20 rezultatų ieškant "reikia"
Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa
Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa Ingridientai: 500g margarino 500g grietinės 2 kiaušiniai iš akies miltų [apie 300-400g, kad išeitų minkoma tešla] Įdarui: geriausiai žinoma tiktų aviena, tačiau neblogai išeina ir su naminiu faršu [iš akies ]kmynai [pora arbatinių šaukš..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir paprikų tyrsriubė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 3 pomidorai 2 raudonos saldžiosios paprikos 1 salieras 1 poro baltoji dalis 1 kubelis paukštienos sultinio 1 1/2 litro vandens 2 šviežių bazilikų šakelės 1 šaukštas alyvų aliejaus keli bazilikų ..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui reikia: 90 g cukraus, 30 g maltų migdolų, 30 g kvietinių miltų D500, 2 kiaušinių, 2 šaukštų alyvų aliejaus Drėkinimui reikia: 100 g cukraus, 100 g vandens, 30 ml Krupniko, ..
Recepto vertinimas:
Tortas „Napoleonas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Reikia tešlai: 3 stiklinių miltų, 200 g vegan margarino, ¾ stiklinės sojos pieno, druskos. Kremui: 0,5 l sojos pieno, 1 stiklinės cukraus, 1-2 šaukštai krakmolo, 250 g vegan margarino, riešutų ar kokių nors vaisių. Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Silkių vyniotiniai "Rolmopsai"
Silkių vyniotiniai "Rolmopsai" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 silkės, 2.2 - 3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.5 pipirai, 5.1 šaukštas aliejaus, 6.3 gvazdikėliai, 7.2 lauro lapeliai, acto, truputis cukraus, 8.1.5 stiklinės vandens. Gaminimas: Silkes išmirkyti, išvalyti (prastesnes ..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su obuoliais ir plakta grietinėle arba varške
Saldūs sumuštiniai su obuoliais ir plakta grietinėle arba varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 gabaliukai kekso (be razinų) arba 8 sausainiai, 25-40 g šokoladinio sviesto, 4 obuoliai, 1/2 stiklinės 35% riebumo grietinėlės arba 50 g varškės, 1-2 arbat. šaukšteliai cukraus, tarkuotos ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai kukuliai su lašinukais
Bulviniai kukuliai su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis mišinio cepelinams, 100 g lašinių su raumenukais, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, žiupsnelis tarkuoto muskato riešuto, po šaukštą pjaustytų petražolių ir krapų. Gaminimas: Paruoškite tešlą pagal cepelinų miš..
Recepto vertinimas:
"JAUNYSTĖ" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Papločiams: 7-8 baltymų 250g cukraus pudros 250g riešutų - geriausiai lazdynų vanilinio cukraus citrinos rūgšties Kremui: 200-300g sviesto likę kiaušinio tryniai 1-2 šaukštai cukraus 100g šokolado..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
"Paukščių pieno" tortasIngridientai:3 pakeliai varškės, 300 g sviesto, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai želatinos, 2 stiklinės cukraus, 0,5 l. pieno, razinų, kvapų, riešutų, marmelado, vaisių iš kompoto, citrinos rūgšties, galima ir svarainių. Dedant į masę, reikia susmulkinti..
Recepto vertinimas:
Su obuoliais kepta žąsisIngridientai:žąsis, 10-12 kvapiųjų pipirų, šaukštas kmynų, muskato riešutas, obuolių, druskos.Gaminimas Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir i..
Recepto vertinimas:
Makaronai su sūriu (Saimono)Ingridientai:4 porcijoms: 500g makaronų (geriausia vamzdelio formos); ~100g sūrio; ~200g faršo arba dešros; 3-4 valg. š. pomidorų padažo (kuo tirštesnio); 1 valg. š. majonezo; 1 skiltelė česnako; 1 pomidoras; 3-4 valg. š. aliejaus (geriausia alyvuogių). Pr..
Recepto vertinimas:
KibinaiIngridientai:500g margarino, 500g grietinės, 2 kiaušiniai, apie 300-400g miltų, 500 g. namuose sumalto faršo, pora arbatinių šaukštelių kmynų, svogūno galvutė, druska, pipirai, kiti prieskoniai, stiklinė sultinio. Gaminimas Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušiniu..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo biskvitinė tešla
Vidutinio kietumo biskvitinė tešlaIngridientai:80 g minkšto sviesto; 80 g cukraus; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ pak. vanilinio cukraus arba ¼ citrinos tarkuota žievelė; 1 valg. š. romo arba ryžių degtinės; Šiek tiek mažiau nei ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų; Jei r..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Ingridientai: 10 kilogramų kopūstų 200 - 250 gramų druskos 1 kilogramas morkų Gaminimas Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus r..
Recepto vertinimas:
RAUGINTI KOPŪSTAI SU OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS
RAUGINTI KOPŪSTAI SU OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMISIngridientai:12 kg kopūstų, 1 kg morkų, 1 kg obuolių, 200 g spanguolių, 170-200 g druskos, 5 g kmynų, 5 g krapų, 2-3 laurų lapai, 15 g kvapniųjų pipirų.GaminimasKopūstus susmulkiname, ..
Recepto vertinimas:
Trešnių kompotasIngridientai:1 l vandens imama 650- 750 g cukrausGaminimasTrešnės į stiklainius dedamos nenuplikytos, todėl indą reikia talpiai pridėti, sukrečiant, kad daugiau sutilptų. Grūsti negalima, nes trešnes galima sužeisti, jo..
Recepto vertinimas: