25 rezultatų ieškant "pranc"
Prancūziška sriuba Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šeši dideli pomidorai , 1 supjaustytas svogūnas, 1 stiebas supjaustyto saliero, 2 puodeliai buljono ar vandens, 1 šaukštas pomidorų padažo, ½ arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko, ¼ šaukštelio..
Recepto vertinimas:
Prancūzų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šeši dideli pomidorai, 1 supjaustytas svogūnas, 1 stiebas supjaustyto saliero, 2 puodeliai buljono ar vandens, 1 šaukštas pomidorų padažo, ½ arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko, ¼ šaukštelio žviežio malto pipiro , druskos. Ga..
Recepto vertinimas:
Prancūziška žuvis Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos 8 pievagrybiai 60 g sviesto 3 pomidorai Poras 2 svogūnai 3 skiltelės česnako Maltų pipirų Druskos Žuvies prieskonių Petražolių Salieras Gaminimas: Žuvies gabalus užpilame trupučiu sū..
Recepto vertinimas:
Prancūziška sriuba Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 l vandens, 2 pomidorai, saliero šakelė, 125 g rūgštynių, 5 – 6 bulvės, 2pomidorai, 80 g sviesto, druska, pipirai, lauro lapai. Gaminimas: Porus, salierus, rūgštynes supjaustykite ir apkepkite svieste. ..
Recepto vertinimas:
Prancūziška bulvių mišrainė Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 5 virtos bulvės, 1 morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 nedidelis salieras, 1 marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g. sviesto, drus..
Recepto vertinimas:
Vištiena (prancūziška virtuvė)
Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..
Recepto vertinimas:
Burokėliai prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g virtų burokėlių, 20g aliejaus, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, česnako, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitin..
Recepto vertinimas:
Salotos su mėsa prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Makaronų – 250g Mėsos – 250g Marinuotų grybų – 250g Pomidorų – 250g Augalinio aliejaus – 50g Porų – 50g Citrinos sulčių – 50g Juodųjų pipirų – pagal skonį Drusko..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas troškinys „Juliene“
Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos bandelės Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 25 g mielių 250 ml šilto vandens 25 g skysto margarino 25 ml sirupo 0,5 šaukštelio druskos 400-500 g miltų sezamo arba aguonų Gaminimas: Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei mar..
Recepto vertinimas:
Prancūziški svogūnaiIngridientai: 6 dideli svogūnai 1/4 litro pieno druskos maltų pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais , pamirkyti piene , pabarstyti pipirais ir druska . Virti kaip spurgas karštame aliejuje ar taukuose . Svogūnus valgyti kar�..
Recepto vertinimas:
Prancūziškai kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g jautienos be kaulų 2.12 bulvių 3.1 šaukštas sviesto 4.1 šaukštas miltų 5.1 šaukštelis buliono 6.1 šaukštelis citrinos sulčių Gaminimas: Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą su..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas kisielius Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 stiklinės pieno, stiklinė miltų, 2.1,5 stiklinės miltų, vanilės, 3.5 baltymai. Gaminimas: 4 stiklinės pieno užvirinamos. Likęs pienas sumaišomas su miltais ir supilamas į verdantį pieną, dar �..
Recepto vertinimas:
Prancūziška kapučino Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Puodelis kavos Taurelė apelsinų likerio Griežinėlis apelsino cukato Gaminimas: Į pasaldintą kavą įpilkite taurelę apelsinų likerio ir truputį pieno su puta. Patiekite su griežinėliu apelsino cukato. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas obuolių punšas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l stiprios arbatos, 100 g rudojo gabalinio cukraus, 500 g apyrugščių obuolių, 1/2 ananaso, 1/2 laimo, 1/2 cinamono lazdelės, 2 gvazdikėliai, 3 kalendros sėklos 3 pimento sėklos, 1/8 l kalvadoso, 1/4 l grietinėlės, rudojo gab..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos bulvėsIngridientai:500 g bulvių 250 g pieno 1/2 stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio 2 kiaušiniai muskato riešutas pipirų druskosGaminimasKiaušinius išplakti su pienu, suberti prieskonius ir sūrį. Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis riekutėmis, jo..
Recepto vertinimas:
Prancūziška bulvių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, nedidelis salieras, marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g sviesto, druskos, cukraus.Gaminimas Morka ir salieras stambiai sutarkuoja..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė, 5 kiaušiniai, 3/4 sti..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė, 5 kiaušiniai, 3/4 sti..
Recepto vertinimas:
Prancūziški vamzdeliai su marmeladu
Prancūziški vamzdeliai su marmeladuIngridientai:Pakelis margarino, stiklinė tirštos grietinės, 3 stiklinės miltų, 1/2 kg. marmelado arba džemo, cukraus pudros.Gaminimas Miltus sukapoti su margarinu, po truputį pilti grietinę ir minkyti tešlą. Iškočioti plonus lakštus ir supjaustyti m..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
Prancūziškai ruoštos bulvėsIngridientai:500 g bulvių, 3 šaukštai krakmolo, 2 kiaušiniai, truputį pieno, druskos.Gaminimas Iš krakmolo, trynių ir pieno užmaišyti tešlą (kaip lietiniams). Išmaišyti su plaktais baltymais. Nuskustas, nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 5 min...
Recepto vertinimas:
Prancūziškos ančių krūtinėlėsIngridientai:4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas), 2 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 6 šaukštai brendžio, 2-3 laurų lapeliai, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 2 šaukštai maltų juodųjų pipirų, druskos, ž..
Recepto vertinimas:
Žirneliai prancūziškaiIngridientai:500 g šviežių žaliųjų žirnelių, 12 mažų svogūnų, 2-3 šauštai sviesto, nepilnas šaukštelis miltų, druskos, žiupsnelis cukraus, susmulkintų petražolių.Gaminimas Nuvalytas svogūnų galvas patroškinti pusėje sviesto, įpilti truputį v..
Recepto vertinimas: