20 rezultatų ieškant "likusios"
Upėtakis su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 gabaliukų upėtakio (po 200 g) citrinos saujos krapų saujelės petražolių 4 skiltelių česnako 8 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukšto druskos pipirų 300 g vynuoginių pomidorų 2 laurų lapelių Gaminimas: Žuvies gabaliukus ..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
Itališkas velykinis pyragas su makaronais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 gr. miltų, 125 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 65 gr. cukraus, žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. pieno 100 gr. labai plonų vermišelių, pusė arbatinio šaukštelio cinamono, 150..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Vitaminų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30 g obuolių, 35 g pomidorų, 20 g agurkų, 15 g morkų, 10 g salierų, 10 g vyšnių, 0,5 citrinos, 2 g cukraus, 30 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalios morkos ir salierai supjaustomi juostelėmis, o likusios daržovės griežinėliais. Paruo..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos obuolių plokštainis
Trapios tešlos obuolių plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250g sviesto, 150g cukraus, 2.4 kiaušiniai, 3.350-450g miltų (miltų tiek, kad lengvai kočiotųsi), pusė šaukštelio kepimo miltelių, 4.0,5-1 kg obuolių, truputis cinamono, cukraus. Gaminimas: Sviestą išsukti iki bal..
Recepto vertinimas:
Graikiška kava Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Tirpi kava “Nescafe” 2.Ledukai 3.Grietinėlė 4.Vanduo 5.Cukrus Gaminimas: 5 šaukšteliai tirpios kavos ir 3 šaukšteliai cukraus, užpilam šiek tiek vandens ir išmaišom, kad gautusi košė. Imam ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Spanguolių gėrimasIngridientai:1 stiklinė spanguolių, 50 g cukraus, 100 g medaus, 1l. virinio vandens.Gaminimas Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, pertrinamos ir perkošiamos. Likusios luobelės dar užpilamos vandeniu, išmaišoma ir perkošiama. Medus ištrinamas su cukrumi, supilamos spa..
Recepto vertinimas:
Duoninis tortasIngridientai:12 kiaušinių, 300g cukraus, 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsėlių, 3 šaukštai grietinėlės, 40g bulvių krakmolo, 1 šaukštelis kakavos, 1 nubrauktas šaukštas maltų prieskonių: cinamono, gvazdikėlių, pora grūdelių kardamono, keli kvepiantieji pipi..
Recepto vertinimas:
Tortas su aguonomisIngridientai:300 g miltų, 5 kiaušiniai, 150 g sviesto, 200 g cukraus, druska, 800 g obuolių, 50 g maltų aguonų, 100 ml raudono vyno, citrinos sulčių, 2 šaukštai abrikosų džemo, 400 ml greitinės (30% riebumo), pistacijos, obuolių ir melisos papuošimui.Gamin..
Recepto vertinimas:
Tradicinis tortasIngridientai:3 kiaušiniai, 190 g cukraus, 100 g miltu, 50 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 300 g aviečių, 2 šaukšteliai želatinos, 500 g tepamo varškės sūrelio, 750 g varškės, 450 g grietinėlės, lazdyno riešutų.Gaminimas Baltymus suplakti kartu s..
Recepto vertinimas:
Miežinių kruopų blynaiIngridientai:2—3 stiklinės miežinių kruopų košės, 1 stiklinė kvietinių miltų, 1—2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, druskos, taukų kepimui.Gaminimas Dažniausiai kepami blynai iš vakarykštės likusios košės. Į ją įmušami kiaušiniai, suberi..
Recepto vertinimas:
Abrikosų skanumėlisIngridientai:7 šaukštai sviesto, 1 kiaušinis, 1 šaukštas vandens, 250 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos. Papuošimui: 1,25 stiklinės grietinės, 870 g konservuotų abrikosų, 1,5 stiklinės abrikosų sulčių, 6 šaukšteliai želatinos, 30 g migdol�..
Recepto vertinimas:
Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)
Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)Ingridientai:Tešlai : po 200 g grietinės ir majonezo, 2 kiaušiniai, 1,5 stiklinės miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių.Gaminimas Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas ..
Recepto vertinimas:
Šokoladinės bandelės su mango vaisiais
Šokoladinės bandelės su mango vaisiaisIngridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 4 šaukštai kakavos miltelių, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 250 g kapotų šviežių mango vaisių, 60 g pusiau saldaus (juodojo) šokolado gabaliukų, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, 250 g natūral..
Recepto vertinimas:
Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)
Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)Ingridientai:6 asmenims: 4 gabalėliai vištienos filė (700g.), 2 žaliosios citrinos, 2-3 didelės skiltelės česnako, rozmarino šakelė, bazilikų lapeliai, pusė šaukštelio kmynų, 6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 6 šaukštai medaus, žiupsnel..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)
Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)Ingridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsė..
Recepto vertinimas:
Braškių ir jogurto tortasIngridientai:Tešlai: 40 g pistacijų; 200 g sviesto; 200 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; 225 g miltų; 2 arbat. š. kepimo miltelių. Įdarui ir papuošimui: 1 kg braškių; 10 valg. š. cukraus; 3 valg. š. citrinų sulčių; 6 arb. š. želatinos; 500 ..
Recepto vertinimas:
Dviejų rūšių tešlų tortasIngridientai:Trapiai tešlai:200 g sviesto, 1 kiaušinis,100 g cukraus, 300 g miltų.Pagerintai (sviestinei) tešlai:150 g sviesto, 50 g cukraus,2 kiaušiniai, 100 g miltų,1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.Glajui:1 baltymas, 1 stiklinė cukraus pudros.Konditer..
Recepto vertinimas: