20 rezultatų ieškant "perpus"
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Karaimų kibinai Ingridientai: Tešlai 900 gramų miltų 400 gramų sviesto 300 gramų grietinės 5 kiaušinių druskos Įdarui 500 gramų avienos 1 svogūną druskos pipirų Gaminimas Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiau..
Recepto vertinimas:
Paukščių pienasIngridientai: 2 pakeliai vaisių želė 2 šaukštai cukraus pudros stiklinė kondensuoto pieno nesaldaus Gaminimas: Želė ištirpiname vandenyje (perpus mažesniame kiekyje negu parašyta ant pakelio) . Pieną su cukrumi gerai išplakame , kol masė dvigubai padidės ..
Recepto vertinimas:
Virta šerno galva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Šerno galva 2.2 stiklinės acto 3.5 lauro lapai 4.1 šaukštas pipirų 5.5 svogūnai 6.1 česnakas 7.Keli šaukštai majonezo 8.1 citrina Gaminimas: Išvalytą šerno galvą kelioms valandoms pamerkti šaltame vandyne, o paskui apiplikyti karšt..
Recepto vertinimas:
Vištienos ketvirtėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 vištienos ketvirtadalių, 2.3 apelsinų, pikantiško paprikos padažo, druskos,3. 4 šaukštų aliejaus, 4.4 šaukštų bruknių uogienės, 5.2 šaukštų raudonojo pusiau saldaus vyno Gaminimas: Nuplautus vištienos ketvirtadalius ište..
Recepto vertinimas:
Žėlė su vaisiais ir džinuIngridientai:400 g mažų juodųjų vynuogių be kauliukų, 300 ml džino, 125 g citrinų arba apelsinų, 10 g želatinos, 600 ml vandens, 75 g miltinio cukraus. Gaminimas 1. Sudedame vynuoges į dubenį ir užpilame 240 ml džino. Pridengiame ir padedame pastovėti ša..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su braškėmisIngridientai:3 kiaušiniai, 100g miltų, 1 stiklinė pieno, riebalų kepimui, 100g braškių, 100g cukraus ir miltinio cukraus užbarstymui.Gaminimas Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai ir maišant supilamas pienas. Tada sudedami išplakti baltymai..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliaisIngridientai:1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės pieno, atskiesto perpus su vandeniu, 100 g sviesto, 2—3 kiaušiniai, 2—3 šaukštai cukraus, 6—8 obuoliai, cinamono, citrinos nutarkuotos žievelės, druskos.Gaminimas Išverdama tiršta biri ryž..
Recepto vertinimas:
Varškinės spurgosIngridientai:1/2kg varškės arba lietuviško sūrio, 5 šaukštai miltų, 4 šaukštai cukraus, 2—3 kiaušiniai, 50g sviesto (jei vartojamas sūris— truputis grietinės), 1 nubrauktas šaukštelis sodos, vanilinio cukraus, 100g miltinio cukraus užbarst..
Recepto vertinimas:
ŽagarėliaiIngridientai:1/2kg miltu, 100g sviesto, 6 tryniai, 2 kiaušiniai, 30g cukraus, 1 stiklinė grietinės, 25g spirito, vanilinio cukraus, riebalų virimui.Gaminimas Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir tešla ant lentos mušama kočėlu, vis lankstant į vidų, kol joje atsira..
Recepto vertinimas:
Tortas „Napoleonas"Ingridientai:700g miltų, 1/2kg sviesto (galima perpus su margarinu), 1 kiaušinis, 4 šaukštai grietinės, 5g druskos. Virtam vaniliniam kremui: 1/2kg sviesto, 120g miltų, 350g cukraus, 1 stiklinė pieno, 2 tryniai, 1 pakelis vanilinio cukraus (kai kurios šeim..
Recepto vertinimas:
Omletas su obuoliaisIngridientai:2 kiaušiniai, 100 g obuolių, 10 g sviesto, 20 g cukraus.Gaminimas Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekutėmis, troškinti keptuvėje su ištirpintu sviestu. Kai iškeps, įpilti 2 suplaktus kiaušinius ir iškepti kaip kiaušinienę. Patiekiant sulenkti per..
Recepto vertinimas:
MišrainėIngridientai:250 g virtų, su lupenomis bulvių, 250 g morkų, 250 g konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, virtas raudonasis burokėlis, pusė stiklinės aliejaus (geriausiai tinka sėmenų), svogūnų ar krapų šakelių, druskos, cukraus, acto, kmynų.Gaminimas Bulvės..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vynuogėmisIngridientai:2 valgomieji šaukštai miltų, 8 suplėšyti baziliko lapeliai, 1/4 arb. šaukštelio džiovinto peletrūno, 1/4 arb. šaukštelio maltos paprikos, druska, šviežiai sumalti pipirai, 6 viščiuko krūtinėlių puselės, 1 valg. šaukštas alyvuogių alie..
Recepto vertinimas:
Apelsininiai keksiukaiIngridientai:1 didelio apelsino žievelė, 100ml. apelsinų sulčių, 2 kiaušiniai, 100g. cukraus, 100g. margarino, 250-300g. miltų, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, 1 šaukštelis vanilinio cukraus. Ant viršaus: (nebūtinai) 100g. cukraus pudros, 1 �..
Recepto vertinimas:
Vištienos filė su morkomis ir apelsinais
Vištienos filė su morkomis ir apelsinaisIngridientai:4 porcijoms reikės: ryšelio morkų, 4 šakelių rozmarino, 3 apelsinų, 800 g vištienos krūtinėlių, 50 g migdolų, 2 šaukštų aliejaus, 1/2 stiklinės vištienos sultinio, druskos, pipirų.Gaminimas Morką supjaustykite ratukais. S..
Recepto vertinimas:
Vyniotiniai su kumpiuIngridientai:8 porcijoms reikės: 4 vištos krūtinėlių, česnako skiltelės, ryšelio baziliko, petražolių, krapų, 400 g mozarelos sūrio, 8 plonų griežinėlių rūkyto kumpio, 3 šaukštų aliejaus, po 1/2 stiklinės baltojo sauso vyno ir sultinio, druskos, pipirų.G..
Recepto vertinimas:
Graikiškos salotosIngridientai:6-8 porcijos 2 nedideli agurkai, 2 žaliosios saldžiosios paprikos, 1 vidutinis raudonasis svogūnas, 175 g feta sūrio, 1 kg pomidorų, acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 125 g alyvuogių.Gaminimas Nulupkite agurkus. Nupjaukite galiukus ir perpjaukite išilg..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragėliai su avietėmis
Plikyti pyragėliai su avietėmisIngridientai:8 - 10 pyragėlių 100 g šviežių aviečių, 55 g sviesto, 75 g miltų, šauštelis cukraus, žiupsnelis druskos, 2 kiaušiniai, 125 ml vandens, 325 ml grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus, 100 g raudonųjų serbentų želė.Gaminimas Didelį p..
Recepto vertinimas:
SPANGUOLIŲ PYRAGĖLIAIIngridientai:Indelis kremo "Rududu",Pakelis ar du apvalių vaflių,Pakelio raudonos spalvos žele,Spanguolių (iš bėdos jas galima pakeisti kitokiomis uogomis)GaminimasPlačiu peiliu ant vaflių užtepamas sluoksnis "Rududu". Lakštai suslėgiami, sudėdami į uždaromą met..
Recepto vertinimas: