Kučioms paruoštas upėtakis

Ingridientai:
2 kg žuvies,
žiupsnelis kvapiųjų pipirų,
0,5 stiklinės džiūvėsėlių,
3 svogūnai,
150 g aliejaus,
keli mėtų lapeliai,
druskos,
petražolių lapelių,
1 citrina.
Gaminimas
Išdarinėtą upėtakį išplauname. Nusausiname. Vidų ištriname druskos, pipirų ir mėtų lapelių mišiniu, pavoliojame džiūvėsėliuose. Į keptuvę pilame aliejų, įkaitiname, dedame žuvį ir ant mažos ugnies kepame. Prieš baigiant kepti, sudedame žiedais pjaustytus svogūnus. Iškeptą upėtakį dedame į specialią lėkštę, apibarstome susmulkintais petražolių lapeliais ir papuošiame citrinos griežinėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!