20 rezultatų ieškant "pagamintu"
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g virtos vištienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g pomidorų, 250 g virtų bulvių, 1 stiklinė majonezo, acto, druskos, cukraus, pipirų, prieskoninių daržovių. Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais ..
Recepto vertinimas:
Grybų užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 stiklinės nedidelių marinuotų grybų 5-6 ploni griežinėliai kumpio 5-6 griežinėliai kiaulienos kepsnio 100g rūkytos dešros 2 kietai virti kiaušiniai 3 virtos morkos 3 pomidorai 3 rauginti agurkai 1 svogūnas 2 ankštiniai pipirai 1 stikl..
Recepto vertinimas:
Keksas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Stiklinė kukurūzų miltų, 8 kiaušiniai, stiklinė kvietinių miltų, 100 g vanilinio cukraus, 200 g medaus, 300 g graikinių riešutų, margarino, džiūvėsėlių. Glajui: stiklinė cukraus pudros, 4 šaukštai citrinos sulčių, žiupsnelis ..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 50 g riebalų, druskos, pipirų, 30 g sviesto, krienų, vandens. Gaminimas: Mėsa įtrinti prieskoniais ir 30 minučių palaikyti. Tada pakepinti. Apkeptą mėsą kepti orkaitėje. Kepsnys turi būti ne visai iškepęs. Pagaminta mė..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, riebalų, morka, svogūnas, petražolė, druskos, 2 stiklinės vandens, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukšteliai miltų. Gaminimas: Veršieną išmušti, apkepinti. Sudėti supjaustytas daržoves, tada viską pakepinti, įpilti ..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Apkepta veršiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos veršienos, druskos, pipirų, citrinos sulčių, riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, šaukštas maltų džiūvėsėlių, šaukštas sulčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska..
Recepto vertinimas:
Įdarytas žąsies kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žąsies kaklas, 100 g žąsienos, 200 g kiaulienos, 100 g jautienos, druskos, svogūnas, obuolys, vandens. Gaminimas: Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti pri..
Recepto vertinimas:
Mėlynųjų salotų lapų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 salotų gniūžtė; 1 mėlynasis svogūnas; 5 _ 6 ridikėliai; 5 _ 6 marinuoti pievagrybiai; 2 šaukštai saulėgrąžų branduolių; 1 šaukštas citrinų sulčių; 2 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas vandens; truputis pipirų, dru..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skardinė konservuoto tuno savo sultyse, 100 g ankštinių pupelių, 3-4 bulvės, virtos su lupenomis, 1 stambi svogūno galvutė, 2 pomidorai, druskos, 4 ančiuvių filė, žaliųjų salotų, 2 kietai išvirti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Kimšti kiaušiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kiaušiniai, 30 g svogūnų galvelių, 25 g grietinės, 2 g garstyčių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų pake..
Recepto vertinimas:
Naminis medaus tortasIngridientai: 1 stiklinė medaus, 1 stiklinė cukraus, 3 kiaušiniai, 1 pakelis sviesto, 5 stiklinės miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos Gaminimas: Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kait..
Recepto vertinimas:
Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis
Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 100 g džiovintų slyvų, druskos, garstyčių, vandens arba sultinio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 2 šaukšteliai miltų , grietinės. Gaminimas: Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.4 šaukštai citrinos sulčių arba rūgštaus vyno, 3.2 šaukštai aliejaus, 4.1 svogūnas, 5.1 petražolė, 6.1 morka, pipirų, druskos, 7.2 šaukštai miltų, 8.2 šaukštai rieba..
Recepto vertinimas:
Vištos krūtinėlės šašlykai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.100 g vištos krūtinėlės, ketvirtadalis avokados, 2.1 pomidoras, 3.1 šaukštelis aliejaus, 4.1 šaukštas sojų padažo, druskos, pipirų, šviežių kalendros lapelių, keli salotų lapai. Padažui: 5.2 šaukštai natūralau..
Recepto vertinimas:
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.2—3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės,5. 1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20&md..
Recepto vertinimas:
Lašiša su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 lašiša, žuvies prieskonių 2.1 stiklinė baltojo vyno, 3.1 citrinos sulčių, aliejaus, 4.100 g džiovintų grybų, 5.1 svogūnas 6.4 skiltelių česnako, krapų. Gaminimas: Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu,..
Recepto vertinimas:
Žuvis daržovių marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg menkės, karoso ar kitos žuvies, 2.0.5 stiklinės miltų, 3.2 morkos, 4.1 petražolė, 5.3 svogūnai, 6.0.5 stiklinės pomidorų košės 7.0.5 stiklinės aliejaus, 8.1 lauro lapelis, 9.5 pipirai, druskos, acto pagal skonį, 10.1 arb..
Recepto vertinimas:
Avokadų ir pomidorų paštetasIngridientai:(6 porcijos)2 avokados,1 citrina,1 ryšulėlis šviežių bazilikų (15 g),4-5 pomidorai,20 g želatinos,250 g grietinėlės,truputis druskos,pipirų,alyvų aliejaus,acto,1 skiltelė česnako,..
Recepto vertinimas: