20 rezultatų ieškant "pievagrybiai sudris"

Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais

Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30 g baklažano, 30 g cukinijos, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 30 g geltonos saldžiosios paprikos, 20 g pievagrybių, 20 g žiedinių kopūstų, 20 g brokolių, 20 g morkų, 20 g virtų lęšių, 4 skiltelių če..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti baklažanai

Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio.  Gaminimas: Paruošti baklažanai per..

Recepto vertinimas: 4

Kopūstų kotletai

Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..

Recepto vertinimas: 5

Mėlynųjų salotų lapų salotos

Mėlynųjų salotų lapų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 salotų gniūžtė; 1 mėlynasis svogūnas; 5 _ 6 ridikėliai; 5 _ 6 marinuoti pievagrybiai; 2 šaukštai saulėgrąžų branduolių; 1 šaukštas citrinų sulčių; 2 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas vandens; truputis pipirų, dru..

Recepto vertinimas: 0

Pica "Mozaika"

Pica "Mozaika" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 500 g miltų, vandens, druskos. Viršui: 2 rauginti agurkai, 2 riekelės rūkytos šoninės, 1 paprika, 5 pievagrybiai, 3 riekutės sūrio, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų..

Recepto vertinimas: 0

Šampinjonų padažas

Šampinjonų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 7 pievagrybiai 2 šaukštai grietinės 2 gabaliukai sauso buljono 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 citrina Gaminimas: Pievagrybius išvirti 3 stiklinėse vandens, prieš tai jame ištirpdžius 1 šaukštą sviesto. Virti iki užvirimo ..

Recepto vertinimas: 4

Kalafijoro draugijoje

Kalafijoro draugijoje Patiekalo šalis: Airija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Kalafijoras pievagrybiai konservuotų pupelių (viską dėti pagal Jums tinkančius kiekius) majonezas druska pipirai Gaminimas: Kalafijorą nuplauti ir susmulkinti, pievagrybius supjaustyti, pupeles nusausinti ir s..

Recepto vertinimas: 1

Veršiena su pievagrybiais

Veršiena su pievagrybiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Veršienos kumpis apie 0.5 kg, 2.maži pievagrybiai 200 g, 3.1 morka, krapai, svogūnų laiškai, pomidorų padažas (pageidautina aštrus), druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas, aliejus kepimui. Gaminimas: Nedideliais g..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas vištienos šašlykas

Pikantiškas vištienos šašlykas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g šašlykų, keletas gabalėlių žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos, svogūnas, 2.8 pievagrybiai, 3.8 nedideli pomidorai, 4.8 šaukštai alyvų aliejaus. Padažui: 5.300 ml grietinės, 6.2 smulkiai supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Višta vyne

Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas karpis

Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos sriuba su citrina

Vištienos sriuba su citrinaIngridientai:1 vištos šlaunelė 2 svogūnai 5 stiklinės daržovių sultinio 2 skiltelės česnako 1/3 stiklinės ryžių 2-3 pievagrybiai 2 šaukštai citrinos sulčių imbiero pipirų druskosGaminimasUžvirkite sultinį, į jį įdėkite nulupt..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais

Pievagrybiai su česnakiniais žirneliaisIngridientai:8-10 didesnių pievagrybių, 50 g sviesto, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, 225 g šaldytų žirnelių, aliejaus. Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temper..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės ar pievagrybiai

Keptos rudmėsės ar pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar pievagrybių, 100 g riebalų, 1 kiaušinis, 2 šaukštai miltų, druskos, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių.Gaminimas Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami mi..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiai

Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg grybų, 3 svogūnai, 1 stiklinė grietinės, pipirų, druskos.Gaminimas Grybai sausai nuvalomi (pievagrybiai nulupami) arba nuplaunami, nusausinami, supjaustomi, pabarstomi druska ir laikomi apie valandą. Paskui dedami eilėmis ..

Recepto vertinimas: 0

Aštri Agnės mišrainė

Aštri Agnės mišrainėIngridientai:virtos arba konservuotos baltosios pupeles, konservuoti pievagrybiai, majonezas, nemažai česnako, marinuoti agurkėliai, svogūnas, aliejus, malti čili pipirai, druska.Gaminimas Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti aliejuje, agurkus supjaustyti kubelia..

Recepto vertinimas: 2

FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOS

FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOSIngridientai:4 didelės žalios paprikos 400g jautienos ir kiaulienos faršo(per pusę)1 kiaušinis 200g šutintų ilgagrūdžių ryžių1 didelis svogūnas 1 šaukštelis druskos2 česnako skiltelė..

Recepto vertinimas: 3

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIUIngridientai:1 picos pagrindas250 g sūriopomidorų padažo1 pomidorasnedidelė cukinijakaparėlių100 g rūkytos dešrosančiuvių (arba silkės)4 pievagrybiai1 kietai virtas kiaušinis100 g kar&..

Recepto vertinimas: 5

KIAUŠINIAI SU PIEVAGRYBIAIS, GRIETINE IR SŪRIU

KIAUŠINIAI SU PIEVAGRYBIAIS, GRIETINE IR SŪRIUIngridientai:20 g sviesto20 g svogūnų150 g pievagrybiųdruskosmaltų pipirųsultinio5 švieži kiaušiniaiapie 120 ml grietinėspetražolių lapeliųsvogūnų laiškų40 g lydyto..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena troškinta vyne

Vištiena troškinta vyneIngridientai:10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako3 pievagrybiai3 pomidorai0,25 stiklinės sultinio0,5 stiklinės balto vynoaliejus, druska, pipiraiGaminimasTroškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pievagrybiai sudris