Avižinių dribsnių pyragas su rabarbarais

Ingridientai:
Tešla:
200 g sviesto kambario temperatūros,
135 g cukraus,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
2 stiklinės miltų,
žiubsnelis druskos,
pusė stiklinės pieno.

Įdaras:
300 g rabarbarų,
pusė stiklinės cukraus,
1 šaukštelis cinamono,
pusė stiklinės abuolių džemo.

Viršus:
100 g sviesto,
1 stiklinė rudojo cukraus,
1 šaukštelis vanilinio cukraus,
1,5 stiklinės avižinių dribsnių (smulkintų).

Gaminimas
200 g sviesto sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinį. Supilkite piena ir ishmaišykite. Sumaišykite masę su sumaišytais miltais, kepimo milteliais ir druska. Skardą apdenkite kepimo popieriumi ir ant jos išklokite tešlos masę. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C. Rabarbarus supjaustykite smulkiai, suberkite cukru ir cinamona bei išmaišykite. Obuolių džemu ištepkite tešlos paviršiu. Tolygiai paskirstykite rabarbarus. 100 g sviesto sumaišykite su ruduoju ir vaniliniu sukrumi. Tada numaišykite su avižiniais dribsniais. Masę užtrupinkite ant rabarbarų. Kepkite 25-30 min.
Skanaus ;> (Gintarė)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!