Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)
Ingridientai:1 kg. gervuogių,
700 g. žemuogių,
2 stiklinės vandens,
1,3 kg. cukraus,
2 citrinų nutarkuotos žievelės.
Gaminimas
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į jį suberiame perrinktas ir nuplautas uogas. Verdame, kol gervuogės ims blizgėti. Tuomet sudedame nutarkuotas citrinų žieveles ir paverdame 1 min.Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.Uogienė ypač tinka prie varškės patiekalų ir sūrių.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!