20 rezultatų ieškant "kaip pagaminti dickukulius ko kiek deti"
Pustutės spurgutės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0.5 kg varškės 1 stiklinės cukraus 4 kiaušiniai 3-4 stiklinės miltų1-2 šaukšteliai sodos Apibarstymui cukraus pudros Pustutėms spurgutėms virimui aliejaus!!!! :) Gaminimas: Viska sumetam i viena bliud..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žuvies file, bulvių, kiaušinio, prieskonių, svogūno, aliejaus kepimui. Gaminimas:Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..
Recepto vertinimas:
Prancūziški svogūnaiIngridientai: 6 dideli svogūnai 1/4 litro pieno druskos maltų pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais , pamirkyti piene , pabarstyti pipirais ir druska . Virti kaip spurgas karštame aliejuje ar taukuose . Svogūnus valgyti kar�..
Recepto vertinimas:
Lašiša su baziliko sviestuReceptas keturiems lašišos steikams, dviems daliname kiekius per pusę. Ingridientai: 15 šviežių bazilikų lapelių 3 skiltelės česnako 1/4 arb.š. kajeno pipirų 125g nesūdyto sviesto keli lašai citrinų sulčių druskos ir pipirų Gaminimas: Ba..
Recepto vertinimas:
Blynai su cukinijaIngridientai 1 nedidelė cukinija 2 kiaušiniai 1 stiklinė pieno miltų 1 šaukštelis cukraus druskos aliejaus kepimui Gaminimas: Cukiniją sutarkuojam su bulvine tarka. Įmušame kiaušinius, supylame pieną , druskos pagal skonį, cukrų ,miltų dedame tiek,kad ..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su daržovėmis Ingridientai: Kuskuso 1 paprikos 1 nedidelės cukinijos 1 svogūno 1 /2 poro (arba nedidelis) 1 morkos 300g žiedinių kopūstų ar brokolio česnako baziliko druskos pipirų alyvuogių aliejaus kepimui Gaminimas: Išverdame kuskusą , paprastai ant dež..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g pieno, 25g šviežių.mielių, 2 kiaušinių tryniai, 125g kamb. temp. sviesto, 3 arb. šaukšteliai cukraus, žiupsnelis sodos, ne daugiau kaip 700g miltų. Gaminimas: Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome...
Recepto vertinimas:
Trinta kalafiorų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: svogunas,česnakas, imbieras-pusė šaknelio, šaldytų kalafiorų pakelis, ( arba galvutė šviežio), 3-4 bulvės,grietinės Gaminimas: Paimti puodą su stroru dugnu ir jame aliejuje pakepinti svogūną, papjaustytą šesnaką ir imb..
Recepto vertinimas:
Plikytas pyragasIngridientai:1 kg miltų, l/2 stiklinės pieno, 30—40 g mielių, 50 g riebalų, 100 g cukraus, 1 kiaušinis, juodgrūdžių, 10 g druskos.Gaminimas Pusė miltų užplikoma verdančiu pienu ir gerai išplakama, kad nebūtų gumulėlių. Kai tešla praaušta iki 35°C, ..
Recepto vertinimas:
PakišuolisIngridientai:1kg miltų, 1/2l. pieno, 30g mielių, 10g druskos 100g cukraus, 2 tryniai, 50g riebalų, 300g rūkytų lašinių, 1 svogūnas, pipirų.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogū..
Recepto vertinimas:
Ruginių miltų plokštainisIngridientai:300g persijotų stambiai maltų ruginių miltų, 1 stiklinė grietinės, 5 kiaušiniai, 100g sviesto, 300g cukraus, 1 šaukštelis sodos, 1 šaukštas prieskonių kaip meduoliams (cinamono, gvazdikėlių, kvepiančiųjų pipirų, muskato riešuto, imbier..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis
Veršiena su šviežiomis slyvomisIngridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb, šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto ( man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai ( 2juodieji, 3 kvepiantiej..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb. šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji), 2 stikli..
Recepto vertinimas:
Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)
Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)Ingridientai:1 stiklinė rupiai maltų avižinių dribsnių; vandens; saujelė džiovintų vaisių. (patogu sumalti kavamale), vandens (tiek, kad tešla išeitų kaip blynams arba kaip skysta grietinė), saujelė džiovintų vaisių.Gaminimas Gautus rupi..
Recepto vertinimas: