25 rezultatų ieškant "juros"
Jūros lydekos kepsniukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0.5 Kg jūros lydekos file, 2 svogūnai, 2 morkos, 200 g majonezo,2 česnako skiltelės,4 kiaušiniai, 2 dideli šaukštai bulvių krakmolo, vegetos Gaminimas: Žuvį supjaustyti kubeliais, sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną. Vis..
Recepto vertinimas:
Salotos su jūros gėrybėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ pakelio šaldytų jūros gėrybių (krevečių, aštuonkojų, mažųjų kalmarų, midijų) rinkinio, 15 konservuotų žaliųjų alyvuogių, ¼ raudonosios saldžios paprikos, ¼ geltonosios saldžios paprikos, ½ ci..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..
Recepto vertinimas:
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Salotos Jūros miškas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Virti jūros kopūstai, džiovinti grybai, rauginti agurkai, svogūnai, augalinis aliejus, citrinos sultys arba actas, prieskoniai. Gaminimas: Viską sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Makaronai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jūros lydekos filė 400 g makaronų 100 g garstyčių 200 g šaldytų krevečių 200 g liesos šoninės 2 šaukštai aliejaus 1 svogūnas truputis sulčių (žuviai apšlakstyti) cukraus, druskos, pipirų “Vegetos”, kario smulkinto ..
Recepto vertinimas:
Risoto su jūros gerybėmisIngridientai: 250g ilgagrūdžių ryžių (skanu ir su laukiniais) 150g šaldytų jūros gerybių (krevėtės, midijos, kalmarai ir kt.) 1 saldžios paprikos 1 svogūno 3 skiltelių česnako 1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus 10 alyvuogių Prieskoniu (drus..
Recepto vertinimas:
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Indelis midijų arba kalmarų, 300 gramų šaldytų krevečių, 150-200 gramų žuvies filė, 0,5 kilogramo ryžių, žiupsnelis raudonųjų pipirų, šafrano, druskos pagal skonį. Gaminimas: Perpla..
Recepto vertinimas:
Salotos "Būk sveika"-1Ingridientai: 300g pomidorų 200g agurkų 100g svogūnų Šalto spaudimo aliejus 6 šaukštai/ pagal skonį/ Pilno šaukštelio jūros kopūstų Gaminimas: Smulkiai supjaustytus svogūnus patriname su aliejumi ir susmulkintais džiov. jūros kopūs..
Recepto vertinimas:
Kepta jūros lydeka marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos, stiklinė miltų, pipirų, druskos, aliejaus. Marinatui: svogūnas, petražolės šaknis, gabaliukas saliero, juodųjų pipirų, 3 lauro lapeliai, kvapniųjų pipirų, 0,5 stiklinės acto, cukraus, druskos. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Vaisinis suši Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Smulkinti ryžiaiPaskrudinti jūros kopūstaiBananaiKiviai Konservuoti ananasai Salotų lapai Gaminimas: Ryžius išplauti, išvirti ir išskalauti obuolių acte. Bananus ir kivius išplauti ir nulupti, smulkiai supjaustyti...
Recepto vertinimas:
Užkandis "Jūros žvaigždė"Ingridientai:300g. miltų, 2 šaukšteliai garstyčių miltelių, 150g. sviesto, 150g. tarkuoto fermentinio sūrio, kiaušinis, pieno patepti, 2 šaukštai sezamo sėklų.Gaminimas Dvi skardas patepame sviestu. Miltus persijojame į dubenį su garstyčių milteliais. P..
Recepto vertinimas:
Pupelių ir jūros gėrybių salotos
Pupelių ir jūros gėrybių salotosIngridientai:120 g bulvių, 120 g morkų, 160 g salierų, 120 g obuolių, 120 g raudonųjų arba spalvotųjų pupelių (ankščių), 40 g žaliųjų žirnelių, l00 g ančiuvių filė arba 85 g silkės, 50 g raugintų agurkų, 2 kiaušiniai, 40 g alyvuogių,..
Recepto vertinimas:
Konservuotų jūros jopūstų salotos
Konservuotų jūros jopūstų salotosIngridientai:1 indelis jūros kopūstų, 4 kiaušiniai, 200g krabų lazdelių, 2-3 šaukštai majonezo.Gaminimas Į dubenį sudėti jūros kopūstus. Kiaušinius išvirti ir smulkiai supjaustyti, sudėti į kopūstus. Smulkiai supjaustyti krabų lazdeles ir sud�..
Recepto vertinimas:
Jūros ešerys su grietinėlės padažu (Ramunės)
Jūros ešerys su grietinėlės padažu (Ramunės)Ingridientai:400 ml grietinėlės, 4 jūros ešeriai, 2 raudonosios paprikos, 1 žalioji paprika, 1 geltonoji paprika, 4 česnako skiltelės, 2 šakelės čiobrelio, 0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus, Druskos, pipirų.Gaminimas Išvalytą žuvį su..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidorais
Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidoraisIngridientai:4-6 porcijos: 1 didelis baklažanas, sveriantis apie 500g., supjaustytas griežinėliais, 2 valgomieji šaukštai rupios jūros druskos, 250 ml. alyvuogių aliejaus kepimui, 1 kg. kietų prinokusių pomidorų, nulupta odele ir stambiai sup..
Recepto vertinimas:
Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu
Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažuIngridientai:500g nuvalytų kalmarų ar sepijų, 2 skiltelės smulkinto česnako, 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 išlukštentos krevetės, paliekant galvą ir žnyples, 6 didelės karališkos krevetės, 6 nuvalyti vėžiai, galvas pal..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmisIngridientai:4-6 porcijoms: 750 g moliuskų kriauklelėse, 750 g midijų geldelėse, 400 g mažų nuvalytų kalmarų, 750 g prinokusių kietų pomidorų, odelę nulupti ir išimti sėklytes, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 1 džiovintas aitrioji paprika, ..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai makaronai su jūros gėrybėmis
Lakštiniai makaronai su jūros gėrybėmisIngridientai:2 asmenims: lakštiniai makaronai, 2-3 šaukštai alyvuogių aliejaus, jūrų gėrybių kokteilis, švieži bazilikai, druska.Gaminimas Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Keptuvėje įkaitintame ..
Recepto vertinimas:
Jūros kopūstų užkandisIngridientai:100 g. raugintų kopūstų, 100 g. konservuotų jūros kopūstų, 1 svogūnas, aliejaus, virtų bulvių. Gaminimas Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname. Svogūną supjaustome kūbeliais ir pakepiname. Kepintą svogūną ir jūros kopūstus sumaišom..
Recepto vertinimas:
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)Ingridientai:5 puodeliai daržovių sultinio, 3 v. š. aliejaus, 1 svogūno galva, supjaustyta, 2 puodeliai apvalių ryžių, 1 puodelis balto vyno, 3 česnako skiltelės, išspaustos, 400 g jūros gėrybių mišinio, druskos, pipirų, šviežių kapotų petr..
Recepto vertinimas:
Kiniška jūros gėrybių sriubaIngridientai:Jūros gėrybių asorti, morkos šiaudeliais, smulkintas česnakas, smulkintas poras, vištienos sultinys, čili aliejus, druska, cukrus.Gaminimas Jūros gėrybes sudedame į nedidelį kiekį vandens, apverdame. Praėjus 8 min. sudedame likusius produktu..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotos su jūrų šukutėmis
Makaronų salotos su jūrų šukutėmisIngridientai:4-6 porcijos 3 skiltelės česnako, 2 askaloniniai česnakai, po 1 ryšelį šviežių laiškinių česnakų, pelerūno ir petražolių, 1 citrina, 125 ml alyvuogių aliejaus, 45 ml grietinėlės, 500 g jūros šukučių, 250 g makaronų su špinat..
Recepto vertinimas: