5 rezultatų ieškant "versio"
Veršiena, kepta su šalavijaisIngridientai:4 veršių mėsos išpjovos, 50 g miltų, 1 kiaušinis, 2-3 šaukštai pieno, 1 šaukštas susmulkintų žalių šalavijų lapelių, 1 citrina, 3/4 stiklinės džiūvėsėlių, 1 šaukštas alyvų aliejaus, 50 g sviesto, 1 česnako skiltelė.Gamini..
Recepto vertinimas:
Kepenų paštetasIngridientai:0,5kg veršio kepenų, 0,5kg veršienos, 400g šviežių lašinių arba riebios kiaulienos, 2 kiaušiniai, 100g pyrago, 3-4 svogūnai, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, muskato riešuto, pipirų, druskos.Gaminimas Lašiniai arba riebi kiauliena, veršiena supjaustoma nedid..
Recepto vertinimas:
Šaltas jautienos kepsnysIngridientai:1,5-2kg. jautienos filė, 2 morkos, burokėlis, 2 svogūnai, 1 poras, 2 lauro lapai, 2 veršio kojos, 2 šaukštai sviesto, salieras, 15 kvapiųjų pipirų.Gaminimas Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitina..
Recepto vertinimas:
Salotos "Figaro"Ingridientai:50 g veršio liežuvio, 40g saliero (šaknies), l0g ančiuvių, 20 g salotų, 40 g burokėlių, 40 g pomidorų, 50 g majonezo.Gaminimas Virtą veršio liežuvį, salierą, ančiuvius (arba strimelės) supjaustykite šiaudeliais, virtus burokėlius - griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Veršiena agrastų padažeIngridientai:1,2 kg veršio krūtinėlės su kaulais, 80 g sviesto, druskos, pipirų, 2 šaukštai cukraus, truputis cinamono, 350 g neprinokusių agrastų, 1/4l. vandens, 4 tryniai.Gaminimas Krūtinėlę įtrinti pipirais ir druska, apkepti svieste. Pakepinti kartu..
Recepto vertinimas: