Vyniotiniai su kumpiu

Ingridientai:
8 porcijoms reikės:
4 vištos krūtinėlių,
česnako skiltelės,
ryšelio baziliko,
petražolių, krapų,
400 g mozarelos sūrio,
8 plonų griežinėlių rūkyto kumpio,
3 šaukštų aliejaus,
po 1/2 stiklinės baltojo sauso vyno ir sultinio,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Krūtinėles perpjaukite perpus, padaužykite, kad mėsa suplonėtų (bet ne per daug). Iš abiejų pusių pabarstykite druska ir pipirais. česnaką sutrinkite. Žalumynus smulkiai supjaustykite. Mozarelos sūrį supjaustykite smulkiais kubeliais, pusę sumaišykite su česnaku ir puse smulkintų žalumynų. Sūrio masę sudėkite ant mėsos. Susukite vyniotinius, kiekvieną apvyniojusi kumpio griežinėliu ir persmeikite pagaliuku. Vyniotinius apkepinkite įkaitintame aliejuje.

Sudėkite vyniotinius į specialią formą, užpilkite vynu ir sultiniu ir kepkite 30 minučių 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Likusį sūrį sumaišykite su padažu, kuriame kepė vyniotiniai, ir 5 minutes pavirkite ant vidutinės ugnies. Į padažą dėkite likusius žalumynus, pagardinkite druska ir pipirais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!