20 rezultatų ieškant "prieskonines"
Sriuba su soja Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių košės, 5 stiklinės vandens, 1 stiklinė sojos pupelių, 0,5 galvutės česnako, 2 svogūnai, 1 morka, 1 šaukštelis mairūno, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Į verdantį vandenį dėkite išvirtos sojos. morką sutarkuokit..
Recepto vertinimas:
Ryžių sriuba su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė biriai išvirtų ryžių, 1,5 l verdančio vandens, 1 stiklinė šiaudeliais sutarkuotų morkų, 150 g porų, prieskonių, druskos, šaukštas smulkiai supjaustyto česnako. Gaminimas: Išvirtus ryžius užpilkite verdančiu va..
Recepto vertinimas:
Vegan agurkienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 litras vandens, 1 stiklinė virtų perlinių kruopų, 1 morka, 1 svogūnas, 1 didelis agurkas, 20 g aliejaus, 2 šaukšteliai susmulkinto česnako, 1 šaukštelis mairūno, keletas lauro lapelių, prieskoninės druskos. Gaminimas: Morką sutarkuoki..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų suktinukai
Baklažanų ir cukinijų suktinukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 cukinija 1 baklažanas alyvų aliejaus prieskoninės druskos salotų 4 gabalėliai paruoštos žuvies mėsos sezamų Įdaras 75 g ožkos pieno sūrio 6 saulėje išdžiovintų ir aliejuje konservuotų pomidorų 150 ml trintos var�..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 arba 12 pusiau perpjautų itališkos duonos riekelių 100 ml alyvų aliejaus 2 trintos česnako skiltelės ½ arbatinio šaukštelio druskos 1 arbatinis šaukštelis prieskoninės druskos 1 baklažanas 1 žalioji cukinija 200 ..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Menkė virta agurkų sūryme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 150 g daržovių, 50 g agurkų sūrymo, 50 g padažo, prieskonių. Gaminimas: Inde su vandeniu užvirinkite prieskonines daržoves, pagardinkite prieskoniais ir pavirkite dar 5 minutes. Supilkite agurkų sūrymą, užvirki..
Recepto vertinimas:
Avižinė sriuba su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g sultinio, 25 g grybų, 50 g avižinių kruopų, 20 g morkų, 5 g petražolių, 5 g salierų, 20 g svogūnų, 5 g sviesto, pipirų, druskos. Gaminimas: Grybus supjaustykite juostelėmis, prieskonines daržoves – kubeliais, ir pake..
Recepto vertinimas:
Paršiukas su krienais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 135 g kiaulienos, 150 g daržovių, 40 g grietinės, žalumynų, druskos. Gaminimas: Išvalytą ir išplautą kiaulieną suvyniokite į pergamentinį popierių, užriškite virvute. Dėkite į didelį puodą, padardinkite druska, sudėkite prie..
Recepto vertinimas:
Naminė agurkų sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 40 g kopūstų, 100 g bulvių, 20 g morkų, 30 g petražolių, 10 g salierų, 20 g svogūnų, 20 g porų, 30 g sūdytų agurkų, 10 g margarino, 10 g rietinės, žalumynų, prieskonių, druskos. Gamini..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 65 g inkstų, 45 g petražolių, 15 g salierų, 20 g svogūnų, 30 g porų, 20 g rūgštynių, 20 g špinatų, 30 g agurkų, 10 g pieno, 75 g pieno, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Inkstus perpjaukite ..
Recepto vertinimas:
Grybų įdaras su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 petražolė, 1 morka, 2 šaukštai margarino, 2 kiaušinių tryniai, maltų džiūvėsėlių, druskos, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nu..
Recepto vertinimas:
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 70 - 100 g. savo sultyse virtų baravykų ar kt. grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno arba poro, 0,5 morkos, 0,5 petražolės ar gabalėlis saliero, 1 litras vandens, 1 šaukštas grietinės arba ..
Recepto vertinimas:
Barščiai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 30 g. džiovintų baravykų, 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, truputis saliero ar petražolės, 2 nedideli burokėliai (400 g.), 4 bulvės, druskos, 1 - 2 litrai sultinio, 1 šaukštelis miltų, 1 - 2 šaukštai grietinė..
Recepto vertinimas:
Makaronai su mėsos ir grybų padažu
Makaronai su mėsos ir grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g makaronų, vandens, druskos, 100 g sūdytų grybų, 100 g lašiniukų, 1 stiklinė virtų arba keptų mėsos atraižų, 1 svogūnas, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su kruopomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 100 g bulvių, 20 g morkų, 5 g petražolių, 20 g svogūnų, 10 g porų, 30 perlinių kruopų, 10 g margarino, druskos. Gaminimas: Prieskonines daržoves supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite. Perlines kruopas nup..
Recepto vertinimas:
Balinta žuvienėIngridientai:0,5 kg šviežio karpio, 250 g lakštinių, 150 g prieskoninių daržovių (morkų, petražolių, porų, salierų), žalioji paprika, pomidoras, svogūnas, 0,5 stiklinės grietinės, trynys, šaukštelis raudonosios paprikos, laurų lapelis, žiupsnelis šviežiai malt�..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šaltienaIngridientai:1 kg kiaulienos (galva, ausis, kojos),200 g liesos kiaulienos,1 svogūnas, 1 morka arba gabalėlis saliero,druskos,8 juodieji pipirai,4 kvapieji pipirai,1 lauro lapas,1,5-2 l vandens.GaminimasMėsą nuplauti, įdėti į šaltą..
Recepto vertinimas: