23 rezultatų ieškant "puse"
Sėlenų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė sėlenų, 1 stiklinė manų, pusė stiklinės kviečių gemalų, pusė arbat. šaukštelio druskos, pusė arbat. šaukštelio kalendros, 1 svogūnas. Gaminimas: manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustyt�..
Recepto vertinimas:
Kopūstų ir grybų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė kopūsto, 400 g virtų grybų, pusė šaukšto citrinos aliejaus, šaukštas sojos padažo, vienas agurkas, druska, citrinų rugštis, 3 šaukštai sauso vyno. Gaminimas: Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto ..
Recepto vertinimas:
Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 150 g rūgštynių, 50 g pieno, 50 g sviesto, 30 g pyrago, 10 g svogūnų, 10 g margarino, 5 g petražolių, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pus..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 2.1/3 stiklinės sulčių) 3.1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros 4.2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių 5.60g tirpinto sviesto Gaminimas: Orkaitę įk..
Recepto vertinimas:
Žemaičių midus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3kg medaus, 2.10 l vandens,3.po 25-50 g apynių ir mielių, duonos plutelė. Gaminimas: Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pu..
Recepto vertinimas:
Morkų pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g sviesto, 1 stiklinė cukraus, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, pusė šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, (neturėjau ir nedėjau) pusė šaukštelio cinamono miltelių..
Recepto vertinimas:
Vaisinis faršas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); ½ puodelio susmulkintų morkų; ½ puodelio susmulkintų salierų; 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; 2 valg. šaukštai sviesto; ½ arb. šaukštelio drusko..
Recepto vertinimas:
Keptos baklažanų puselės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: vidutinio dydžio baklažanas,druskos, 1 šaukštas aliejaus arba sviesto, pipirų, pipirinio ar kitokio mėgstamo padažo Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, nusausinami virtuvine servetėle, nupjaustomi galai, perpjaunami išilgai. ..
Recepto vertinimas:
Varškės - migdolų šarlota Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Biskvitas: 6 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 arb. š. vanilino, ¼ šaukštelio vyno akmens (jį galima pakeisti actu) 1 stiklinė miltų, ¼ stiklinės krakmolo, Cukraus pudros ..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos “Romantika“
Vištienos salotos “Romantika“Ingridientai:os salotos “Romantika“ Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maiš..
Recepto vertinimas:
Traškūs agurkaiIngridientai:1 didelis agurkas, druskos, 50 g tarkuoto fermentinio sūrio, 25 g baltos duonos džiūvėsėlių, maltų juodųjų pipirų, 25 g sviesto, aliejaus.Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 200 °C temperatūros. Nuplautą ir neluptą agurką supjaustome 5 cm ilgio gab..
Recepto vertinimas:
Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstais
Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstaisIngridientai:250g. miltų, pusė pakelio mielų, pusė šaukštelio cukraus, 25ml. alyvų aliejaus, pusė gūžės Savojos kopūsto, 150g. bekonienos, 350g. mėsos faršo, 2 kiaušiniai, 100g. tarkuoto fermentinio sūrio, svogūnas, 150g. grietinėlės, druskos,..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
Lašišos suktinukai su paprikaIngridientai:300g. sūdytos arba šaltai rūkytos lašišos filė, raudonoji paprika, 200ml. 35 proc. grietinėlės, vienos citrinos sultys, 3 svogūno laiškai, maltų pipirų, druskos, salotų papuošti.Gaminimas Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
Ant iešmų keptos daržovėsIngridientai:Nedidelė geltonoji paprika, nedidelis svogūnas, cukinija (apie 80 g), didelis pomidoras, šaukštas alyvuogių aliejaus, pusė šaukštelio druskos. Padažui: 2 šaukštai sezamų sėklų, 2 šaukštai kokosų drožlių, 4 šaukštai laimų sulčių, 6 �..
Recepto vertinimas:
Savojinių kopūstų balandėliai su daržovėmis
Savojinių kopūstų balandėliai su daržovėmisIngridientai:Savojinis kopūstas, 100 g cukinijos, 2 pomidorai, po pusę raudonos, žalios ir geltonos paprikos, 2 morkos, pusė poro, raudonasis svogūnas, pusė stiklinės virtų laukinių ryžių, šaukštelis sojų padažo, pagal skonį druskos, ..
Recepto vertinimas:
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)Ingridientai:2 pakelių geltonos spalvos želė, 2 pakelių žalios spalvos želė, 4-5 šaukštų želatinos, pusė indelio kondensuoto pieno. migdolų, 2 - 3 apelsinų arba 6 -7 mandarinų.Gaminimas Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vand..
Recepto vertinimas:
Kiniški virtiniaiIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, 50 ml verdančio vandens, 25 ml šalto vandens, pusė šaukšto aliejaus. Įdarui: 75 g kiaulienos faršo, 3 šaukštai smulkintų konservuotų bambuko daigų, 1 šaukštelis sauso vyno, 1 šaukštelis rudo cukraus, pusė šaukšto sojų padažo..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingasIngridientai:500 g konservuotų abrikosų ir 1/3 stiklinės jų sulčių; ¼ stiklinės rafinuoto cukraus pudros; 2 stiklinės smulkiai maltų baltos duonos džiūvėsėlių; 60 g tirpinto sviesto.Gaminimas Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros. Konservuotus abrikosus..
Recepto vertinimas:
KIAUŠINIŲ PUSELĖS PADAŽEIngridientai:4 kiaušiniai100 g plaktos rūgščios grietinės1 valg. šaukštas vidutinio aštrumo garstyčiųtruputis prieskonių ("Vegetos", pipirų, muskato riešuto)1 svogūnas,1 nedidelis ank..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingasIngridientai:Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 1/3 stiklinės sulčių)1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių60 g tirpinto sviestoGaminimasOrkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20..
Recepto vertinimas: