PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ingridientai:
1 picos pagrindas
250 g sūrio
pomidorų padažo
1 pomidoras
nedidelė cukinija
kaparėlių
100 g rūkytos dešros
ančiuvių (arba silkės)
4 pievagrybiai
1 kietai virtas kiaušinis
100 g karštai rūkyto kumpio.

Gaminimas
Ant picos pagrindo tepti pomidorų padažą ir dėti atskiras dalis viena šalia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griežinėliai ir cukinija, pabarstyti kaparėlių, pagardinti "Vegeta". II dalis: rūkyta dešra, ančiuviai (arba silkė), alyvuogės. III dalis: pievagrybiai ir kiaušinis. IV dalis: karštai rūkytas virtas kumpis. Picą apibarstyti susmulkintu sūriu ir kepti orkaitėje 10-15 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!