20 rezultatų ieškant "raudonieji serbentai"
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 150 g graikiškų riešutų 2 griežinėliai konservuoto ananaso 1 žaliasis pipiras 2 raudonieji pipirai Prieskoniai 150 g miltų 1 šaukštas kukurūzų miltų 1 šaukštas kepimo miltelių �..
Recepto vertinimas:
Troškinti ankštpipiriai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g geltonų, žalių ir raudonų ankštpipirių, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 1 česnako skiltelė, 1/8 l daržovių sultinio, 1 šaukštas saldžių raudonųjų pipirų, 2 šaukštai pjaustytų petražolių Gaminimas: Orkaitė įk..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. virtos jautienos; 2 raudonieji svogūnai; 200 g. bulvių; 3 šaukštai vyno acto arba citrinos sulčių; 3 šaukštai aliejaus; petražolių ryšulėlis, maltų pipirų, druskos. Gaminimas: Jautieną supjaustyti plonomis juostel�..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūrio tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 150 g miltų, 100 g margarino, 3 šaukštai šalto vandens, druskos. Įdarui: 100 g lašinių, 2 svogūnai, 150 g „Rambyno” sūrio, 2 raudonieji ankštiniai pipirai, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 1 arbatinis šaukš..
Recepto vertinimas:
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 aštraus skonio dešrelės 6 bulvės 2 morkos 1 pastarnokas 2 raudonieji svogūnai 1 geltonasis ankštinis pipiras 2 česnako skiltelės druska, pipirai 1 arbatinis šaukštelis cukraus Padažui: 200 g liesos grietinės 2 a..
Recepto vertinimas:
Kalakutas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Didelis kalakutas, 2.0,5 šaukštelio smulkinto muskato, gvazdikėliai, imbieras, garstyčių milteliai juodieji ir raudonieji pipirai, cinamonas, 3.100 g 30 % riebumo grietinės, 4.50 g aliejaus, 5.30 g sojos padažo. Įdarui: džiovintos ..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIAI RAUDONIEJI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. burokėlių, 2 skiltelės česnako, kelios ruginės duonos plutelės, 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų, lauro lapelis, 15g. druskos. Gaminimas: Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais
Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiaisIngridientai:2 vištų krūtinėlių filė 90 ml alyvų aliejaus 1 smulkiai supjaustytas svogūnas 1 raudona paprika, be sėklų, supjaustyta gabalėliais 1 čili pipiras, be sėklų, supjaustytas plonais griežinėliais 350 ml raudonieji lęš..
Recepto vertinimas:
Aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos filė, 100 ml alyvų aliejaus, 2 raudonosios paprikos, 8 raudonieji svogūnai, 3 skiltelės česnako, po šaukštelį kmynų, kalendrų, cinamono, maltų uoginių paprikų, 8 baltieji svogūnai, 8 vynuoginiai pomidoriukai.Gaminimas Avieną supjaust..
Recepto vertinimas:
Kalcioni kaimiškaiIngridientai:300g picos tešlos, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, keletas grybų, čiobrelių. Įdarui: 4 kiaulienos dešrelės su prieskoniais, 300g ožkos sūrio, 6 – 8 džiovinti pomidorai, 130g šiaudeliais pjaustytų grybų, 2 susmulkinti džiovinti raudonieji ankšt..
Recepto vertinimas:
Krabų ir pievagrybių salotosIngridientai:0,5 kg bulvių, 2 žali arba saldūs raudonieji pipirai, 60 g kumpio, 200 g konservuotų krabų, 50 g džiovintų pievagrybių, 8 alyvuogės, 1/8 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų, 0,5 stiklinės alyvuogių arba kitokio rafinuoto aliejaus, 3 �..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir svogūnų salotosIngridientai:400 g. virtos jautienos, 2 raudonieji svogūnai, 200 g. bulvių, 3 šaukštai vyno acto arba citrinos sulčių, 3 šaukštai aliejaus, petražolių ryšulėlis, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Svogūnus nulupt..
Recepto vertinimas:
Gaivinančios salotosIngridientai:300 g pieniškų dešrelių, 3 raudonieji pipirai, nedidelis kopūstas (arba 0,5l. marinuotų žirnelių), petražolių, krapų, gelsvės lapų, majonezo.Gaminimas Dešreles supjaustyti kubeliais ir pakepinti nedideliame aliejaus kiekyje. Kol auš, griežinė..
Recepto vertinimas:
Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)
Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)Ingridientai:2 svogūnai, 1 šaukštas sviesto, 0,5l. vištienos arba mėsos sultinio, 1,5 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės grietinėlės, 3 riekelės baltos duonos, 1 kiaušinio trynys, 3 šaukštai sūrio, raudonėlis, mairūnas, raudonieji pipirai, drusk..
Recepto vertinimas:
Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai
Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškaiIngridientai:1 raudonasis gūžinis kopūstas (apie 1kg), 4 šaukštai lydyto sviesto, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos, 5 šaukštai balto vyno acto, 1 obuolys, 0,5 stiklinės vandens, 3 šaukštai raudonųjų serbentų tyrės, 1 šaukštelis citri..
Recepto vertinimas:
Kumpis, keptas su persikaisIngridientai:1,2 kg kumpio, 800 g konservuotų persikų su sirupu, 2 šaukštai cukraus sirupo, šaukštelis grūdėtųjų garstyčių, 2 šaukštai cukraus, šaukštelis tamsiojo sojų padažo, 330 ml sidro, 2 raudonieji svogūnai, 3 laurų lapeliai.Gaminimas Virtuvinia..
Recepto vertinimas:
Tuno salotos su alyvuogėmis, kiaušiniais ir pupomis
Tuno salotos su alyvuogėmis, kiaušiniais ir pupomisIngridientai:4 porcijoms: 2 dideli kiaušiniai; 3 stambiai supjaustyti sunokę pomidorai; 2 griežinėliais supjaustyti raudonieji pipirai; 1 riekelėmis supjaustytas saliero stiebas; 1 riekelėmis supjaustytas raudonasis svogūnas; 6 riekelėmis..
Recepto vertinimas:
Vištienos pyragasIngridientai:4-6 porcijoms: 3 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 stambus riekelėmis supjaustytas poras; 2 sutraiškytos česnako skiltelės; 455 g kubeliais supjaustytos vištienos krūtinėlės; 1 ryšulėlis šviežių špinatų; 2 supjaustyti kubeliais raudonieji ankštiniai pip..
Recepto vertinimas:
Afganiška paukštiena su ryžiais
Afganiška paukštiena su ryžiaisIngridientai:1 višta ir 1 laukinė antis, 250 g ryžių, 500 g svogūnų, 300 g morkų, druskos, pipirų, 120 g aliejaus (avienos taukų), 100 g Afganistano, Smimo arba kitokios rūšies razinų, 1-2 kajeno pipirai arba 3-4 nedideli raudonieji pipirai.Gaminimas Vi..
Recepto vertinimas:
Chašlama Ingridientai: avienos arba jautienos - geriau su kaulu, bus skaniau, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai - juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos Gaminimas Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant vir..
Recepto vertinimas: