19 rezultatų ieškant "rabarbaru patiekalai"
Rabarbarų ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 g rabarbarų, 50 ml vandens, 150 ml cukraus, 600 g plaktos grietinėlės, 100 ml cukraus pudros, šviežių braškių Gaminimas: Nuluptus rabarbarus supjaustyti 2 cm gabalėliais ir 10 min. patroškinti.Vėliau sutrinti su cukrumi ir ataušinti.G..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų apkepas su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g rabarbarų, 300 g ryžių, 150 g cukraus, 3 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Ryžius išvirti, įdėti druskos ir pusę cukraus. Rabarbarus supjaustyti ir u�..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų ir varškės apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g rabarbarų, 0,5 kg varškės, 0,5 stiklinės manų kruopų, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas džiūvėsėlių, 150 – 200 g cukraus. Gaminimas: Rabarbarus supjaustyti ir uždengus 30 minučių palaikyti karšt..
Recepto vertinimas:
Vokeliai su rabarbaraisIngridientai: 500g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos 250g rabarbarų 150g marcipano 2 šaukšteliai cinamono Kiaušinis patepti kapotų migdolų Gaminimas: Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių . Plačiai iškočioti tešlą ir supjaustyti kvadratiniais g..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų sriuba su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g rabarbarų, 2 tryniai, 2 stiklinės pieno, 1 šaukštas cukraus, 1 apelsino žievelė, 2 – 3 gvazdikėliai. Gaminimas: 0,5 l vandens užvirinti su prieskoniais, sudėti supjaustytus rabarbarus ir virti. Baigiant virti, supilti pie..
Recepto vertinimas:
Rabarbarai su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Keletą riekučių baltos duonos, pieno 500g nuvalytų rabarbarų, pasūdyto, 200- 300 g varškės. Gaminimas: Keletą riekučių baltos duonos supjaustyti nedideliais gabalėliais, suvilgyti juos piene ir sudėti į keptuvę. 500g nuvalytų r..
Recepto vertinimas:
Labai greitas rabarbarų apkepas
Labai greitas rabarbarų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-6 nedidelės bandelės 2.500g rabarbarų 3.100g margarino 4.2 kiaušiniai 5.0,5 stiklinės cukraus Gaminimas: Bandeles supjaustyti kubeliais ir užpilti 1 stikline pasaldyto vandens. Suberti gabalėliais supjaustytus rabarbarus. ..
Recepto vertinimas:
Paprastas ir gardus pyragiukas su rabarbarais
Paprastas ir gardus pyragiukas su rabarbarais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 stiebai rabarbarų 3 kiaušiniai 6 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis sodos 6 šaukštai cukraus Miltų, kad pasidarytų grietinės tirštumo tešla. Gaminimas: Kiaušinius išplakti..
Recepto vertinimas:
Šalta kivių sriubaIngridientai:1 l vandens 40 g cukraus pudros 4 gvazdikėliai 1 cinamono lazdelė 80 ml uogų sirupo 5 kiviai 100 g grietinėlės mėtų lapelių 375 g rabarbarų kiaušinių ir pieno mišinio 80 ml balto vyno 100 g braškiųGaminimasRabarbarus nuplauk..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų ir uogų sriubaIngridientai:500 g rabarbarų 140 g cukraus pudros 250 ml balto vyno 250 g aviečių 500 g braškių 1 kiaušinio baltymas 10 g malto cinamono 50 g cukraus pudrosGaminimasRabarbarus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Prikaistuvyje ant mažos ugnies pakaitinkit..
Recepto vertinimas:
Sultingų uogų kompotasIngridientai:1,5 stiklinės vyšnių ar aviečių, ar 1 stiklinė raudonųjų serbentų, 150 g cukraus, 1l. vandens.Gaminimas Perrinktos uogos nuplaunamos kiaurasamtyje. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, karštas užpilamas ant paruoštų uogų ir uždengus laikom..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragas dubenyje
Sluoksniuotos tešlos pyragas dubenyjeIngridientai:0,5 kg obuolių, 0,5 kg rabarbarų, šaukštelis cinamono, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 2 šaukštai cukraus.Gaminimas Obuolius ir rabarbarus nulupti, supjaustyti. Obuolius sudėti į puodą, suberti cinamoną ir įpilti 50 ml vandens. 10..
Recepto vertinimas:
Tortas su braškėmis ir rabarbarais
Tortas su braškėmis ir rabarbaraisIngridientai:Tešlai: 125 g sviesto; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis cukraus; 200 g miltų; 5-6 kiaušiniai. Įdarui: 500 g rabarbarų; 500 g braškių; 10 arb. š. želatinos; 2 arb. š. krakmolo; 200 g braškių uogienės (arba trintų braškių); 1 arb. š...
Recepto vertinimas:
Rabarbarų tortasIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 75 g cukraus; 1 kiaušinis; 2 valg. š. baltojo vyno; 250 g milų; 2 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai aptepti. Įdarui: 1 kg rabarbarų; 40 g cukraus. Užpilui: 125 ml grietinėlės; 2 kiaušiniai; 50 g cukraus; 1 ar..
Recepto vertinimas:
Mielinis pyragas su rabarbarais
Mielinis pyragas su rabarbaraisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 250 ml pieno; 75 g cukraus; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; Riebalų skardai patepti. Įdarui: 1 kg rabarbarų; 180 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 1 pak. vanilinio ..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)
Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)Ingridientai:apie 1 kg rabarbarų lapkočių, apie 1 kg cukraus, apie 1 kg apelsinų, 1 arbatinis šaukštelis malto cinamono, 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero, maltų gvazdikėlių.Gaminimas Rabarbarus nuplauti, nulupti, supjaustyti gabaliukais, d�..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų pyragas su bezė grotelėmis
Rabarbarų pyragas su bezė grotelėmisIngridientai:200 g sviesto arba margarino; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 kiaušiniai; 375 g miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 1,5 kg rabarbarų. Bezė masei: 4 baltymai; 150 g cukraus.Gaminimas Orkaitę įkait..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENA SU RABARBARU PADAŽUIngridientai:500 gr. vištienos krutinėlės500 gr. rabarbarųcitrinpipiriaicukrusdruskaįv. prieskoniai vištienaiGaminimasVištienos krutinėlę supjaustome gabalėliais kaip guliašui, apibarstome prieskoniais, cukr..
Recepto vertinimas:
Avižinių dribsnių pyragas su rabarbarais
Avižinių dribsnių pyragas su rabarbaraisIngridientai:Tešla:200 g sviesto kambario temperatūros,135 g cukraus,1 kiaušinis,1 šaukštelis kepimo miltelių,2 stiklinės miltų,žiubsnelis druskos,pusė stiklinės pieno.Įdaras:300 g rabarbarų,pusė stiklinės cukraus,1 šaukštelis cinamono,pus�..
Recepto vertinimas: