:viena apie 2 kg lydeka, 25g sviesto, vandens, druskos. Padažui: 125g sviesto, 3 šaukštai miltų, 3 kiaušinių tryniai, citrinos, kaparių, muskato riešuto, žuvies sultinio.Gaminimas Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)
Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)Ingridientai:600 g miltų; 25 g mielių; 100 g cukraus; 100 g sviesto; 5 kiaušiniai; 1 arb. š. maltų anyžių; Ant peilio galo tarkuoto muskato riešuto; 2 valg. š. apelsinų esencijos; 1 valg. š. tarkuotos apelsino žievelės; Ant peilio ga..
Recepto vertinimas:
Kubietiškas pyragas su vištiena
Kubietiškas pyragas su vištienaIngridientai:1 kg miltų, 250 g margarino, 250 g sviesto, 250 g cukraus, 6 kiaušinių tryniai, 100 g chereso vyno, druskos, pipirų, smulkintų petražolių, tarkuoto muskato riešuto, 1 višta (1 kg 300 g), 350 g pomidorų, 2 žali ankštiniai pipiraqi, 120 g svog�..
Recepto vertinimas:
Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai
Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliaiIngridientai:500 g miltų, ¼ tarkuoto kokoso riešuto, 1 indelis koncentruoto pieno, 1 arbatinis šaukštelis trintos vanilės, 250 g cukraus pudros, 5 kiaušiniai, 125 g sviesto, ½ šaukštelio Elzaso mielių, aliejaus kepimui.Gaminimas Sutarkuokit..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis kepalėlisIngridientai:1 kg miltų; Apie 130 g mielių; 250 g cukraus; Apie 250 ml pieno; Didelis žiupsnis druskos; ½ arb. š. citrinų aromato (arba tarkuotos citrinos žievlės); 3 kiaušiniai; Muskato riešuto; Kardamono; Kalendros; 200 g razinų; 100 g kapotų migdolų; 50 g apels..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai riešutėliaiIngridientai:1 valg. š. kepimo miltelių; 500 g miltų; 500 g cukraus; 2 kiaušiniai; 100 g sviesto; Žiupsnelis maltų gvazdikėlių; Žiupsnelis malto cinamono; Žiupsnelis maltų anyžių; Žiupsnelis malto kardamono; Žiupsnelis malto muskato riešuto; 50 g citrinų ži..
Recepto vertinimas:
Bulviniai virtiniai su mėsos padažu
Bulviniai virtiniai su mėsos padažuIngridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių, 3 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 1/2 stiklinės džiūvėsėlių,1/2 svogūno, 1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono,truputis malto muskato riešuto, druskos..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai bučkiaiIngridientai:4 kiaušinių baltymai1 žiupsnelis druskos200g cukraus2 valg. šaukštai kakavos100g tarkuoto švelniai kartaus šokoladoGaminimasKiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir..
Recepto vertinimas: