20 rezultatų ieškant "patiekalu puosimas"
Keptos bulvės su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g bulvių, 35 g svogūnų, 50 g sviesto, 50 g grietinės, 10 g svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptu..
Recepto vertinimas:
Lenkiškas padažas Patiekalo šalis: Lenkija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g sviesto, 8 kiaušiniai, 20 g petražolių lapelių, 2 g citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išvirkite, sutrinkite. Sviestą ištirpdykite, sudėkite sutrintus kiaušinius, pamaišykite. Pagardinki..
Recepto vertinimas:
Svogūnų salotos su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 dideli svogūnai, 4 morkos, 3 šaukštai aliejaus, Petražolės, Krapai, Druska. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir užpilti aliejumi. Morkas supjaustyti griežinėliais ir uždėti ant svogūnų, užbarstyti smulkiai ..
Recepto vertinimas:
Įdaryti burokėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 burokėliai. Įdarui: obuolys, konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, aliejaus, acto, cukraus, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Burokėlius užpilti pasūdytu vandeniu ir 3 dienas laikyti šiltai. Morkas išvirti, nulupti ir s..
Recepto vertinimas:
Vėžių padažas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 vėžių Šaukštas miltų 3 šaukštai grietinės 1 šaukštas sviesto 1 citrina 2 gabaliukai sauso buljono Gaminimas: Vėžius išvirti druska ir krapais pagardintame vandenyje. Išvirus nulupti kakliukus ir didžiąsias kojas, visa kitą sutri..
Recepto vertinimas:
Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..
Recepto vertinimas:
Jogurto-majonezo padažasŠis padažas universalus. Juo galima skaninti žalių daržovių salotas, valgyti su žuvimi ar apkeptomis daržovėmis bei krabų lazdelėmis keptomis tešloje ir su daugeliu kitų patiekalų. Ingridientai: 100 g jogurto be priedų 50 g majonezo česnako baziliko ..
Recepto vertinimas:
Rudens mišrainė konservavimui Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg pomidorų 2 kg paprikos 1 kg svogūnų 1 kg morkų 1stilinė aliejaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė acto (arba nubrauktas šaukštas citrinos rūgšties) druskos pagal skonį (apie 4 nubrauktus šaukštus) Gaminimas: Pomidorus n..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su sūriuIngridientai:1 kg bulvių 1 šaukštas šviežių petražolių 1/2 šaukštelio šviežių čiobrelių 20 g sviesto 1 skiltelė česnako 100 g tarkuoto sūrio 400 ml grietinės druskos pipiraiGaminimasĮkaitinkite orkaitę iki 225 — ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su citrinų padažuIngridientai:400 g ilgų lakštinių makaronų 1 citrina 500 ml grietinėlės 3-4 šaukšteliai degtinės 1 citrinos sultys 60 g tarkuoto parmezanoGaminimasPuode užvirinkite 3 — 4 1 sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir virkite 8—10 minu�..
Recepto vertinimas:
Traškūs agurkaiIngridientai:1 didelis agurkas, druskos, 50 g tarkuoto fermentinio sūrio, 25 g baltos duonos džiūvėsėlių, maltų juodųjų pipirų, 25 g sviesto, aliejaus.Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 200 °C temperatūros. Nuplautą ir neluptą agurką supjaustome 5 cm ilgio gab..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai su ryžiaisIngridientai:1/2kg kiaulienos, 2 šaukštai ryžių, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, sviesto svogūnams pakepinti ir 1 stiklinė sultinio jiems troškinti, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės padažui paskaninti.Gaminimas Mėsa sumalama, sumaišoma su išvirtais..
Recepto vertinimas:
Avienos šonkauliukaiIngridientai:1 kg avienos šonkauliukų, 2 didelės citrinos, 100 ml aliejaus, po šaukštą susmulkintų mėtų, rozmarinų, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nu..
Recepto vertinimas:
Jogurtinė žėlė (Violetos)Ingridientai:Jogurtas, mėgstamo skonio želė.Gaminimas 1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mi�..
Recepto vertinimas:
Skanios salotos (Ilonos)Ingridientai:1 pekino kopūstas, 2-3 pomidorai, maždaug pusė citrinos, indelis žaliųjų alyvuogių be kauliukų, druska, aliejus.Gaminimas Pekino kopūstą supjaustome, pomidorus pjaustome skiltelėmis, citriną labai plonomis skiltelėmis. Alyvuoges pjauname per puse. T..
Recepto vertinimas:
Moliūgų garnyras (Salsa de calabaza)
Moliūgų garnyras (Salsa de calabaza)Ingridientai:1 svogūnas; 1 maždaug 3 cm gabaliukas imbiero šaknies; 1 žalioji citrina; 400 g moliūgo; 2 obuoliai; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; Apie 120 g cukraus; 1 cinamono lazdelė; Druska; Ant peilio galo maltų kalendrų; 125 ml baltojo vyno; 2-3 š..
Recepto vertinimas:
Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)
Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)Ingridientai:1 kg. gervuogių, 700 g. žemuogių, 2 stiklinės vandens, 1,3 kg. cukraus, 2 citrinų nutarkuotos žievelės.Gaminimas Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į jį suberiame perrinktas ir nuplautas uogas. Verdame, kol gervuogės ims b..
Recepto vertinimas:
Krienu padazasIngridientai:Reikes:1 didelio sauksto krienu,2 dideliu saukstu majonezo1 arbatinis saukstelis cukrausKrapu, petrazoliu.GaminimasVisus ingredientus sumaisyti ir jau paruosta. Sis padazas labiausiai tinka prie zuvies arba prie liesos mesos patiekalu...
Recepto vertinimas: