Abrikosų pudingas

Ingridientai:
500 g konservuotų abrikosų ir 1/3 stiklinės jų sulčių;
¼ stiklinės rafinuoto cukraus pudros;
2 stiklinės smulkiai maltų baltos duonos džiūvėsėlių;
60 g tirpinto sviesto.
Gaminimas
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros. Konservuotus abrikosus nuvarvinkite. 20 cm skersmens kepimo formą ištepkite sviestu. Į formą sudėkite pusę abrikosų, apibarstykite puse cukraus pudros ir puse turimų džiūvėsėlių. Užpilkite puse tirpinto sviest ir puse abrikosų sulčių. Tuomet vėl viską pakartokite su likusiais ingredientais. Kepkite orkaitėje 30 min. Patiekite karštą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!