Vištienos ir ryžių salotos
Ingridientai:200 g raudonųjų ankštinių pipirų,
150 g vištienos,
150 g žaliųjų žirnelių,
200 g ryžių,
20 g acto,
20 g alyvuogių aliejaus,
30 g garstyčių,
l0 g petražolių,
l0 g estragono.
Gaminimas
Raudonuosius ankštinius pipirus pakepinti, išskaptuoti vidurius ir supjaustyti kubeliais. Taip pat supjaustyti vištieną. Žirnelius ir ryžius išvirti. Paruoštas daržoves sumaišyti su ryžiais bei paskaninti užpilu, pasigamintu iš acto, aliejaus, garstyčių ir druskos. Paruoštas salotas apibarstyti susmulkintomis petražolėmis ir estragono lapeliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!